Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ludacha wrote:konacno sam krenula guzara tnx
ovih dana kad dodjes u sport life samo vici ludachooo ludacooo..dodjem ti kavu..ili kako je vec rijec o teretani, bocu vode
stvarno..ljubazni, divni i krasni ljudi (plus simpaticni treneri, posebno onaj jedan heheh)
dajte ba cijene termina..mjesecne clanarine...
kakav je higijena....termini...kakvi ljudi vode...
mene interesuje aerobik
isla u "sfera" ...to vam je otprilike preko puta davor kafica....ono super su dole...imas vise vrtsa aerobika...slaa s spravama za muske i zenske....samo je malaaaaaaaaaaa sala i higijena nije bas na naj niovu
cijena po terminu 5KM....mjesecno 35Km za dva puta sedmicno...40KM za tri puta...45KM za 4...
Najbolja teretana u gradu je definitivno ''SPORT LIFE'' koja je smjestena u Ul.Kranjcevica odmah iznad ''SA kluba'' iza Holiday inn-a, nemozete promasiti.
Ovako cijene su raznovrsne, ali najbolji je paket od 14 termina a on kosta 50 KM. Ima jos nekih kombinacija, ali ova je najbolja.
Jedan termin je 8 KM, ali ako zelis da probas pa da se odlucis ne naplate ti nista, barem sam ja imao takvo iskustvo.
Prednosti su, sto je teretana jako uredna, svaki dan ujutro se cisti, i higijena je na visokom nivou. Imaju svlacionice, svako ima svoj ormar, ima uvijek tople vode za tusiranje poslije treninga.
nema mrkih faca i naduvanih frajera. Djevojke isto dolaze, imaju aerobik. Suna takoder postoji i kosta 15 KM / sat.
Sve sprave su funkcionalne, i vskoa ce naci ono sto mu treba.
I ja glasam za "SPORT LIFE". Jednostavno su super!!!! Imaju sve sto treba: nove sprave, aerobic, tae boo, pilates.... Mozete kupiti vodu, iznajmiti peskir, jedino jos nisu poceli opremu iznajmljivati (steta jer mi je nekad bas mrsko nositi). Jako je uredno i svi uposleni su veoma ljubazni. Imaju i parking ispred teretane sto je veliki plus. Ako se odlucite: SRETNO!!!!!!!!
iceman ze wrote:po meni je najbolji i najpristupacniji na Cengiv Vili''Dom mladih'', ali nemaju bas punoi sprava koje ti hoces imaju jedan steper i jednu pokretnu traku, ostalo su tegovi, ali nisi djevojka da se pazis da ti misici rastu, slobodno opucaj po tegovima
Dole se uplacuje po terminima......jedan termin je 5 KM.......9 termina je 30 KM.....
Od 6 sati pa nadalje ima u isto vrijeme aerobik, tako da mozes da uzivas dok dizes tegove....
Da li neko zna vise o tom fitnesu u Zetri. Da li se tacno nalazi u unutrasnjosti Zetre. Inace jedini fines koji sam koristio u Sarajevu je onaj u Sferi i mada mi je Giovanna draga nekako je previse mali i nije otvoren tokom dana kada meni treba.
uvjek dobar gost wrote:Ukoliko si djevojka imas fin centar u Hrasnom pored Miljacke, iza skole za djecu sa specijalnim potrebama, treniraju samo djevojke. Kontam nije ni skupo puno, a imas na Zetri al je zara... to je to sto ja znam, a imas i u svakom naselju neku improvizciju.
Koliko je to "nije puno skupo" ?
Znas li nesto vise o ovom centru ( sprave, higijena i tako to ).
Hvala
vec pola godine idem na dobrinju u FIGHTER, otvoren je prije godinu dana, članarina je 40 KM, ili po terminu 5, higijena na nivou, imaju dosta sprava, programe kick boxa, taeboa, erobica, pilatesa... instruktorice su pravi profesionalci, raja, jedino što zavisi gdje ko živi i koliko mu je to blizu . . .
jolia wrote:vec pola godine idem na dobrinju u FIGHTER, otvoren je prije godinu dana, članarina je 40 KM, ili po terminu 5, higijena na nivou, imaju dosta sprava, programe kick boxa, taeboa, erobica, pilatesa... instruktorice su pravi profesionalci, raja, jedino što zavisi gdje ko živi i koliko mu je to blizu . . .
za staro i mlado,muško i žensko. . . mislim da je radno vrijeme od 8 do 1,e sad ne znam da li je club do tada otvoren ili samo ljeti, uvijek ima raje,e sad sebi uganjaš da vidiš kad ima gužve na spravama,jer ja slabo na njima radim,provjeri,to ti je u sportskoj dvorani na dobrinji Bulevar branilaca dobrinje 4a
danas sam uplatio u SPORT LIFE ...samo 10 Km skuplje(kad se uracuna popust za studente), u odnosu na teretanu na atletskom stadionu........a o onoj gore teretani da ne pricam..
vec sam impresioniran gazdinim(vlasnikovim) gostoprimstvom....
sve mi pokazao fino..ljubazno i uljudno.....kaze "najnizi intelekt studenti"
odma se vidi da je higijena na nivou...kad udjes nema smrada nikakvog....
gore na atl. one sprave smrde..boze sacuvaj........a o benchu da ne pricam..ko je bio gore zna na sta mislim...
Mogu li se javiti cure koje idu u Sport LIfe?
I ja sam odnedavno tamo - imam onaj paket od 14 termina i zasada sam otisla 1 put! Da ne pricam da sam drugi dan dobila upalu misica A samo sam htjela malo da izvjezbam ledjne misice - sjedenje ispred kompjutera 8 i vise sati dnevno ucini svoje... ali eto... Sutra opet imam namjeru ici ali me interesuje kada je najbolje vrijeme za doci - kada nema guzve?
Ne bih ni aerobik ni pilates, samo malo vjezbe na spravama da toniram misice prije odmora.
Frutek wrote:Znaci prijedlozi vezani za dobru teretanu ovde u Sarajevu -- gdje se nalazi, kako je uredjena, mjesecna clanarina i sl.?!
Sprave i tegovi me toliko i ne interesuju kolko trake, steperi i sl. spravice za aerobni dio -- radim po cijeli dan, pa trazim neko fino mjesto da se rekreiram (istrcim) na kraju dana hehe...
Pozdrav
Ja sam prosla puno fitnes centara u ovom gradu i mogu ti reci da ne trebas od toga puno ocekivat.Bila sam 2 mjeseca clan i ovog na Malti.Uglavnom, od kada sam kupila role, preporodila sam se.To ti je najidealnije rjesenje.Na svjezem zraku si, rolas, i sagorjevas vise kcal nego bilo kojom drugom aktivnoscu:)))))