Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
micika wrote:Joj ni vama nikako ugodit
Kako bi da zivite u drzavi u kojoj muske bukvalno nije briga za 3 godine mozda su mi svega petorica dobacila Kao nacija su hladni......nema opustenosti,spontanosti
Kad se napiju onda je druga prica,inace mozes gola proci.....ne kontam fakat.A mozda je i bolje....ruzni su vala.
Hvala bogu pa nisu svi muskarci isti.....na ovom forumu ima pravo finih,kulturnih,romanticnih dusa prepoznat ce se
Super!
Kad se vratim iz tvog hladnog kraja micika izvijestit cu te kako su reagovali na mene
kriticarka_nikova wrote:postovani spongebob,ali u Bosni zato postavljaju druga primtivna pitanja
Ne mogu da budem sretna u zemlji u kojoj primitivni muskarci ne cijene zene i za koje smatraju da trebaju samo kuhati i radjati djecu i sjediti kuci
Malo sam kontardiktorna....pokusala sam da utjesim nase cure...ali .............ne mogu,nisam imala snage da odolim i da i ovo ne kazem....
E pa draga moja....zavisi kako se zena postavi u svoj toj prici i sta su njeni ciljevi
Nisu svi muskarci takvi
Konkretno ja:
Moji ciljevi su sasvim jednostavni i sasvim normalni....
Naravno da nisu svi muskarci isti...ali su rijetki....poput endema koji zive razasuto u nekim dijelovima nase slatke drzavice....Tesko ih je naci...lako prepoznati,ali kad ih prepoznas uvijek su zauzeti
porCelaiN wrote:ignorises majmuna , ja sam jednom pokazala srednji prst pa mi se tek onda navadio na kosti al najbolji su kad vozim.. onda ide nezaobilazno elektronsko spustanje suvozacevog prozora , namigne i na gas.. i tu ja pobjegnem na sljedecem skretanju
kriticarka_nikova wrote:postovani spongebob,ali u Bosni zato postavljaju druga primtivna pitanja
Ne mogu da budem sretna u zemlji u kojoj primitivni muskarci ne cijene zene i za koje smatraju da trebaju samo kuhati i radjati djecu i sjediti kuci
Malo sam kontardiktorna....pokusala sam da utjesim nase cure...ali .............ne mogu,nisam imala snage da odolim i da i ovo ne kazem....
E pa draga moja....zavisi kako se zena postavi u svoj toj prici i sta su njeni ciljevi
Nisu svi muskarci takvi
Konkretno ja:
Moji ciljevi su sasvim jednostavni i sasvim normalni....
Naravno da nisu svi muskarci isti...ali su rijetki....poput endema koji zive razasuto u nekim dijelovima nase slatke drzavice....Tesko ih je naci...lako prepoznati,ali kad ih prepoznas uvijek su zauzeti
Opet nemora znaciti evo ja znam nekoliko sa ovog foruma koji su praaaaaaaavoooooooo fini i nisu zauzeti..... potrudi se malo
Princevi na konju su bajke.Proslo je vrjeme smekera donzuana i ostalih.Zivot je surov pa tako i ljudi.Gledam na moru cure same ko havetinje.Nigdje havera .Hodaju same ili njih vise zajedno.Sramota tako mi zivota.
amalka wrote:Djevojke, zene... Kako reagujete kada idete ulicom i prolazi neki idiot i kada vas spazi nalanta se na s(v)irenu i trubi, kao lud???? Mene to strasno iritira. Dodje mi da ga
reci ba slobodno "joj jesam dobra svi mi sviraju".. i haman k'o tebi krivo...a 'vamo kez od hau do hau...