Erotski snovi....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

manijak1 wrote::? Da skočiš u plićak na glavu ? :D
dva puta sam i skocio i nasuko sam glavusu tako dobro da mi je nasa narodna medicina kojekakvim travama jedva glavusu vratila u prvobitni polozaj...prije skakanja ja prvo mjerim dubinu...nema vise naive..nema..
niko_i_nista

Post by niko_i_nista »

:) rijesenje za vase probleme ima slavni Froid
uzmie npr njegovu psiho anlizi
i zivot ce vam biti jednostavniji barem se nadam :lol: :P
rumenko

Post by rumenko »

vidim dosta je omladine u pubertetu na ovoj temi...cure se nesto ko nalozile...neka neka...ja sam u tzv.najboljim godinam (samo ne znam za sta)...ali mi je sve draze kad legnem u krevet da uzmem dobru knjigu nego sto kazu.....svoju snagu u tudju guzicu da trosim...doduse naleti mi jos da bi mog'o kao nekad...ali mora biti specijalni stimung...ne znam mozda je do mene....(dali pogodih temu)...
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

okrznu :D
novalic

Post by novalic »

ja svjesno :D izbjegavam erotiske snove :-? (jel' ja ovo dobro prepisa)...

jerbo.... desilo mi se 8-) da sanjam... khm.. svasta... sa onim.. sto do mene spava.. pa kada se stvarno probudim.. ne znam.. da li jesam ili nisam.. ako jesam.. velim.. da mi je barem u snu promijeniti..

ali jok.... nametnuo se i tamo....
anais_nin

Post by anais_nin »

Qler wrote:aaa, sad vidjeh :D skroz sam fulio temu... ovdje se prica o nekim erotiskim snovima :D ja mislio erotskim :D
ruke mi se jos uvijek tresle od kvalitetnog erotskog sna....pa mi uletilo....jedno i...viska :lol: :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Vjerovatno svi znaju :D smicalicu gdje treba ići kad ruke drhte :D ili šta se dešava nakon buđenja :D
anais_nin

Post by anais_nin »

manijak1 wrote::oops: Vjerovatno svi znaju :D smicalicu gdje treba ići kad ruke drhte :D ili šta se dešava nakon buđenja :D
ne znam ja :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D Nije tema :D :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Brazzo, upravo se probudih :D:D Pricam ti sutra :D:D na Cloveku :D
G.O.D.

Post by G.O.D. »

ja ne sanjam erotiku,sex-ljubav ,ja prozivljavam to :-D
samo...problem je sto kada se zazelim toga moram ici van Bosne...kad su nase djevojke "konzervativne" (ne da mi babo poslije 22h - rekla majka da drzim cvrsto aspirin medju koljenima , necu prije braka-to ti vec napomene poslije upoznavanja itd.itd...) jel im spomenes sex pocrvene od srama i gledaju vec kako da pobjegnu od tebe...zalosno je to ba...ja ovako mlad venem u rodnome gradu.ccc... :D :D :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Aaaajjj šta sanjah sinoć... ludilo. Strava i užas. Al ne valja pričat prije dvanes sati... Uhh, al sam se nasikiro bio pravo.
anais_nin

Post by anais_nin »

Max.Cherry wrote:Aaaajjj šta sanjah sinoć... ludilo. Strava i užas. Al ne valja pričat prije dvanes sati... Uhh, al sam se nasikiro bio pravo.
sad ce 12, hosh ispricat? :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

sloga :D
anais_nin

Post by anais_nin »

