PREVARA: Ne zelim da znam???!!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

nebi wrote:
neocekivana_sila wrote:
Vingo wrote:Totalna predrasuda. By the way ja cula da Tihic vara zenu (primjerice - sto bi rekla najbolja urednica), a ne ona njega.
Totalno nezrelo i neiskusno zapažanje :) Kod muškaraca je bitan uspjeh i moć, kod žena ljepota i mladost.

Tihića sam stavila u poređenje tek onako, šale radi. Bolje bi bilo uporediti npr. vezu sa Brad Pittom i vezu sa firgom na ulici koji pere prozore. Šta misliš koji bi prvi prošarao?
ima necega u ovome.najbolji primjer je flavio briattore.star,ruzan,debeo...
a nije jebo nista sto nije fotomodel.sta ces,power of love...
Izvini, ali ovo je cista predrasuda.
U primjeru Flavia, ocito je da je on u potrazi za "nice piece of ass", a fotomodeli za novcem.
Ako ostavimo za trenutak bogatase i fotomodele i vratimo se u stvaran zivot kojim zivi vecina od nas, nisu svi muskarci u potrazi za izblajhanom, sisatom i guzlatom lutkom bez mozga, niti je svakoj zeni bitan novac i moc u vezi.
U vezi Flavia i fotomodela, svako od njih zna sta dobija u toj vezi i svi su sretni. Niko ne glumi vjernost, ljubav, gledanje u oci ispod zvjezdanog neba...
Kada se svjetla ugase i zavjesa spadne, jedino sto ostaje smo ja i on i ako ga zaista volim, nema te stvari koju mu ne bih oprostila, jer u mom slucaju ljubav je slijepa.
micika

Post by micika »

Silo,nemoj tako......ima nas ovdje debelih.....ima i starih a boga mi i ruznih :( :( :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

A wrote:
micika wrote:Silo,nemoj tako......ima nas ovdje debelih.....ima i starih a boga mi i ruznih :( :( :D
... i koji jos uz to varamo cojka :oops:
...samo sa debelim, starim, ruznim i bogatim :D
neocekivana_sila

Post by neocekivana_sila »

Lucy01 wrote: Ako ostavimo za trenutak bogatase i fotomodele i vratimo se u stvaran zivot kojim zivi vecina od nas, nisu svi muskarci u potrazi za izblajhanom, sisatom i guzlatom lutkom bez mozga, niti je svakoj zeni bitan novac i moc u vezi.
hm...šmekaš li ti ikad one momke što peru prozore, uglavnom se radi o Romima?
micika

Post by micika »

Cojkove :oops: :D ko ih ima naravno :oops:
neocekivana_sila

micika wrote:Silo,nemoj tako......ima nas ovdje debelih.....ima i starih a boga mi i ruznih :( :( :D
ima i njih :).. svakakvih
nebi

Post by nebi »

Lucy01 wrote:nisu svi muskarci u potrazi za izblajhanom, sisatom i guzlatom lutkom bez mozga, niti je svakoj zeni bitan novac i moc u vezi.
Izvini,ali stvarno ne poznajes muskarce...
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

neocekivana_sila wrote:
Lucy01 wrote: Ako ostavimo za trenutak bogatase i fotomodele i vratimo se u stvaran zivot kojim zivi vecina od nas, nisu svi muskarci u potrazi za izblajhanom, sisatom i guzlatom lutkom bez mozga, niti je svakoj zeni bitan novac i moc u vezi.
hm...šmekaš li ti ikad one momke što peru prozore, uglavnom se radi o Romima?
Ne znam ko pere prozore u Sarajevu, ovdje u US ih peru sve bolji od boljeg :D :D a ni lova nija losa. Ne mogu da ih ne smekam, peru prozore svakih 3 mjeseca, bas skoro jedan visio iza stakla :D :D
nebi

Post by nebi »

