Druga Polufinalna Tema: Portugal-Francuska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
p0go
#1 Druga Polufinalna Tema: Portugal-Francuska
Portugal ¨!!!!!!!!!!

- Murat Sabanovic
moj komsija je portugalac i ne moze francusku selekciju smisliti.
naziva ih kameruncima jer vecina njih su crnci."
kad je francuska uzela brazil,prolazila djeca ispod njegovog balkona i vikala: "portugal kuci",
a on ce istrcati na terasu i reci: "jebat cemo francuze u polu finalu".
covjek je legenda....
uvjeren je da ce portugal uzeti s.p.
kad je francuska uzela brazil,prolazila djeca ispod njegovog balkona i vikala: "portugal kuci",
covjek je legenda....
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
M France bi trebala proci, mada mi na ovom sp poolu vise odgovara da uzme Portugal. Jer ako se ne varam, imam sanse za jos koji bod
:D:D
Inace, sinoc padoh na dva listica pa sam malo muhanat

Inace, sinoc padoh na dva listica pa sam malo muhanat
-
Kukuruz_Barbe-q
Ma kakvi oni cigani od portugalaca francija dobija 100%.
Samo vi govorite da ce nabusit Italiju, haha tako ste svaki put pa oni svaki put pobijedise.
[/quote]
Samo vi govorite da ce nabusit Italiju, haha tako ste svaki put pa oni svaki put pobijedise.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
krava wrote:ja sam prognozirala na pool-u da ce francuska biti prvak...a izgleda da ima sanse za to
Da spouse zna kako sam zucno navijao za francuze protiv brazilaca ozenio bi i mene isto
Bili bi cimeri
-
zeljeni_nadimak
Kako god procitam ove tvoje cuvene recenice, nikako da skontam sta si htio reci...kamerunci....crnci....sta tog rasistu, glupaka, idiota cini tvojom legendom i kakve to veze ima sa sportom?Murat Sabanovic wrote:moj komsija je portugalac i ne moze francusku selekciju smisliti.
covjek je legenda....
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Mo¾da èovjek hoæe da ka¾e da nema puno *Francuza* u francuskom timu?zeljeni_nadimak wrote:Kako god procitam ove tvoje cuvene recenice, nikako da skontam sta si htio reci...kamerunci....crnci....sta tog rasistu, glupaka, idiota cini tvojom legendom i kakve to veze ima sa sportom?Murat Sabanovic wrote:moj komsija je portugalac i ne moze francusku selekciju smisliti.
covjek je legenda....
-
Kukuruz_Barbe-q
Ma dobro samo ti pljuj po Franciji i Italiji, nek ti navijas za one cigane, pravi cigani i po nacinu igre. fer pleju.Možda čovjek hoće da kaže da nema puno *Francuza* u francuskom timu? Laughing Laughing Laughing A pošto su Francuzi poznati po rasizmu ne vjerujem da je i njima drago zbog toga... Kako god, France sucks big time, Italia too Smile
Na vrh
-
Gazz
JAAAAA i dalje imam problem
ZA KoGA
Favoriti FrAncuzi - veceras, favoriti Talijani - UVIJEK
ali ako veceras pobijede francuzi, dakle idu u finale sa talijanima, eh tu bi ih vec mogli nabusiti. No medjutim, ja to ne zelim. Da zakljucimo, portugalci su dakle u svemu tome nebitni i daaaa.... po ovom algoritmu navijam veceras za francuze
a sta ako mi ipak nabushe zabare u finalu
ajooojjjj 
ZA KoGA
Favoriti FrAncuzi - veceras, favoriti Talijani - UVIJEK
ali ako veceras pobijede francuzi, dakle idu u finale sa talijanima, eh tu bi ih vec mogli nabusiti. No medjutim, ja to ne zelim. Da zakljucimo, portugalci su dakle u svemu tome nebitni i daaaa.... po ovom algoritmu navijam veceras za francuze
a sta ako mi ipak nabushe zabare u finalu
- max_power
Francuze i Zidanea su tooooliko nahvalili poslije utakmice sa Brazilom tako da im nema druge nego da veceras totalno podbace. Obicno tako bude u fudbalu
A ona utakmica protiv Brazila je malo varljiva jer nisu francuzi bili tako dobri koliko su brazilci bili losi...
Portugal pobjedjuje
A ona utakmica protiv Brazila je malo varljiva jer nisu francuzi bili tako dobri koliko su brazilci bili losi...
Portugal pobjedjuje
-
Celicna_saka
Pretpostavljam i da su Spanci bili losi.nobody wrote:Francuze i Zidanea su tooooliko nahvalili poslije utakmice sa Brazilom tako da im nema druge nego da veceras totalno podbace. Obicno tako bude u fudbalu![]()
Portugal pobjedjuje
- max_power
Portugal je bolji od SpanijeCelicna_saka wrote:Pretpostavljam i da su Spanci bili losi.nobody wrote:Francuze i Zidanea su tooooliko nahvalili poslije utakmice sa Brazilom tako da im nema druge nego da veceras totalno podbace. Obicno tako bude u fudbalu![]()
Portugal pobjedjuje