Deduka, za ovo imas jedno pice maksuz od Herke.muha_sa wrote:Jesmo li to zaboravili dan kad je odbranjena međunarodno priznata Republika Bosna i Hercegovina.Na današnji dan prije 14.godina stvaraoci genocidne tvorevine su krenuli na predsjedništvo i dobili po guzici.
o2.o5.1992.----02.05.2014.
- cHupjahalic@
#26 Re: o2.o5.1992.-----02.05.2006.
- cHupjahalic@
#27 Re: o2.o5.1992.-----02.05.2006.
Ja sam se zbog tog istog bandita bojala izici i igrati ispred kuce. Toliko je bio daleko od mog dvorista, a da ne pricam dalje....mostarac wrote:Ovako Juka je pomogao mnogo u odbrani Sarajeva sto naravno ne znacicHupjahalic@ wrote:... ma boli dzon mirci sta je Juka drugim ljudima i po drugim opstinama radio. Bravo!mIRCerka wrote:a ja kazem HVALA JUKI a svi koji budu pricali protiv (ko i obicno) znaju gdje mogu poljubiti TutanmIRCi
da je on jedan obicni
RATNI ZLOCINAC I BANDIT.
Nazalost i takva banda se ubraja medju heroje.
-
zzzzz
Ma nista licno, obicno se cudim nedosljednosti raje. Na temi o Seferu u glas se slavi nacelnik staba kontra Alije a onda vidis isti nick u podrsci Juki Prazini.BASTA wrote:nisam bio tamo
neznam sta hoces od mene?
treba li pogurat
Nekad mi se cini da su pojedinci ili prespavali rat ili bili toliko daleko da pojma nemaju sta se desavalo. Moguce je i da su tako mladi pa nemaju pojma o cemu danas pricaju a ne mogu da odole temi.
ps.
Ucinilo mi se da pokusavas opravdati njegova zlodjela u Mostaru time sto je otjeran sa Igmana
-
senada
#29 Re: o2.o5.1992.-----02.05.2006.
kad si tako dobro upucen (bolje od mene nisi) reci mi sta to bi sa Jukom? Dize li mu neko spomenik u znak zahvalnosti ili?muha_sa wrote:Jesmo li to zaboravili dan kad je odbranjena međunarodno priznata Republika Bosna i Hercegovina.Na današnji dan prije 14.godina stvaraoci genocidne tvorevine su krenuli na predsjedništvo i dobili po guzici.
Hvala Vikiću i njegovim specijalcima--hvala Juki i njegovoj raji i veliko hvala hrabrim građanima koji su goloruki onemogučili "oslobodioce"da pređu preko mosta na Skenderiji-uh kako je žestoko bilo-
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#30 Re: o2.o5.1992.-----02.05.2006.
vidish, mIRCi zna ko joj je zivot spasio...cHupjahalic@ wrote:Ja sam se zbog tog istog bandita bojala izici i igrati ispred kuce. Toliko je bio daleko od mog dvorista, a da ne pricam dalje....mostarac wrote:Ovako Juka je pomogao mnogo u odbrani Sarajeva sto naravno ne znacicHupjahalic@ wrote: ... ma boli dzon mirci sta je Juka drugim ljudima i po drugim opstinama radio. Bravo!
da je on jedan obicni
RATNI ZLOCINAC I BANDIT.
Nazalost i takva banda se ubraja medju heroje.![]()
isto tako mirci organski ne podnosi onog cupavca iz mostara (sto je sad u yatvoru) radi nekih nasrtaja, ali mu ne bih nikad osporavala udio u odbrani (ako ga je imao)...i da, mIRCi je bila u pravu, bice onih koji ce pricati protiv...
e pa da ti kazem jednu stvar
JUKA u Sarajevu nije bio isti Juka u Hercegovini...
i zavrsena rasprava.
-
mostarac
#31 Re: o2.o5.1992.-----02.05.2006.
Pa podignite pa cete kad idete na Jadran trebat tranzitnu vizusenada wrote:kad si tako dobro upucen (bolje od mene nisi) reci mi sta to bi sa Jukom? Dize li mu neko spomenik u znak zahvalnosti ili?muha_sa wrote:Jesmo li to zaboravili dan kad je odbranjena međunarodno priznata Republika Bosna i Hercegovina.Na današnji dan prije 14.godina stvaraoci genocidne tvorevine su krenuli na predsjedništvo i dobili po guzici.
