A kod tebe zivot Svicarska skoro pa savrsen?ma_zdraoooo wrote:Dosta raje sto znam udarili su tetovazu jer je to bilo cool. A par njih su je udarili zato sto im je trebala neka promjena u zivotu. Jebes takve zivote kontam.Stitch__ wrote:ne volim, i nije mi jasno sta drugi vide u tetovazamatotalni turn off
Tetovaza
Moderator: anex
-
Drumer
-
Drumer
Cetkica mi je slaba strana, al zato znam sa masinom i to sa svih strana, pa ti sad vidi...zena21 wrote:StoDrumer wrote:Eh tu ti ne mogu pomoci, zao mi je stvarno..zena21 wrote: Pa eto - kanom i valjda nekom cetkicom, odozada![]()
![]()
Jel ne znas cetkicom il ne znas odozada![]()
- River_isle
Obicno kupujem crnu kanu (na pijaci); kada je otvorite mora biti zelene boje, ako je crna ili sl. znaci da je stara sto ne valja.saraa wrote:Nebi bilo lose imati recept ako ti nije tesko posalji.
Uh bice tetovaza svuda naokolo
U plasticnu ili drvenu (nikad metalnu zbog oksidacije) posudu saspite sadrzaj vrecice (10g);
dodajte jednu kasicicu limunovog soka;
- - - ulja eukaliptusa (ja koristim orahovo);
po potrebi dodajite crnu kafu ili caj koji ste predhodno napravili, pustili da odstoji i ohladi se ( sto je caj/kafa "jaci", ucinak je bolji);
Sve mjesati dok ne dobijete finu smjesu; bolje je kada je malo rijeda, ali ne da se prelijeva kada je nanesete na tijelo. Ostaviti da odstoji jedno 6 sati i onda nanositi na tijelo ( pokrijte je necim da se ne osusi).
Obicno stavljam s injekcijom (bez igle naravno), a moze i nekim kistom ovisno sta crtate.
Na tijelu ostaviti minimalno 4 sata, ne prati taj dio naredna 24h.
Kada se osusi, samo ju skinuti nekom krpicom ili rukom.
E sad postoji kvaka; posto je kana takva kava jest, najbolje je obrijati dlake s mjesta gdje cete je staviti jer kada se tetovaza ispere iste ostaju crne.
Ugodno tetoviranje; javite ako sta zatreba.
- zena21
[
Imal ko ko lijepo crta po tijelu
[/quote]Zavisi s cime i gdje na tijelu konkretno?
[/quote]
Pa eto - kanom i valjda nekom cetkicom, odozada
[/quote] Eh tu ti ne mogu pomoci, zao mi je stvarno..
[/quote]
Sto
Jel ne znas cetkicom il ne znas odozada
[/quote] Cetkica mi je slaba strana, al zato znam sa masinom i to sa svih strana, pa ti sad vidi...
[/quote]
A jel to sigurno? Mislim, mozes li ti kontrolisati tu masinu? Da ne bude crteza na sve strane

Imal ko ko lijepo crta po tijelu
Sto
A jel to sigurno? Mislim, mozes li ti kontrolisati tu masinu? Da ne bude crteza na sve strane
-
saraa
Thanks , BDW koliko ti dugo traje
River_isle wrote:Obicno kupujem crnu kanu (na pijaci); kada je otvorite mora biti zelene boje, ako je crna ili sl. znaci da je stara sto ne valja.saraa wrote:Nebi bilo lose imati recept ako ti nije tesko posalji.
Uh bice tetovaza svuda naokolo
U plasticnu ili drvenu (nikad metalnu zbog oksidacije) posudu saspite sadrzaj vrecice (10g);
dodajte jednu kasicicu limunovog soka;
- - - ulja eukaliptusa (ja koristim orahovo);
po potrebi dodajite crnu kafu ili caj koji ste predhodno napravili, pustili da odstoji i ohladi se ( sto je caj/kafa "jaci", ucinak je bolji);
Sve mjesati dok ne dobijete finu smjesu; bolje je kada je malo rijeda, ali ne da se prelijeva kada je nanesete na tijelo. Ostaviti da odstoji jedno 6 sati i onda nanositi na tijelo ( pokrijte je necim da se ne osusi).
Obicno stavljam s injekcijom (bez igle naravno), a moze i nekim kistom ovisno sta crtate.
Na tijelu ostaviti minimalno 4 sata, ne prati taj dio naredna 24h.
Kada se osusi, samo ju skinuti nekom krpicom ili rukom.
E sad postoji kvaka; posto je kana takva kava jest, najbolje je obrijati dlake s mjesta gdje cete je staviti jer kada se tetovaza ispere iste ostaju crne.
Ugodno tetoviranje; javite ako sta zatreba.
