hhhmmmm, sada naucih da je to bio neki "sticaj okolnosti" koji je eto drzao sarajevo pod opsadom, pobio ljude u srebrenici, otvarao logore, silovao... ma ja, sticaj okolnosti... pa jos se spominje i neki iran na granici sa hrvatskom, ma eto, sta bi bilo kad bi bilo....zavrzlama wrote:Takvi koji razmisljaju ko ti bas nanose stetu BIH.
Raspravlja se o promjeni ustava BIh a ne raspravlja se o ukidanju drzave BIH.
Srpski narod je konstutivan narod kao i ostali u BIH,a to sto su u ratu bili na strani srbije i razbijanja BIH je sticaj raznih okolnosti,da je umjesto hrvatske BIH granicila sa Iranom ti bi sigurno presao na srpsku stranu da branis srbe od jakog irana,tako isto i srbi su u datom momentu napravili pogrsan potez,a cijenu koju srbi placaju u BIH je na duze staze veca ,nego oni koji su ostali odani drzavi BIH.Medunarodno priznanje BIH je bolja kompezacija za patnje branilaca nego onih koji su ginuli za veliku srbiju i veliku hrvatsku ,a znamo ciji pasos nose i u kojoj drzavi zive.Zapitaj se ti gdje su pare sto se pokradose ,samo za srebrenicu toliki miloni nisu srbi pokrali nego oni sto se udaraju u prsa da su veliki bosanci.
Nisam ja ostao bez domovine nego mi se nikud ne zuri....vrijeme radi za BIH.
shvatam ja tebe, ali kada ti bude jasno da genocid nije "sticaj okolnosti" onda ces mozda stvari promatrati drugacije. a odgovoran narod ne moze sebi dopustiti da sticaju okolnosti prepusta tuzbu od vitalnog znacaja, ni ustavne promjene... jer kao sto je fair life rekao, vrijeme ne samo da ne radi za nas, vec je ponoc davno prosla...