Hvala Vikiću i njegovim specijalcima--hvala Juki i njegovoj raji i veliko hvala hrabrim građanima koji su goloruki onemogučili "oslobodioce"da pređu preko mosta na Skenderiji-uh kako je žestoko bilo-
-
mostarac
#32 Re: o2.o5.1992.-----02.05.2006.
Ja znam zenu kojoj je osudjeni ratni zlocinac Stela spasio zivot i svu imovinu pa nikad nije rekla da je Stela ok i da nije djubre, bandit i zlikovac. zato je ostatak bosne i ispusio jer su se sarajlije ponasale tako kako ti razmisljas mirci. Nek je on mene spasio a sto je druge zajebo boli me djon. Divno razmisljanje.mIRCerka wrote:vidish, mIRCi zna ko joj je zivot spasio...cHupjahalic@ wrote:Ja sam se zbog tog istog bandita bojala izici i igrati ispred kuce. Toliko je bio daleko od mog dvorista, a da ne pricam dalje....mostarac wrote: Ovako Juka je pomogao mnogo u odbrani Sarajeva sto naravno ne znaci
da je on jedan obicni
RATNI ZLOCINAC I BANDIT.
Nazalost i takva banda se ubraja medju heroje.![]()
isto tako mirci organski ne podnosi onog cupavca iz mostara (sto je sad u yatvoru) radi nekih nasrtaja, ali mu ne bih nikad osporavala udio u odbrani (ako ga je imao)...i da, mIRCi je bila u pravu, bice onih koji ce pricati protiv...
i zavrsena rasprava.
-
mIRCerka
#33 Re: o2.o5.1992.-----02.05.2006.
mostarac, nismo svi isti...mostarac wrote:
Ja znam zenu kojoj je osudjeni ratni zlocinac Stela spasio zivot i svu imovinu pa nikad nije rekla da je Stela ok i da nije djubre, bandit i zlikovac. zato je ostatak bosne i ispusio jer su se sarajlije ponasale tako kako ti razmisljas mirci. Nek je on mene spasio a sto je druge zajebo boli me djon. Divno razmisljanje.
i pitaj tu zenu hoce li reci STELA HVALA STO SI MI SPASIO ZIVOT ...
a sto se tice juke i njegovih tema, zadaj se po arhivi foruma i nadji sve nase komentare...
to su stare izvakane teme...
-
senada
#34 Re: o2.o5.1992.-----02.05.2006.
tri i pol godine sam od vjecne vatre do kluza (beeeenetoooona) imala vatrene vize...mostarac wrote:Pa podignite pa cete kad idete na Jadran trebat tranzitnu vizusenada wrote:kad si tako dobro upucen (bolje od mene nisi) reci mi sta to bi sa Jukom? Dize li mu neko spomenik u znak zahvalnosti ili?muha_sa wrote:Jesmo li to zaboravili dan kad je odbranjena međunarodno priznata Republika Bosna i Hercegovina.Na današnji dan prije 14.godina stvaraoci genocidne tvorevine su krenuli na predsjedništvo i dobili po guzici.
izgleda da se mnogima ratno bratstvo osladilo...
ako neko zeli isprovocirati mrznju prema bilo kome "drugome" dabogda mu u kuci cvjetala....
- cHupjahalic@
#35 Re: o2.o5.1992.-----02.05.2006.
Cesto se ponavlja rijec mirci, mirci...mIRCerka wrote: vidish, mIRCi zna ko joj je zivot spasio...
i zavrsena rasprava.
Bravo za egoizam.
p.s. steta pa nisi bila u mom gradu pa da vidis njegovo pravo lice.
I jos nesto: dosta konvoja koji su isli za Sarajevo su presli preko mog grada... Znas ko im nije dao da idu dalje? (i zapamti: ta pomoc je bila spremna da se otpremi pravac TEBI sa hranom i ostalim....) Upravo jedan od "onih" koji su mozda meni ili mom komsiji spasili zivot...
al` zaustavljajuci te konvoje su doprinijeli da hiljadama sarajlija podlegne... Ocekujes da ja takvima budem zahvalna?
Ne! A znas zasto? - nisam egoista poput ljudi kao sto si ti.