-
Drumer
Zavisi s cime i gdje na tijelu konkretno?zena21 wrote:[
Imal ko ko lijepo crta po tijelu![]()
Sto
- zena21
Pa eto - kanom i valjda nekom cetkicom, odozadaDrumer wrote:Zavisi s cime i gdje na tijelu konkretno?zena21 wrote:[
Sto
E pa onda se definitivno moramo dogovoriti
-
Drumer
Eh tu ti ne mogu pomoci, zao mi je stvarno..zena21 wrote:Pa eto - kanom i valjda nekom cetkicom, odozadaDrumer wrote:Zavisi s cime i gdje na tijelu konkretno?zena21 wrote:[
![]()
Sto
- zena21
StoDrumer wrote:Eh tu ti ne mogu pomoci, zao mi je stvarno..zena21 wrote:Pa eto - kanom i valjda nekom cetkicom, odozadaDrumer wrote:Zavisi s cime i gdje na tijelu konkretno?![]()
Da nisi ti onaj sto je dao u oglase - Koljem po kucama
-
Drumer
Cetkica mi je slaba strana, al zato znam sa masinom i to sa svih strana, pa ti sad vidi...zena21 wrote:StoDrumer wrote:Eh tu ti ne mogu pomoci, zao mi je stvarno..zena21 wrote: Pa eto - kanom i valjda nekom cetkicom, odozada![]()
![]()
- zena21
A jel to sigurno? Mislim, mozes li ti kontrolisati tu masinu? Da ne bude crteza na sve straneDrumer wrote:Cetkica mi je slaba strana, al zato znam sa masinom i to sa svih strana, pa ti sad vidi...zena21 wrote:StoDrumer wrote: Eh tu ti ne mogu pomoci, zao mi je stvarno..![]()
![]()
Uff..sad mi je laknulo... znaci ti samo koristis svoju alatku, tj masinu
-
Drumer
Pa naravno da mogu, a crtezi ce da budu gdje god ti pozelis.zena21 wrote:A jel to sigurno? Mislim, mozes li ti kontrolisati tu masinu? Da ne bude crteza na sve straneDrumer wrote:Cetkica mi je slaba strana, al zato znam sa masinom i to sa svih strana, pa ti sad vidi...zena21 wrote: Sto![]()
![]()
![]()
![]()
- zena21
E pa onda se definitivno moramo dogovoritiDrumer wrote:Pa naravno da mogu, a crtezi ce da budu gdje god ti pozelis.zena21 wrote:A jel to sigurno? Mislim, mozes li ti kontrolisati tu masinu? Da ne bude crteza na sve straneDrumer wrote: Cetkica mi je slaba strana, al zato znam sa masinom i to sa svih strana, pa ti sad vidi...![]()
![]()
![]()
![]()
Imas li ti ziv bio kakvu listu referenci gdje ja to mogu provjeriti... Moram znati da li je ta alatka u redu...
-
Drumer
Ma nije problem uopste, samo reci kad i gdje i ja dolazim sa opremom. Radim ja i po kucama ako nisi znala..zena21 wrote:E pa onda se definitivno moramo dogovoritiDrumer wrote:Pa naravno da mogu, a crtezi ce da budu gdje god ti pozelis.zena21 wrote: A jel to sigurno? Mislim, mozes li ti kontrolisati tu masinu? Da ne bude crteza na sve strane![]()
![]()
![]()
Imas li ti ziv bio kakvu listu referenci gdje ja to mogu provjeriti... Moram znati da li je ta alatka u redu...
- zena21
[/quote]Svakako, i kazu da sam dobar majstor u svom poslu. Valjda ne lazu?
[/quote]
[/quote] Kako da nemam, al nemam u pisanoj formi. Jedino ako hoces da provjeris alatku/masinu ti licno pa da kazes sta mislis...
[/quote]
Hocel bolit
Hocel bolit
-
Drumer
Svakako, i kazu da sam dobar majstor u svom poslu. Valjda ne lazu?zena21 wrote:Uff..sad mi je laknulo... znaci ti samo koristis svoju alatku, tj masinu![]()
Hocel bolit
- zena21
Imas li ti ziv bio kakvu listu referenci gdje ja to mogu provjeriti... Moram znati da li je ta alatka u redu...Drumer wrote:Svakako, i kazu da sam dobar majstor u svom poslu. Valjda ne lazu?zena21 wrote:Uff..sad mi je laknulo... znaci ti samo koristis svoju alatku, tj masinu![]()
![]()
Hocel bolit
Ali nadam se ne i istrosena...
-
Drumer
Kako da nemam, al nemam u pisanoj formi. Jedino ako hoces da provjeris alatku/masinu ti licno pa da kazes sta mislis...zena21 wrote:Imas li ti ziv bio kakvu listu referenci gdje ja to mogu provjeriti... Moram znati da li je ta alatka u redu...Drumer wrote:Svakako, i kazu da sam dobar majstor u svom poslu. Valjda ne lazu?zena21 wrote:Uff..sad mi je laknulo... znaci ti samo koristis svoju alatku, tj masinu![]()
![]()
![]()
Hocel bolit
- zena21
Hocel bolitDrumer wrote:Kako da nemam, al nemam u pisanoj formi. Jedino ako hoces da provjeris alatku/masinu ti licno pa da kazes sta mislis...zena21 wrote:Imas li ti ziv bio kakvu listu referenci gdje ja to mogu provjeriti... Moram znati da li je ta alatka u redu...Drumer wrote:Svakako, i kazu da sam dobar majstor u svom poslu. Valjda ne lazu?![]()
![]()
![]()
uh... bas mlad model... razmislim pa ti javim
Do sutra