Brazil je bolji od Portugala, mislim jasno mi je navijacko opredjeljenje i sve to ali tako podcijeniti objektivno gledajuci, jednu od najjacih ekipa na prvenstvu, a uz Italiju i najjacu po prikazanom, malo mi je previse navijacki.nobody wrote:Portugal je bolji od SpanijeCelicna_saka wrote:Pretpostavljam i da su Spanci bili losi.nobody wrote:Francuze i Zidanea su tooooliko nahvalili poslije utakmice sa Brazilom tako da im nema druge nego da veceras totalno podbace. Obicno tako bude u fudbalu![]()
A ona utakmica protiv Brazila je malo varljiva jer nisu francuzi bili tako dobri koliko su brazilci bili losi...
Portugal pobjedjuje
Druga Polufinalna Tema: Portugal-Francuska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Celicna_saka
-
p0go
Slusajte Talijani svaku utakmicu na ovom SP-u dobijaju na guzove i u zadnjim trenutcima to nije nikakav fudbal i oni cak i ako pobjede u finalu nema teorije da pobjede u regularnom toku i ne posteno !! a sto se tice veceras zabari ce pasti PORTUGAL PORTUGAL na celom sa Figom !!!!
- max_power
Ne navijam ni za jedne ni za druge vec pokusavam biti objektivan.Celicna_saka wrote:Brazil je bolji od Portugala, mislim jasno mi je navijacko opredjeljenje i sve to ali tako podcijeniti objektivno gledajuci, jednu od najjacih ekipa na prvenstvu, a uz Italiju i najjacu po prikazanom, malo mi je previse navijacki.nobody wrote:Portugal je bolji od SpanijeCelicna_saka wrote: Pretpostavljam i da su Spanci bili losi.
Francuzi su jedna od najiskusnijih ekipa na prvenstvu i nikad ih ne treba otpisivati ali mislim da ce Portugal pobjediti.
Kakvo je to podcjenjivanje? Nije Portugal San Marino pa da se supam nego su jedna od najjacih reprezentacija u Evropi.
A Brazil je podbacio na cijelom prvenstvu, pa i protiv Francuske, to je valjda svakome jasno
-
Stitch__
http://www.idijebimater.comp0go wrote:Slusajte Talijani svaku utakmicu na ovom SP-u dobijaju na guzove i u zadnjim trenutcima to nije nikakav fudbal i oni cak i ako pobjede u finalu nema teorije da pobjede u regularnom toku i ne posteno !! a sto se tice veceras zabari ce pasti PORTUGAL PORTUGAL na celom sa Figom !!!!
da to zrno u glavi ima makar jednog partnera znao bi da veceras zabari ne igraju
ovo je onaj retardinho iz brazila garant
-
auto de fe
Daj boze......lampard wrote:francuzi ce ubiti portugal a pregaziti italiju buhahahahahahahahahaha![]()
![]()
- Murat Sabanovic
prvo covjek nije rasista i to nigdje nisam napiso . kad pogledas francusku reprezentaciju onda donekle moj komso ima i pravo.igraci sa svih kontinenata...zeljeni_nadimak wrote:Kako god procitam ove tvoje cuvene recenice, nikako da skontam sta si htio reci...kamerunci....crnci....sta tog rasistu, glupaka, idiota cini tvojom legendom i kakve to veze ima sa sportom?Murat Sabanovic wrote:moj komsija je portugalac i ne moze francusku selekciju smisliti.
naziva ih kameruncima jer vecina njih su crnci."
kad je francuska uzela brazil,prolazila djeca ispod njegovog balkona i vikala: "portugal kuci",
a on ce istrcati na terasu i reci: "jebat cemo francuze u polu finalu".
covjek je legenda....
uvjeren je da ce portugal uzeti s.p.
pa covjek izadje na balkon i svadja se s prolaznicima ko ce uzeti kup govori da je portugal najjaca ekipa i da im nista niko ne moze ,pa zar to nije "legendarno".
mnoge stavri koje gledamo danas na s.p nemaju veze sa sportom, ali eto one postoje.
- Murat Sabanovic
ma volim i ja tebezmijaIzmaj wrote:![]()
murat, aj lov ju
dolazim u bosnu da te zenim
-
Kukuruz_Barbe-q
Francuzi izbacuju Rome
a onda u finalu revanche.
- Murat Sabanovic
alles les bleus
nema francuska najjaca.....firauni veceras lete a zabari su vec napunili gace...
nema francuska najjaca.....firauni veceras lete a zabari su vec napunili gace...
- Murat Sabanovic
kukuruze ,imat ces priliku da vidis reprizu e.p.2000Kukuruz_Barbe-q wrote:Francuzi izbacuju Romea onda u finalu revanche.