-
mostarac
#36 Re: o2.o5.1992.-----02.05.2006.
haj dobro, valjda cemo i mi nekad bit u poziciji da prodamo mi vas za peskir na nekoj od budvanskih plazasenada wrote:tri i pol godine sam od vjecne vatre do kluza (beeeenetoooona) imala vatrene vize...mostarac wrote:Pa podignite pa cete kad idete na Jadran trebat tranzitnu vizusenada wrote: kad si tako dobro upucen (bolje od mene nisi) reci mi sta to bi sa Jukom? Dize li mu neko spomenik u znak zahvalnosti ili?
izgleda da se mnogima ratno bratstvo osladilo...
ako neko zeli isprovocirati mrznju prema bilo kome "drugome" dabogda mu u kuci cvjetala....
jednom smo to uradili 1831. Ne vidim razlog sto ne bi opet
-
mIRCerka
#38 Re: o2.o5.1992.-----02.05.2006.
njaske....cHupjahalic@ wrote:Cesto se ponavlja rijec mirci, mirci...mIRCerka wrote: vidish, mIRCi zna ko joj je zivot spasio...
i zavrsena rasprava.
Bravo za egoizam.
I jos nesto: dosta konvoja koji su isli za Sarajevo su presli preko mog grada... Znas ko im nije dao da idu dalje? (i zapamti: ta pomoc je bila spremna da se otpremi pravac TEBI sa hranom i ostalim....) Upravo jedan od "onih" koji su mozda meni ili mom komsiji spasili zivot...
al` zaustavljajuci te konvoje su doprinijeli da hiljadama sarajlija podlegne... Ocekujes da ja takvima budem zahvalna?
u sarajevu su ginuli od granata, nesto se ne sjecam da smo umirali od gladi...
al eto...mIRCi je egoista...e vikicu i juka, ko vas hebe sto ste branili Sarajevo, kud niste pustili chete da udju...
-
mostarac
#39 Re: o2.o5.1992.-----02.05.2006.
e vidis po hercegovini se umiralo i od granata i od gladi a Juka je imao svoju zapazenu ulogu u nasem gladovanju, granatiranju, logorovanju i silovanju nasih zena.mIRCerka wrote:njaske....cHupjahalic@ wrote:Cesto se ponavlja rijec mirci, mirci...mIRCerka wrote: vidish, mIRCi zna ko joj je zivot spasio...
i zavrsena rasprava.
Bravo za egoizam.
u sarajevu su ginuli od granata, nesto se ne sjecam da smo umirali od gladi...
al eto...mIRCi je egoista...e vikicu i juka, ko vas hebe sto ste branili Sarajevo, kud niste pustili chete da udju...i pobiju nas egoiste...
- cHupjahalic@
Zar ne vidis da spominjem hranu i ostalo?????
Zar nisu ranjenicima bili potrebni lijekovi, cebad, sanitarija?????
p.s. Mislim da je Sarajevo imalo vrijednijih momaka koji su davali svoje zivote da odbrane Sarajevo i koji su tu ostali do zadnjeg dana (Juka je nagulio cim mu se pruzila bolja prilika = ekstra 100 hrvatskih kuna
).
Hvala svim borcima drzave Bosne i Hercegovine (ne zaboravimo one koji su se iskreno borili do zadnjeg dana i sve borce koji su izgubili svoje zivote).
Zar nisu ranjenicima bili potrebni lijekovi, cebad, sanitarija?????
p.s. Mislim da je Sarajevo imalo vrijednijih momaka koji su davali svoje zivote da odbrane Sarajevo i koji su tu ostali do zadnjeg dana (Juka je nagulio cim mu se pruzila bolja prilika = ekstra 100 hrvatskih kuna
Hvala svim borcima drzave Bosne i Hercegovine (ne zaboravimo one koji su se iskreno borili do zadnjeg dana i sve borce koji su izgubili svoje zivote).
-
mIRCerka
MAJ 1992. godine nije isto ko ljeto 1993. godine.....cHupjahalic@ wrote:Zar ne vidis da spominjem hranu i ostalo?????
Zar nisu ranjenicima bili potrebni lijekovi, cebad, sanitarija?????![]()
p.s. Mislim da je Sarajevo imalo vrijednijih momaka koji su davali svoje zivote da odbrane Sarajevo i koji su tu ostali do zadnjeg dana (Juka je nagulio cim mu se pruzila bolja prilika = ekstra 100 hrvatskih kuna).
MUHA SA je otvorio temu povodom dogadjaja u MAJU 1992. godine....
I radovan karadzic je nekad bio dobar psihijatar pa sta postade...
al neka, treba se pljuvat...na svakoj temi...osim na DOBRO JUTRO...
