Sta Sarajevo nema , A trebalo bi imati...
- kriticarka_nikova
Sarajevo nema mene,a trebalo bi imati nekog kao ja 
- kriticarka_nikova
moj prvi zadatak bi bio da zabranim kretenima da ...(cenzurisano) ono malo pravih sarajlija ....100_KA wrote:Da si ti ta... gradonacelnica na primjer
Sad ozbiljno.
Tvoj prvi zadatak bi bio ?
-
lutkica_lutkica
jel ovo neka anketa?
treba nam vise kulturnih objekata, trg, park, i puno puno skulptura...
treba nam vise kulturnih objekata, trg, park, i puno puno skulptura...
- bpsang
jel ti to hoces reci da sam ja kreten,a ti pravi Sarajlija cccc....kriticarka_nikova wrote:moj prvi zadatak bi bio da zabranim kretenima da ...(cenzurisano) ono malo pravih sarajlija ....100_KA wrote:Da si ti ta... gradonacelnica na primjer
Sad ozbiljno.
- flora.sa
vise ekoloski osvjestenih gradjana...ili bar kulturnijih, odnosno onih koji imaju obzira prema svom gradu...onih koji ce nakon sto popapaju buhtlu, cokoladu, hamburger i sl...papiric ponijeti sa sobom u torbi, džepu, ili ako im to bas predstavlja problem, onda bar do najblize korpe za smece...
ah da...mislim da nam treba jos korpi za smece...neke su suplje...pitam se koja je njihova svrha
ima li kanti za smece bez dna u onim vecim gradovima, na koje Sarajevo treba da se ugleda?

ah da...mislim da nam treba jos korpi za smece...neke su suplje...pitam se koja je njihova svrha
ima li kanti za smece bez dna u onim vecim gradovima, na koje Sarajevo treba da se ugleda?
-
meatoverhere
Malo bolje stanovnike koji bi se s vise paznje odnosili prema gradu.
-
FFK as Lucy01
Sarajevo nema osvijescene gradjane, cija se ljubav prema gradu ne ocituje velikim izjavama tipa "ja volim svoj grad', nego podizanjem vlastite svijesti i uticajem na svijest ljudi oko sebe cuvaju cistocu tog istog grada, njegovu bogatu istoriju i cine sve da gradske vlasti strogo zabrane neplansku i divlju gradnju, a poticu gradnju javnih objekata, kao sto su parkovi, bibliteke, trgovi sa fontanama i odrzavaju bogate istorijske sajtove.
Sarajevo ima ono sto malo Evropskih gradova ima: spoj Istoka i Zapada u arhitekturi, knjizevnosti, duhu.....i trebalo bi to iskoristiti kao veliku prednost u reklamiranju Sarajeva. Cevapi i sevdah su kategorija za sebe
Sarajevo ima ono sto malo Evropskih gradova ima: spoj Istoka i Zapada u arhitekturi, knjizevnosti, duhu.....i trebalo bi to iskoristiti kao veliku prednost u reklamiranju Sarajeva. Cevapi i sevdah su kategorija za sebe
- kriticarka_nikova
ja nisam ni S od sarajlije brate100_KA wrote:jel ti to hoces reci da sam ja kreten,a ti pravi Sarajlija cccc....kriticarka_nikova wrote:moj prvi zadatak bi bio da zabranim kretenima da ...(cenzurisano) ono malo pravih sarajlija ....100_KA wrote:Da si ti ta... gradonacelnica na primjer
Sad ozbiljno.
-
zgembo adislić
koliko vidim niko nije napisao: Sarajevo treba gradjane...ovo sad sto ga nastanjuje to ni izbliza nije
-
izbjeglica_iz_besmisla
Ja mislim da nam treba Sandžaklija.Nema ih nešto baš u Sarajevu,a sevap je pomoći bratu u nevolji.Ne možemo dozvoliti da nam braća žive pod kaurima.

-
izbjeglica_iz_besmisla
Pa nisam baš na to mislio,ali to ti nije loša ideja.Edin H. wrote:Ako sam dobro shvatio ti zagovaras otvaranje sandzckog kulturnog centra
-
forUMASH
...gospodo, imate viska rijeci u nazivu ustanove....izbjeglica_iz_besmisla wrote:Pa nisam baš na to mislio,ali to ti nije loša ideja.Edin H. wrote:Ako sam dobro shvatio ti zagovaras otvaranje sandzckog kulturnog centra