Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam u pregovorima sa starim,hehe,nismo još svi samostalni,on konta onu Astru classic uzet,meni je GTC 1000 puta bolja ali je skuplja,i sad hajd nađi kompromis
Pa dobro jest skuplja ali nije toliko da ju je nemoguce kupiti, mene je dosla 26.400 na cesti, a ne znam koliko bi te ta Classic izasla.
Sad je meni se cini akcija bez carine tako da bi dobio fin popust...
Mada je i Astra Classic super, novo je novo...
nineac wrote:Pa gdje is ti ado jeboga? I ja sam pravo rjetko ovdje, a nesto mi bas nedostaju diskusije! Gdje Vier ringe, jel on ziv?
Ma joj, malo fakultet ganjam, malo imam problema s internetom i to je to. Isključio se bio s dial-up-a, nije mi se isplatilo nikako, pa čekam 6 mjeseci da mi konji uvedu kablovski internet i na kraju nedavno uveo ADSL.
hahaha, vidim dole se nista nemjenja! Ma i ja sam sa skolom pravo kreno. Nesto kontam da sam u bosni ovoliko radio ko zna sta bi bilo
Ali sta ces covjeka zapad mjenja.
Provjerio sam cijenu za te felgice (RC).
720KM, 15-ke, 4 sarafa, u onoj radnji izmedju mosta Skenderija i mosta Sade Dilberovic. Tu je ujedno i auto praona, a iznad auto praone su izlozene auto felge!
Anell wrote:Provjerio sam cijenu za te felgice (RC).
720KM, 15-ke, 4 sarafa, u onoj radnji izmedju mosta Skenderija i mosta Sade Dilberovic. Tu je ujedno i auto praona, a iznad auto praone su izlozene auto felge!
Da cijene su pale, a zbog toga mi je pravo drago, jer bi se uskoro one felge mogle naci i na mom automobilu. Samo sto bih ja uzeo 15".
Jer 16-ke su skupa investicija, najvise radi guma.
E ba JD, vidim neki dan u gradu neku Corsu, kao da se frajer fura na tebe. Malo manje zatamnjena, ista boja i ima slične felge, a nisi ti vozio sigurno, tako da mi se nije učinilo od tvog auta. Šega pravo, ako se fakat fura.
ado-šampion wrote:E ba JD, vidim neki dan u gradu neku Corsu, kao da se frajer fura na tebe. Malo manje zatamnjena, ista boja i ima slične felge, a nisi ti vozio sigurno, tako da mi se nije učinilo od tvog auta. Šega pravo, ako se fakat fura.
Znam vidio sam, nema zatamnjena stakla, i felge nisu ni slicne i 15"ke su, tako da zaostaje salim se .... a ima i onaj mali prenosni dvd player pa stavi ispred suvozaca, sto malo smijesno izgleda pogotovo sto kad parkira auto tako ostavi otvoren ekran ko eto da svi vide...
Nije da kritikujem ali eto...
a ne ljudi fakat, odakle vam lova za sve ovo, hebote ja ne mogu priustiti golfa 2 a ima se love...jednostavno ne mogu..uvijek se nadju neki troskovi...ccc...
bih_finest wrote:a ne ljudi fakat, odakle vam lova za sve ovo, hebote ja ne mogu priustiti golfa 2 a ima se love...jednostavno ne mogu..uvijek se nadju neki troskovi...ccc...
Zaradi se, ne padaju pare sa neba.
@Anell, 200 KM. Naravno da ne kosta za svako auto isto, recimo za Corsu me izaslo 250 KM jer je 5 vrata, za auta tipa Passat, A4 itd je 300, karavani 350 itd.