- cHupjahalic@
#42 Re: o2.o5.1992.-----02.05.2006.
Koje je samo Juka kafice ispio sa "Kinder vodom" koji je svaku noc harao po gradu, palili kuce i silovali djevojke/ zene.mostarac wrote:e vidis po hercegovini se umiralo i od granata i od gladi a Juka je imao svoju zapazenu ulogu u nasem gladovanju, granatiranju, logorovanju i silovanju nasih zena.
- cHupjahalic@
Ljeto 93.-e??? Pa i kod nas je rat poceo kad i kod tebe (i ne zaboravi da ima ljudi koji su osjetili rat na svojim ledjima i 91.-e....).mIRCerka wrote:MAJ 1992. godine nije isto ko ljeto 1993. godine.....
I radovan karadzic je nekad bio dobar psihijatar pa sta postade...
al neka, treba se pljuvat...na svakoj temi...osim na DOBRO JUTRO...
p.s. pocela si pljuvati sama - bez razloga
-
zzzzz
#44 Re: o2.o5.1992.-----02.05.2006.
mIRCerka, niko ne treba da zaboravi ono pozitivno sto je doticni uradio za odbranu grada, ja sam isti to spomenuo ali spomenuti njega a presutiti Mostar je egoisticno i bezobrazno.......ali je tipicno bosnjackimIRCerka wrote: u sarajevu su ginuli od granata, nesto se ne sjecam da smo umirali od gladi...
al eto...mIRCi je egoista...e vikicu i juka, ko vas hebe sto ste branili Sarajevo, kud niste pustili chete da udju...i pobiju nas egoiste...
I nemoj da te @mostarac ubijedi kako smo samo mi iz Sehera takvi, nama se to samo najcesce pripisuje. Svi smo slicni sto smo i dokazali.(na neku stvar mi ide kako smo mi nekog prodali a i oni glasaju za te iste kao i mi )
Last edited by zzzzz on 02/05/2006 20:55, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
tebi il sporo dolazi medju ushi ili ti je merak sa mnom ulayit u sukob...cHupjahalic@ wrote: Ljeto 93.-e??? Pa i kod nas je rat poceo kad i kod tebe (i ne zaboravi da ima ljudi koji su osjetili rat na svojim ledjima i 91.-e....).![]()
p.s. pocela si pljuvati sama - bez razloga, sad ocekuj reakcije
(niko nije reagovao na otvaranje muhine teme - deduki svaka cast
).
1. tema je MAJ JEBENE 1992. godine u SARAJEVU...ne 1993. godina u Hercegovini.
2. Pljunula nikoga nisam, vec sam rekla SVI KOJI CE PRICATI PROTIV ZNAJU GDJE ME MOGU POLJUBITI jer se JUKA povlaci po forumu godinama.
3. Mozda sam jedna od rijetkih koju nije stid priznati neke stvari, ali da JUKA je bio tu kad je trebalo, i da EGOISTA SAM jer kazem HVALA onome sto mi zivot spasi.
4. Ja jos uvijek hodam Sarajevom zahvaljujuci i Juki i Vikicu i Doktoru....I UVIJEK CE IMATI HVALA OD MENE ZA 1992. godinu.
5. Ako imas jos nesto da mi kazes, koristi PP
-
senada
Hajde MUHA SA osnuj fond za dizanje spomenika Juki za period 1992 - 1993.? da sve ne zavrsi na retorici, daj nesto konkretno, vazi?mIRCerka wrote:
MAJ 1992. godine nije isto ko ljeto 1993. godine.....
- cHupjahalic@
@mirci Ja sam rekla sto sam mislila i diskusija sa tobom je zavrsena sa moje strane (o kakvom ti sukobu???? krivo ti sto nemamo isto misljenje kao ti??? I jos nesto: pazi malo svoj rijecnik
)!
Jos jednom da se zahvalim borcima koji su nas iskreno odbranili i branili do zadnjeg!
Jos jednom da se zahvalim borcima koji su nas iskreno odbranili i branili do zadnjeg!
-
mIRCerka
ma koji crni fotosi, na hajatu bio VOJNIK SRECE i prica o tim ljudima...muha_sa wrote:Hajmo fotose ako ko zna postirat--jel se tako kaže--najduži dnevnik u istoriji TV Sarajeva--vodio ga Senad a autonomaš Fikret čekao da predsjedništvo padne.
a na FTV ni pomena...jos malo pa ce bit sramota sto su ljudi ustali u odbranu grada...