KAD ZENE VOLE...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- black
Potrebno je znati slušati. I to kako slušati! O njenim roditeljima, frendicama, koja je s kim, koja se s kim, koja je glupa a koja još gluplja, koja je ružna a koja ima silikone, o školi, faksu, ispitima, problemima s hidrogenom, sjećanjima na osnovnu, srednju, o saFunicama, o tome kako skuplja salvete i - o tome kako je niko ne razumije. Ovo je THE trenutak. Vi je razumijete.

-
teletrader
I kako je mal' izbor garderobe u sarajevu...black wrote:Potrebno je znati slušati. I to kako slušati! O njenim roditeljima, frendicama, koja je s kim, koja se s kim, koja je glupa a koja još gluplja, koja je ružna a koja ima silikone, o školi, faksu, ispitima, problemima s hidrogenom, sjećanjima na osnovnu, srednju, o saFunicama, o tome kako skuplja salvete i )
-
štzngrm
zašto si pospan i zašto jedeš tako brzo
a multikulturalni i multinacionalni smo do bola
i hebemo se sa raznim rasama, nacijama i onim koji
se ponovo vraćaju ovdje jer i ja bi otišla da sam mogla
zašto psuješ i nisi bogat k'o oprah
ma pegle su nam ženice,
a multikulturalni i multinacionalni smo do bola
i hebemo se sa raznim rasama, nacijama i onim koji
se ponovo vraćaju ovdje jer i ja bi otišla da sam mogla
zašto psuješ i nisi bogat k'o oprah
ma pegle su nam ženice,
- Michun
Pa vala jeste.teletrader wrote:I kako je mal' izbor garderobe u sarajevu...black wrote:Potrebno je znati slušati. I to kako slušati! O njenim roditeljima, frendicama, koja je s kim, koja se s kim, koja je glupa a koja još gluplja, koja je ružna a koja ima silikone, o školi, faksu, ispitima, problemima s hidrogenom, sjećanjima na osnovnu, srednju, o saFunicama, o tome kako skuplja salvete i )
-
teletrader
I kako je sve dzidzansko i pink...Michun wrote:Pa vala jeste.teletrader wrote:I kako je mal' izbor garderobe u sarajevu...black wrote:Potrebno je znati slušati. I to kako slušati! O njenim roditeljima, frendicama, koja je s kim, koja se s kim, koja je glupa a koja još gluplja, koja je ružna a koja ima silikone, o školi, faksu, ispitima, problemima s hidrogenom, sjećanjima na osnovnu, srednju, o saFunicama, o tome kako skuplja salvete i )
- Michun
Nije bas sveteletrader wrote:I kako je sve dzidzansko i pink...Michun wrote:Pa vala jeste.teletrader wrote: I kako je mal' izbor garderobe u sarajevu...
-
Pearl
da razrijesimo jednom za svagda: zene su superiornija bica koja su dosla sa druge planete... zato nas i ne mozete razumjeti - hiigher intelligence

-
neupucena
Opet isto pita a sinoc me ispali, ja cekala pod krosnjama breze (ako breze imaju krosnju) dok se vjetar poigravao s njihovim liscem...blabla muzika za usi... da ti pokazem onu Krkinu (Za depilaciju i po njoj) reklamu cime bi ti sigurno spoznao da zene znaju da vole.ztluhcs wrote:Da li žene vole? Da li su žene sposobne voljeti? Da li su one ljudi ko mi?![]()
![]()
-
FAtka
#44 Re: KAD ZENE VOLE...
zato stoinduendo wrote:Kad zene vole ,zasto se odlucuju za kraj veze....a vole....???Ajde zene pojasnite mi ovo....ovo fakat ne kontam
1) voli partnera ali zna da je los za nju( los prema njoj, ima los uticaj na nju)
2) voli partnera a misli da on nju ne voli jednako ili makar malo vise
3) partner joj kaze da nije zainteresovan za vezu kakvu ona zeli ili prizeljkuje (npr. zamisli dvoje u krevetu i on njoj kaze kakoo mu je svejedna, ne zeli vezu, ljubav, bilo sta sto ona zeli, itd. a ona zeli ono sto svaka normalna osoba zeli: ljubav+sex)
4) vidi da veza ne vodi nigdje
5) toliko ga voli da je sve boli....haman dusa je boli...a on je vara na svakom koraku