G.O.D. wrote:ja ne sanjam erotiku,sex-ljubav ,ja prozivljavam to :-D
znaci nista san samo java? :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Stitch__ wrote:sloga :D
jesi to sanjao ili me opet pozivas? :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

idi na temu :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Ja zaboravio juče se vratit da opričam... ja sa trebom... bivšom... ono fatamo se tamo vamo zakuhava se situacija... krevet nekakav, dobro nam pravo... predigra... ja rukom dole... kad PAF! :shock: :shock: :shock: Nuna. Prava nuna sa dodacima, oba dodatka. AAAAHHH, kad sam skočio iz kreveta (usnulog) i zabezeknut ost'o gledat' u nju... ludilo! Najgore što ja tako gledam u nju, a ona ono ništa, kulerski maše glavom kao da pita "pa zar nisi znao i prije...?" Ma mrš u pi*ku materinu i ti i zar nisam znao... Bila si savršeno ispravna i tehnički i mehanički na javi, po čitavom tijelu... Uh jes mi drago bilo kad sam se probudio... Šejtanska posla.
black-cat

Post by black-cat »

Max.Cherry wrote:Ja zaboravio juče se vratit da opričam... ja sa trebom... bivšom... ono fatamo se tamo vamo zakuhava se situacija... krevet nekakav, dobro nam pravo... predigra... ja rukom dole... kad PAF! :shock: :shock: :shock: Nuna. Prava nuna sa dodacima, oba dodatka. AAAAHHH, kad sam skočio iz kreveta (usnulog) i zabezeknut ost'o gledat' u nju... ludilo! Najgore što ja tako gledam u nju, a ona ono ništa, kulerski maše glavom kao da pita "pa zar nisi znao i prije...?" Ma mrš u pi*ku materinu i ti i zar nisam znao... Bila si savršeno ispravna i tehnički i mehanički na javi, po čitavom tijelu... Uh jes mi drago bilo kad sam se probudio... Šejtanska posla.
ma ti si meni king
Reina

Post by Reina »

black-cat wrote:
Max.Cherry wrote:Ja zaboravio juče se vratit da opričam... ja sa trebom... bivšom... ono fatamo se tamo vamo zakuhava se situacija... krevet nekakav, dobro nam pravo... predigra... ja rukom dole... kad PAF! :shock: :shock: :shock: Nuna. Prava nuna sa dodacima, oba dodatka. AAAAHHH, kad sam skočio iz kreveta (usnulog) i zabezeknut ost'o gledat' u nju... ludilo! Najgore što ja tako gledam u nju, a ona ono ništa, kulerski maše glavom kao da pita "pa zar nisi znao i prije...?" Ma mrš u pi*ku materinu i ti i zar nisam znao... Bila si savršeno ispravna i tehnički i mehanički na javi, po čitavom tijelu... Uh jes mi drago bilo kad sam se probudio... Šejtanska posla.
ma ti si meni king
:lol: i meni
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Jelde ludilo čisto... *ebala ona ...uhm.
anais_nin

Post by anais_nin »

Max.Cherry wrote:Jelde ludilo čisto... *ebala ona ...uhm.
to ti podsvjest govori da s njom ozbiljno nesto nije u redu :D
Santos

Post by Santos »

Sanjo sam sinoc kako me ganja neka gara nemam pojma ko je.Zajebo sam je tako sto sam se probudio.Garant sad ceka kad cu opet zaspat da sanjam da bi me opet pocela ganjat.Veceras kad legnem spavacu u tenama da brze trcim.
anais_nin

Post by anais_nin »

Santos wrote:Sanjo sam sinoc kako me ganja neka gara nemam pojma ko je.Zajebo sam je tako sto sam se probudio.Garant sad ceka kad cu opet zaspat da sanjam da bi me opet pocela ganjat.Veceras kad legnem spavacu u tenama da brze trcim.
sta je? gara nije tvoje tip? :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Santos wrote:Sanjo sam sinoc kako me ganja neka gara nemam pojma ko je.Zajebo sam je tako sto sam se probudio.Garant sad ceka kad cu opet zaspat da sanjam da bi me opet pocela ganjat.Veceras kad legnem spavacu u tenama da brze trcim.
popi red bulj :lol: :lol: :lol:
Post Reply