Tomo82 wrote: Gle, ja mislim da si ti jednostavno glup covjek. Ako ti nije jasno zasto to mislim, procitaj ponovno svoje postove.
Vjerojatno ne postoji zastava na svijetu u cije ime netko nije pocinio neki zlocin.
Ova zastava je zastava HRVATSKOG NARODA u BIH.
Daljnja diskusija s tobom je uzaludno trosenje vremena, jer ti ocito nemas pojma o cemu pricas. Barem sto se zastava tice.
Tomo, ja niti te nazivam glupim, niti te vrijedjam, pa ne bi bilo zgoreg da se i sam upristojis.
Moje pitanje u kontekstu zastave je bilo u kontekstu zlocina koji su cinjeni pod zastavom Herceg-Bosne. Sumnajm da bi se i ti slozio da ti po Ljubuskom, Sirokom brijegu, Posusju i slicno, vise cetnicke zastave a da tebe neko naziva glupim, jer je za Boga milog, pod svakom zastavom pocinjen barem jedan zlocin.
Osim toga, moje pitanje se odnosi moralnu stranu insistiranja na jednoj takvoj zastavi. Takodjer, zanima me i da li se time cini veca usluga ili steta narodu koji ta zastava treba da predstavlja. Takodjer, proglasavanjem jedne takve zastave kolektivnom zastavom, samo po sebi i otvara pitanje kolektivne umjesto individualne krivice za zlocine koji su pocinjeni. Zastava Herceg-Bosne je skrojena 1992 godine (i nije nikakva istorijska zastava) bas u vrijeme kada su pod njom i u ime nje pocinjeni najstravicniji zlocini. Kad sve ovo skontas, rado cu procitati tvoj komentar.