JD jel dosla vise ta Astra GTC?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Anell
#1 JD jel dosla vise ta Astra GTC?
Ima li je vise?
HeHe, trebali su ti je do sada isporuciti, zar ne?
HeHe, trebali su ti je do sada isporuciti, zar ne?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Oklen ti lova frajeru...
?
-
The_Flyer2002
tipican bosanski komentar.Bobi wrote:Oklen ti lova frajeru...?
ma gdje bili uvjek se svodi na ovo pitanje. kad bi svijet svi na svijetu pitali ovo pitanje ENRON se nikad nebi desio.
-
JD
Joj pitanja ko da sam kupio Ferrarija, ako te vec zanima kako je ko kupio neko auto, bujrum pitaj gospodina koji vozi F430, siguran sam da ce biti pravo raspolozen da ti objasnjava svoju finansijsku situaciju, e pa isti odgovor i od mene imas.Bobi wrote:Oklen ti lova frajeru...?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
JD wrote:Joj pitanja ko da sam kupio Ferrarija, ako te vec zanima kako je ko kupio neko auto, bujrum pitaj gospodina koji vozi F430, siguran sam da ce biti pravo raspolozen da ti objasnjava svoju finansijsku situaciju, e pa isti odgovor i od mene imas.Bobi wrote:Oklen ti lova frajeru...?
-
_Astra_
Nek je sa srecom... samo PAAAAAAAZIIIIIIIII... crna boja je SH*TTTTTTTTT totalni sto se tice odrzavanja...ali zato kad je auto cist...mmmmmmm....
mislim, govorim ti iz iskustva
... 1m min od drugih auta parkiraj... ako nista...zbog onih koji voze auta do 2000KM pa ne paze prilikom otvaranja vrata... a SVE se to primijeti na crnoj boji...
I, da... jesu lovo 16" felge??? Znam da u essent. sa 5 vrata dolaze 15"?
Vidim i maglenke si dodao...prava stvar
... sta ima od opreme?
jesil dodao klimu i cd player??? board comp?
e, kakva GOD da je... auto je MRAKKKKKK
mislim, govorim ti iz iskustva
I, da... jesu lovo 16" felge??? Znam da u essent. sa 5 vrata dolaze 15"?
Vidim i maglenke si dodao...prava stvar
jesil dodao klimu i cd player??? board comp?
e, kakva GOD da je... auto je MRAKKKKKK
-
_Astra_
ma da ne bude reklama... na cro stranicama, posto to redovno posjecujem...i tamo si upload-ao slike...
Znam da nije to tvoja Astra... ovu na slici ne bih imao samo zbog jednog razloga... RETROVIZORI su (po meni) SELJAKLUK maX i stoje ko piletu si*e...
Ne mogu nikako da prezalim sto na svojoj nisam doplatio za Xenon-e... jer...to je nesto....nesto....POSEBNO...
Jesil doplatio sta osim maglenki ??? I normalno, perlefekt najljepse crne boje
jesil 24h u njoj ???
i ako jesi, imas razloga... 
Ima li sad kod Imsira da se naruci OPC paket ?? POsto ja kad sam kupovo ni pola ovoga sto danas ima nije bilo
Znam da nije to tvoja Astra... ovu na slici ne bih imao samo zbog jednog razloga... RETROVIZORI su (po meni) SELJAKLUK maX i stoje ko piletu si*e...
Ne mogu nikako da prezalim sto na svojoj nisam doplatio za Xenon-e... jer...to je nesto....nesto....POSEBNO...
Jesil doplatio sta osim maglenki ??? I normalno, perlefekt najljepse crne boje
jesil 24h u njoj ???
Ima li sad kod Imsira da se naruci OPC paket ?? POsto ja kad sam kupovo ni pola ovoga sto danas ima nije bilo