Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ujutro ce se zenski dio porodice La Forge uclaniti na forum, ako vec nije, pa ce ti iz te perspektive pisati roman. Nove hepizode "Adlaremse" ocekujemo premijerno vec sutra. Bon chance!
neupucena wrote:Sacekaj dok nova La Forge naostri pero pa pocne pisati iz "njene" (ali ne one za brijanje i po NJOJ) perspektive pa ces da vidis koji zaplet.
Pearl wrote:svim muzjacima, hear oo hear: sreca vasa da su muski prvi nastali (kad vec vjerujete u to ), da su zene prve stvorene, za vama ne bi bilo potrebe
Jednostavno se stvorila potreba za logistikom i nastado¹e - ¾ene...
Pearl wrote:svim muzjacima, hear oo hear: sreca vasa da su muski prvi nastali (kad vec vjerujete u to ), da su zene prve stvorene, za vama ne bi bilo potrebe
To one 2-3 stranice u Nacionalu "Jeste li znali?"... Ja ti izvora i g****...
Kakve su to ruzne rijeci (zvijezdice). Ne, ne, biti nekulturan.
A skliznuli smo s teme. Zamjerit ce nam ljudi.
Evo da se vratimo:
Ovo one rade za tvoje dobro... Ne èekaju da ohladi¹, da te poènu nervirati, da ih poène¹ mrziti... Zato odu kad su najljep¹e, najpametnije, kad ih najvi¹e voli¹, par dana poslije "prvog davanja", naðu nekog seronju da se ti ne bi crnjaèio da ima neko bolji od tebe, da bi ih imao u finom sjeæanju... Uglavnom ne sekiraj se i ne razbijaj glavu - za tvoje dobro je...
Michun wrote:
Ne bi rekla - skoro slusam da su zeMski hromozomi "stariji" od muskih. Kazu Adam (Adem) je nastao od Evinog (Havinog) rebra a ne obratno. Sta's sad?
Michunka,ti si izgleda pocela po tekijama hodati i to vrlo avantgardnim )
Dje to ima,hocu i ja...
nacional geografik - dobar tv program
E vala i ti svasta gledas na ovako lijepom vremenu
ztluhcs wrote:
To one 2-3 stranice u Nacionalu "Jeste li znali?"... Ja ti izvora i g****...
Kakve su to ruzne rijeci (zvijezdice). Ne, ne, biti nekulturan.
A skliznuli smo s teme. Zamjerit ce nam ljudi.
Evo da se vratimo:
Ovo one rade za tvoje dobro... Ne čekaju da ohladiš, da te počnu nervirati, da ih počneš mrziti... Zato odu kad su najljepše, najpametnije, kad ih najviše voliš, par dana poslije "prvog davanja", nađu nekog seronju da se ti ne bi crnjačio da ima neko bolji od tebe, da bi ih imao u finom sjećanju... Uglavnom ne sekiraj se i ne razbijaj glavu - za tvoje dobro je...
Jeste one zhele da budu osvojene,a svako osvajanje i opsada ima svoj kraj..
I onda kada ti pokupis ratni plijen i kontas bice ti stalno ovako,ona ti kazhe da je ne razumijes..
Zato nije ponekad ni lose otici na kraj svijeta na par dana,biti malo onaj koga ne razumiju...
nemojte mi reći da žene mogu bez muškaraca, ako je tako onda može i obratno.
a kako sve ide, ma može i bez jednog i drugog.
žene imaju pola potrebnih hromozoma, a muškarci preostalu polovinu.
to je na neki način dokaz ravnopravnosti.