mislim da ne bi morala puno s njim o tome pregovaratxygirl wrote:anais hocu ja jednu ovakvu maju.... a saian-u ostavljam ovu hanumu pliz
TREND
Moderator: anex
- anais_nin
- Saian
ma znam ja par Maji, sve nakoanais_nin wrote:mislim da ne bi morala puno s njim o tome pregovaratxygirl wrote:anais hocu ja jednu ovakvu maju.... a saian-u ostavljam ovu hanumu pliza vjerujem da kad bi mu ti zbavila ovakvu hanumu on bi tebi brzinom svjetlosti nabavio maju
- krava
slazem se sa sajom,
mislim da nije fer obuci lijepe djevojke sa ovim stvarima....npr kad sam ja kupovala kupaci kostim sa victoriassecret, svi su mi bili super...ali...kad mi je stigao kostip postom.... i kad sam ga obukla...pomalo sam se razocarala ...
ne kupacim, ...nego sa sobom
mislim da nije fer obuci lijepe djevojke sa ovim stvarima....npr kad sam ja kupovala kupaci kostim sa victoriassecret, svi su mi bili super...ali...kad mi je stigao kostip postom.... i kad sam ga obukla...pomalo sam se razocarala ...
- anais_nin
odokativnom metodom utvrdjivanja, koliko sam ja mogla ustanovit, ni ti ni seka ne kaskate za ovim ko biva "komadima"krava wrote:slazem se sa sajom,
mislim da nije fer obuci lijepe djevojke sa ovim stvarima....npr kad sam ja kupovala kupaci kostim sa victoriassecret, svi su mi bili super...ali...kad mi je stigao kostip postom.... i kad sam ga obukla...pomalo sam se razocarala ...![]()
-
xygirl
eh daa... vidi dobrog kupackeganais_nin wrote:mislim da ne bi morala puno s njim o tome pregovaratxygirl wrote:anais hocu ja jednu ovakvu maju.... a saian-u ostavljam ovu hanumu pliza vjerujem da kad bi mu ti zbavila ovakvu hanumu on bi tebi brzinom svjetlosti nabavio maju
uhhh, hajd berem da oci parim
- anais_nin
ove sezone se stvarno ima sta vidjetxygirl wrote:eh daa... vidi dobrog kupackeganais_nin wrote:mislim da ne bi morala puno s njim o tome pregovaratxygirl wrote:anais hocu ja jednu ovakvu maju.... a saian-u ostavljam ovu hanumu pliza vjerujem da kad bi mu ti zbavila ovakvu hanumu on bi tebi brzinom svjetlosti nabavio maju
na onoj vjesalici
:D
uhhh, hajd berem da oci parim
opet Chanel...sve je u detaljima i prozracnoj kozmetici

- anais_nin
pa onaj ko ima love za najnovije chanelove kreacije tesko da ce ih nosat po ferhadiji
ma sta ja znam ja te velike kolekcije gledam onako generalno, i skidam detalje ako mi se svidjaju...npr ova pink kombinacija: recimo suknjica i to u kosi bi moglo proci...mada su meni i te cizmice preslatke
podsjecaju na 20te, 30te 
- anais_nin
pa upravo A i ja o tome diskutujemoHarrys wrote:Ovaj TREND je zamisljen kao trend za siroke narodne mase,a ne za one koji mogu uci u specijalizovane boutike.![]()
- anais_nin
btw, ovo je za zeMski dio zainteresiran za trendiranje
make up
ZELENA SJENA
mislim da skoro svaka nova kolekcija sadrzi po koju nijansu
meni fenomenalna ova Lancome-va kombinacija prirodnih tonova sa dramaticno tamno metalic-zelenom
ova tamna fenomenalno izgleda na rubu donjeg kapka

za one kojima ne pashu zelene sjene, Bourjois donosi malo drugaciji detalj...ovo se nanosi na maskaru na vrhove trepavica i daje im pravo super vlazan izgled

make up

za one kojima ne pashu zelene sjene, Bourjois donosi malo drugaciji detalj...ovo se nanosi na maskaru na vrhove trepavica i daje im pravo super vlazan izgled

[/list]