Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sve "normane" cure se hvale i javno izjavljuju da u momcima traze da budU posteni, fini. inteligentan i naravno da imaju smisao za humor. Haj reko dobro ima spasa za planetu. A zasto onda dovraga sve padate na levate i budale koje jedino sto znaju reci "joj je si ti meni lijepa veceras" i koji te misice na koje se palite dobijaju sterodima, vjerujte mi znam idem u teretanu i nemoguce je u mjesec, dva postati bodi bilder. ZASTO GOVORITE JEDNO A RADITE DRUGO.
a to cure vako nako..ma lazu sve..
pa jadan nebio..bil bilo dosadno da su momci na koje padamo super, divni, krasni, lijepi, pametni, mirni, poslusni, bla bla bla bla bla
a to cure vako nako..ma lazu sve..
pa jadan nebio..bil bilo dosadno da su momci na koje padamo super, divni, krasni, lijepi, pametni, mirni, poslusni, bla bla bla bla bla
bas tako-...ja sam jednom bila luda za jednim klempavim
pa ako velika stopala imaju visoki muskarci a smatra se da visoki muskarci imaju odredjenu duzinu na strateskom mjestu...onda se da zakljuciti da su velika stopala = odgovarajuca duzina na strateskom mjestu
jesam li vam rekla da je klempo bio visok? (mislim jos uvijek je...visok...i klempav)
ma ne sjecam se..nisam dumbo sigurno...nego mene prati prokletstvo...svaki (meni) bitniji momak s kojim se upustila u vezu se ozenio...odmah po raskidu sa mnom
zato sada samo gledam...a ne pripremam njih za brak...nemam ja vremena za to
maccarona wrote:uf, neka su se pozenili meni svi kukaju pa mi onda nesto drago...rekoh ipak ´ja tu nisam nesto puno promasila
me meni ne kukaju...ne dajem im priliku ni da me sretnu ni da razgovaraju sa mnom (kukaju) a mozda im je dobro...znas svaka krpa nadje zakrpu...pa cemo tako ti i ja naci neke inteligentne i zgodne...da se nadopunjujemo...ko prave suprotnosti