dva puta sam i skocio i nasuko sam glavusu tako dobro da mi je nasa narodna medicina kojekakvim travama jedva glavusu vratila u prvobitni polozaj...prije skakanja ja prvo mjerim dubinu...nema vise naive..nema..manijak1 wrote:Da skočiš u plićak na glavu ?
Erotski snovi....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Salko sto je u vodu skako
-
niko_i_nista
uzmie npr njegovu psiho anlizi
i zivot ce vam biti jednostavniji barem se nadam
-
rumenko
vidim dosta je omladine u pubertetu na ovoj temi...cure se nesto ko nalozile...neka neka...ja sam u tzv.najboljim godinam (samo ne znam za sta)...ali mi je sve draze kad legnem u krevet da uzmem dobru knjigu nego sto kazu.....svoju snagu u tudju guzicu da trosim...doduse naleti mi jos da bi mog'o kao nekad...ali mora biti specijalni stimung...ne znam mozda je do mene....(dali pogodih temu)...
-
novalic
ja svjesno
izbjegavam erotiske snove
(jel' ja ovo dobro prepisa)...
jerbo.... desilo mi se
da sanjam... khm.. svasta... sa onim.. sto do mene spava.. pa kada se stvarno probudim.. ne znam.. da li jesam ili nisam.. ako jesam.. velim.. da mi je barem u snu promijeniti..
ali jok.... nametnuo se i tamo....
jerbo.... desilo mi se
ali jok.... nametnuo se i tamo....
- manijak1
- manijak1
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Brazzo, upravo se probudih
:D Pricam ti sutra
:D na Cloveku 
-
G.O.D.
ja ne sanjam erotiku,sex-ljubav ,ja prozivljavam to
samo...problem je sto kada se zazelim toga moram ici van Bosne...kad su nase djevojke "konzervativne" (ne da mi babo poslije 22h - rekla majka da drzim cvrsto aspirin medju koljenima , necu prije braka-to ti vec napomene poslije upoznavanja itd.itd...) jel im spomenes sex pocrvene od srama i gledaju vec kako da pobjegnu od tebe...zalosno je to ba...ja ovako mlad venem u rodnome gradu.ccc...

samo...problem je sto kada se zazelim toga moram ici van Bosne...kad su nase djevojke "konzervativne" (ne da mi babo poslije 22h - rekla majka da drzim cvrsto aspirin medju koljenima , necu prije braka-to ti vec napomene poslije upoznavanja itd.itd...) jel im spomenes sex pocrvene od srama i gledaju vec kako da pobjegnu od tebe...zalosno je to ba...ja ovako mlad venem u rodnome gradu.ccc...
-
Max.Cherry
Aaaajjj šta sanjah sinoć... ludilo. Strava i užas. Al ne valja pričat prije dvanes sati... Uhh, al sam se nasikiro bio pravo.
-
Max.Cherry
Ja zaboravio juče se vratit da opričam... ja sa trebom... bivšom... ono fatamo se tamo vamo zakuhava se situacija... krevet nekakav, dobro nam pravo... predigra... ja rukom dole... kad PAF!
Nuna. Prava nuna sa dodacima, oba dodatka. AAAAHHH, kad sam skočio iz kreveta (usnulog) i zabezeknut ost'o gledat' u nju... ludilo! Najgore što ja tako gledam u nju, a ona ono ništa, kulerski maše glavom kao da pita "pa zar nisi znao i prije...?" Ma mrš u pi*ku materinu i ti i zar nisam znao... Bila si savršeno ispravna i tehnički i mehanički na javi, po čitavom tijelu... Uh jes mi drago bilo kad sam se probudio... Šejtanska posla.
-
black-cat
ma ti si meni kingMax.Cherry wrote:Ja zaboravio juče se vratit da opričam... ja sa trebom... bivšom... ono fatamo se tamo vamo zakuhava se situacija... krevet nekakav, dobro nam pravo... predigra... ja rukom dole... kad PAF!![]()
![]()
Nuna. Prava nuna sa dodacima, oba dodatka. AAAAHHH, kad sam skočio iz kreveta (usnulog) i zabezeknut ost'o gledat' u nju... ludilo! Najgore što ja tako gledam u nju, a ona ono ništa, kulerski maše glavom kao da pita "pa zar nisi znao i prije...?" Ma mrš u pi*ku materinu i ti i zar nisam znao... Bila si savršeno ispravna i tehnički i mehanički na javi, po čitavom tijelu... Uh jes mi drago bilo kad sam se probudio... Šejtanska posla.
-
Reina
black-cat wrote:ma ti si meni kingMax.Cherry wrote:Ja zaboravio juče se vratit da opričam... ja sa trebom... bivšom... ono fatamo se tamo vamo zakuhava se situacija... krevet nekakav, dobro nam pravo... predigra... ja rukom dole... kad PAF!![]()
![]()
- anais_nin
sta je? gara nije tvoje tip?Santos wrote:Sanjo sam sinoc kako me ganja neka gara nemam pojma ko je.Zajebo sam je tako sto sam se probudio.Garant sad ceka kad cu opet zaspat da sanjam da bi me opet pocela ganjat.Veceras kad legnem spavacu u tenama da brze trcim.
-
Max.Cherry
popi red buljSantos wrote:Sanjo sam sinoc kako me ganja neka gara nemam pojma ko je.Zajebo sam je tako sto sam se probudio.Garant sad ceka kad cu opet zaspat da sanjam da bi me opet pocela ganjat.Veceras kad legnem spavacu u tenama da brze trcim.