macco, bez klempe i nosatog ces promasiti metu a kad si cekala do sada onda bolje da cekas jos malo.maccarona wrote:uf, neka su se pozenilimeni svi kukaju
pa mi onda nesto drago...rekoh ipak ´ja tu nisam nesto puno promasila
PITANJE ZA SVE CURE SA FORUMA
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#27 Re: PITANJE ZA SVE CURE SA FORUMA
Zato sto su zenebeco wrote: ZASTO GOVORITE JEDNO A RADITE DRUGO.
- black
...pa zar nisi nasla..Lace wrote:me meni ne kukaju...ne dajem im priliku ni da me sretnu ni da razgovaraju sa mnom (kukaju) a mozda im je dobro...znas svaka krpa nadje zakrpu...pa cemo tako ti i ja naci neke inteligentne i zgodne...da se nadopunjujemo...ko prave suprotnostimaccarona wrote:uf, neka su se pozenilimeni svi kukaju
- Lace
paaaa.....mislim da jesamblack wrote:...pa zar nisi nasla..Lace wrote:me meni ne kukaju...ne dajem im priliku ni da me sretnu ni da razgovaraju sa mnom (kukaju) a mozda im je dobro...znas svaka krpa nadje zakrpu...pa cemo tako ti i ja naci neke inteligentne i zgodne...da se nadopunjujemo...ko prave suprotnostimaccarona wrote:uf, neka su se pozenilimeni svi kukaju
- beco
Htjedo reci ljudi moji ali **ak, poslije onako "produktivnih" rasprava o nosatim nebi u to ulazio, imamo mi jos mnogo do homo sapiensa. Nego djevojke trazio sam iskren odgovor sta vidite u takvim momcim i zasto su ti momc***ozeljniji od dobrih momaka, kako jedna rece od mirnijih, odnosno od onih koji su vise na zemlji i koji se ne pretvaraju da su nesto sto nisu. 
- black
Lace wrote:paaaa.....mislim da jesamblack wrote:...pa zar nisi nasla..Lace wrote: me meni ne kukaju...ne dajem im priliku ni da me sretnu ni da razgovaraju sa mnom (kukaju) a mozda im je dobro...znas svaka krpa nadje zakrpu...pa cemo tako ti i ja naci neke inteligentne i zgodne...da se nadopunjujemo...ko prave suprotnosti![]()
..jeli samo mislis ili jesi..
- Lace
black wrote:Lace wrote:paaaa.....mislim da jesamblack wrote: ...pa zar nisi nasla..![]()
..jeli samo mislis ili jesi..ako jesi sta ces onda ovde...
i jos mi nake lokvanje pominjesh tamo..
..misli malo na moje srce..
...
volim kad me tako ucjenjujes
baj baj raja
-
fee
nisam vilaSaian wrote:pa "fini" za "fee(nu)", nisi ni ti vila, a tako se predstavljasfee wrote:meni se svidjaju ti fini, normalnog izgleda, i tako trazim finog i nadjem ''finog''![]()
![]()
![]()
kamuflazha ti je moja vilo jedan od nachina opstanka
ali nisam ni vjestica
- Saian
zvuchi ko da si tamanfee wrote:nisam vilaSaian wrote:pa "fini" za "fee(nu)", nisi ni ti vila, a tako se predstavljasfee wrote:meni se svidjaju ti fini, normalnog izgleda, i tako trazim finog i nadjem ''finog''![]()
![]()
![]()
kamuflazha ti je moja vilo jedan od nachina opstanka
to je samo nick
![]()
ali nisam ni vjestica
-
paauk
misty wrote:Ma mi ne govorimo jedno,a radimo drugo!
Ustvari ti "fini" vrlo su rijetki,jer obicno se pod "finim omotacem" krije neki prevrtljivac ili ko zna sta.![]()
![]()
Uostalom............."to ne bira pamet ,nego srce"...........
- Saian
Hare tebi ko da centar za govor i centri za sluh i humor nisu u istom taktu, kuri te bolac mosh' sam sebi prichat viceveHarrys wrote:Ima zena koje tvrde da su svi muskarci isti. Zar to nije malo previse iskustva?
![]()
Muskarci se djele na neodgovarajuce, zauzete i nedostizne.
![]()
- manijak1