Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Molim muske da mi kazu (objasne, napisu) zasto velika vecina njih tvrde da preferiraju zene/djevojke bez sminke a padaju u trans za zenama koje su maximalno nasminkane.
Za one koji nisu u toku - ovo je sexy ljepotica Eva Longoria uhvacena bez sminke. Pa bi li se za njom neko okrenuo ili je pozelio pored sebe u krevetu da nije onako dobro nasminkana
Michun wrote:Molim muske da mi kazu (objasne, napisu) zasto velika vecina njih tvrde da preferiraju zene/djevojke bez sminke a padaju u trans za zenama koje su maximalno nasminkane.
Za one koji nisu u toku - ovo je sexy ljepotica Eva Longoria uhvacena bez sminke. Pa bi li se za njom neko okrenuo ili je pozelio pored sebe u krevetu da nije onako dobro nasminkana
FALA
radi boljeg argumentovanja svog posta postavis dvije slike...prije i poslije
eva je apsolutno prekrasna žena, a stoga što s epojavljuje u medijima jako jako puno, normalno je da se šminka maximalno i fantastično izgleda. A bez šminke mi je stavrno prelijepa, jer se ne može baš ružna djevojka našminkati da onako izgelda! Samo je šminka lažni efekat, jbg! ko još izgleda prirodno "našminkan" ? Dajte mi fotografiju žene koja nije našminkana, a izgleda jednako senzacionalno?
gt my point?
lutkica_lutkica wrote:eva je apsolutno prekrasna žena, a stoga što s epojavljuje u medijima jako jako puno, normalno je da se šminka maximalno i fantastično izgleda. A bez šminke mi je stavrno prelijepa, jer se ne može baš ružna djevojka našminkati da onako izgelda! Samo je šminka lažni efekat, jbg! ko još izgleda prirodno "našminkan" ? Dajte mi fotografiju žene koja nije našminkana, a izgleda jednako senzacionalno?
gt my point?
lutkica_lutkica wrote:eva je apsolutno prekrasna žena, a stoga što s epojavljuje u medijima jako jako puno, normalno je da se šminka maximalno i fantastično izgleda. A bez šminke mi je stavrno prelijepa, jer se ne može baš ružna djevojka našminkati da onako izgelda! Samo je šminka lažni efekat, jbg! ko još izgleda prirodno "našminkan" ? Dajte mi fotografiju žene koja nije našminkana, a izgleda jednako senzacionalno?
gt my point?
gt my point?
Mora biti kvalitetna podloga da bi se napravilo nesto i sminkom. Slazem se, nema dalje.
Ama, nisam ja protiv sminke. Cak sta vise, ne bi da kacim svoju sliku sa i bez da vidite razliku pa da pitate sta si to bila bolesna
Nego, muski mi se usutili. Sto se furaju na prirodan izgled i svojim djevojkama govore ljepsa si bez sminke kad iz prilozenog a i svojih iskustava znamo da nije tako. Jel' to misle da ih onda drugi muski vise gledaju, jel' sa sminkom daju poruku neke vrste i sl. Eto to me zanima. Haj' muski...
gt my point?
Mora biti kvalitetna podloga da bi se napravilo nesto i sminkom. Slazem se, nema dalje.
Ama, nisam ja protiv sminke. Cak sta vise, ne bi da kacim svoju sliku sa i bez da vidite razliku pa da pitate sta si to bila bolesna
Nego, muski mi se usutili. Sto se furaju na prirodan izgled i svojim djevojkama govore ljepsa si bez sminke kad iz prilozenog a i svojih iskustava znamo da nije tako. Jel' to misle da ih onda drugi muski vise gledaju, jel' sa sminkom daju poruku neke vrste i sl. Eto to me zanima. Haj' muski...
Ma neka sminke...
Samo je onda problem hodati sa njom po radnjama,pa to kupovati,razgledati..
Ovako se koristimo isprikama "ti si meni najsexy kad se ne shminkas"
Doduse meni dosada nije ni jedna rekla da sam joj cool neobrijan i neosisan..
...
btw te slike uvijek ispadnu grozne, pa da se ko fol raja cudi ...
al odgovorno tvrdim da je ljepse bez sminke....na prvu se ne vidi, al kad provedes nekih pet minuta sa tom osobom, ako je lijepa izgledace jos ljepsa
Niko ne kaze da je ruzna bez sminke, jednostavno covjek ne navikne na orginal pa treba vremena da se navikne. Plus to je hemija sta to licu uradi da duge staze, Bog dragi zna.