Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znaci prijedlozi vezani za dobru teretanu ovde u Sarajevu -- gdje se nalazi, kako je uredjena, mjesecna clanarina i sl.?!
Sprave i tegovi me toliko i ne interesuju kolko trake, steperi i sl. spravice za aerobni dio -- radim po cijeli dan, pa trazim neko fino mjesto da se rekreiram (istrcim) na kraju dana hehe...
Ukoliko si djevojka imas fin centar u Hrasnom pored Miljacke, iza skole za djecu sa specijalnim potrebama, treniraju samo djevojke. Kontam nije ni skupo puno, a imas na Zetri al je zara... to je to sto ja znam, a imas i u svakom naselju neku improvizciju.
uvjek dobar gost wrote:Ukoliko si djevojka imas fin centar u Hrasnom pored Miljacke, iza skole za djecu sa specijalnim potrebama, treniraju samo djevojke. Kontam nije ni skupo puno, a imas na Zetri al je zara... to je to sto ja znam, a imas i u svakom naselju neku improvizciju.
E ako si musko ... imas na Grbavici jedan koji nije los blizu Zeljinog stadiona, imas i u Olimpijskom naselju u sklonistu, u Vojnickom takodje, na Ilidzi je bio jedan centar do doma zdravlja...
uvjek dobar gost wrote:E ako si musko ... imas na Grbavici jedan koji nije los blizu Zeljinog stadiona...
Ovaj blizu Željinog stadiona bi mi više odgovaro...Znaš li slučajno šta više o njemu?! Jel imaju trake, stepere i sl.? Kako se zove teretana? Nadam se da je ipak fino neko mjesto, pošto bi dolazio već umoran ono s posla, pa mi se ne gledaju kojekakve budaletine koje se znaju okupit po teretanama ko da je šetalište
uvjek dobar gost wrote:E ako si musko ... imas na Grbavici jedan koji nije los blizu Zeljinog stadiona...
Ovaj blizu Željinog stadiona bi mi više odgovaro...Znaš li slučajno šta više o njemu?! Jel imaju trake, stepere i sl.? Kako se zove teretana? Nadam se da je ipak fino neko mjesto, pošto bi dolazio već umoran ono s posla, pa mi se ne gledaju kojekakve budaletine koje se znaju okupit po teretanama ko da je šetalište
Fitnes centar grbavica... ako se ne varal, al nije bitno. Bio sam tamo prije jedno pola godine, centar na dva sprata u jednoj kuci... nije lose malo je mozda skuceno al kontam ima termina bez guzve, ima steper i ostalih sprava sem givikta... Nalazi se preko puta sopinga prema stadionu Zelje.
A bez mahalaca ne mozes je rljudi su dokoni i to je to.
imas fitnes i aerobik u FISu...
doduse na aerobiku su uglavnom sve zene, ako ti to smeta
imaju sve spravice s tim sto su se u posljednje vrijeme pokvarili... ne mijenjaju sprave a vec su poprilicno dotrajale
no ako se ipak odlucis clanarina za 30 dana je 40KM i mozes trenirati svaki dan a ako zelis placati svaki put posebno onda je to po 5KM a godisnja clanarina u oba slucaja je 20KM..
Zetra je naravno najbolja sto se tice sprava i higijene ali zato kosta dobrih 80KM
po meni je najbolji i najpristupacniji na Cengiv Vili''Dom mladih'', ali nemaju bas punoi sprava koje ti hoces imaju jedan steper i jednu pokretnu traku, ostalo su tegovi, ali nisi djevojka da se pazis da ti misici rastu, slobodno opucaj po tegovima
Dole se uplacuje po terminima......jedan termin je 5 KM.......9 termina je 30 KM.....
Od 6 sati pa nadalje ima u isto vrijeme aerobik, tako da mozes da uzivas dok dizes tegove....
Ovaj fitness centar je fenomenalan, pored toga sto ima seve sta ti treba cisto je ko suza:)
ja tamo treniram i odusevljen sam (i nisam placen da ti ovo kazem:)
guzara wrote:Ovaj fitness centar je fenomenalan, pored toga sto ima seve sta ti treba cisto je ko suza:)
ja tamo treniram i odusevljen sam (i nisam placen da ti ovo kazem:)
Mozes li mi malo bolje objasnit gdje dodje taj centar, mislim kako da ga najlakse nadjem? Takodje, kako se tacno zove to mjesto? Hvala. Pozdrav!
Eh ovako, dodjes do Sa Cluba , vidjet ces stepenice pored njega, popnes se i samo pravo, ne mozes ga fuliti ima veliki zeleno bijeli natpis Fitness centar Sport Life...sretno:)
Termin koji ja koristim kosta 40 km i on traje svaki dan do 4 popodne, a za ove ostale termine i tretmane....ne znam napamet cijene....
tako treba:) ja neces vjerovati ali glavno razlog sto idem je da sve iz sebe negativne energije izbacim...znas kako pomaze super se poslije sjecas(sa malo bolova u misicima) sretno...ja nisam bio zadnja 4 dana ali danas jedva docekao.....
vidjet ces:)
pa znas sta..tesko mi se natjerati jer ne znam nikog tamo..imam nesrecu da mi vecina raje zivi daleeekoo od ovog starog dijela...sad se nadam da ce se svi tamo smjeskati, i biti divni i krasni..i jel ovo moj kukavicluk ili sta
hm
dodje covjeku da se zamisli
e don't worry be happy
e ja sam tamo dosao i za 5 min koja god sprava mi je trebala neko bi mi prisao i objasnio kako sta gdje....
pravo su ljubazno....a upoznat ces dosta raje vjeruj ja jesam....
konacno sam krenula guzara tnx
ovih dana kad dodjes u sport life samo vici ludachooo ludacooo..dodjem ti kavu..ili kako je vec rijec o teretani, bocu vode
stvarno..ljubazni, divni i krasni ljudi (plus simpaticni treneri, posebno onaj jedan heheh)
eee drago mi je za tebe:) Ja sam imao zdravstvenih problema pa mirujem....imao jaku upalu sinusa:) al bas mi je krivo sto te nisam docekao prvi dan pa da ti fino sve pokazem.....ali idem od proljeca ja opet...pa cemo , nadam se , tada se vidjeti za tu kaficu:)
pozdravi onog ciku sto radi tamo od jaska:)
sretno i tebi
meni fali pravo:(
ludacha wrote:konacno sam krenula guzara tnx
ovih dana kad dodjes u sport life samo vici ludachooo ludacooo..dodjem ti kavu..ili kako je vec rijec o teretani, bocu vode
stvarno..ljubazni, divni i krasni ljudi (plus simpaticni treneri, posebno onaj jedan heheh)
hm eto zena me sad zaintrigirala sve su prilike da cu i ja navratiti ovih dana tamo