Lucy01 wrote: Ne mogu da ih ne smekam, peru prozore svakih 3 mjeseca, bas skoro jedan visio iza stakla :D :D
I sad zamisli da si bogata,mozes da radis sta hoces,a ti momci osjetljivi na lovu,brza auta itd.....ti bi u svakoj vezi bila sa debelim,procelavim profesorima knjizevnosti?
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

nebi wrote:
Lucy01 wrote: Ne mogu da ih ne smekam, peru prozore svakih 3 mjeseca, bas skoro jedan visio iza stakla :D :D
I sad zamisli da si bogata,mozes da radis sta hoces,a ti momci osjetljivi na lovu,brza auta itd.....ti bi u svakoj vezi bila sa debelim,procelavim profesorima knjizevnosti?
Rekoh li ja ranije da nije svakome novac presudan u vezi :roll: ili ti nisi citao sve sto sam napisala. To sto ti tvrdis je cista predrasuda i mogu da razumijem da imas odredjeni stav prema osobama koje varaju u vezi, jer je tvoja veza-tvoja stvar, ali da tvrdis da svi trce za novcem... :roll:
Sex, paznja, pratnja.... se moze kupiti....ljubav-I don't think so :roll:
neocekivana_sila

nebi wrote:
Lucy01 wrote:nisu svi muskarci u potrazi za izblajhanom, sisatom i guzlatom lutkom bez mozga, niti je svakoj zeni bitan novac i moc u vezi.
:D :D štovanje, štovanje. Massive respect. Obično muškarci zaganjaju izblajhane lutke bez mozga iz nekih dubioznih razloga koje žene nikako da dokuče :D

Mada, da se naša Lucy from the sky, ne bi razočarala, objasni da muškarci obično razdvaju žene jer muškarce interesuju različite žene za različite uloge (potencijalne supruge vs. žene za jednu noć) te od njih traže različite kvalitete i prema njima imaju različito ponašanje. Generalno, sve žene interesuje ljubav, sve muškarce ne interesuje ljubav tako da...
novalic

Post by novalic »

Lucy01 wrote:
A wrote:
... i koji jos uz to varamo cojka :oops:
...samo sa debelim, starim, ruznim i bogatim :D

ja opet ne spadam ni u jednu kategoriju :-?
novalic

Post by novalic »

sve zene interesuje ljubav...

merde, imam falinku :D
neocekivana_sila

Lucy01 wrote:Sex, paznja, pratnja.... se moze kupiti....ljubav-I don't think so :roll:
ali se nekim čudom čudesne snage ljubavi nikad nisu razvile između tebe i nekog američkog beskućnika. :) Sve ti je to isto, samo na različitim nivoima. Ne radi se samo o novcu, radi se o osobinama koje ljudi kod drugih traže. Ti vjerovatno tražiš neku osjećajnost, inteligenciju i to su neke osobine koje ti obećavaju održanje veze te ćeš se lakše moći prepustiti.
I tu nisi ništa neobična jerbo garant milijardu žena isto tako razmišlja, samo nemoj da pljuješ po fotomodelima i starim, dobrim bogatašima :) samo zato što ti nisi takva. :) Nama je lijepo sve što je po statusu iznad nas, sigurno kupiš kaput koji nosi tvoja šefica a ne kaput koji nosi ona što rovi po smeću..
novalic

Post by novalic »

cure.. ispade da mi sve gledamo kroz novcanik..

ili se varam :-?
djiberka

Post by djiberka »

ma i kroz dzep :D :D :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

neocekivana_sila wrote:
Lucy01 wrote:Sex, paznja, pratnja.... se moze kupiti....ljubav-I don't think so :roll:
ali se nekim čudom čudesne snage ljubavi nikad nisu razvile između tebe i nekog američkog beskućnika. :) Sve ti je to isto, samo na različitim nivoima. Ne radi se samo o novcu, radi se o osobinama koje ljudi kod drugih traže. Ti vjerovatno tražiš neku osjećajnost, inteligenciju i to su neke osobine koje ti obećavaju održanje veze te ćeš se lakše moći prepustiti.
I tu nisi ništa neobična jerbo garant milijardu žena isto tako razmišlja, samo nemoj da pljuješ po fotomodelima i starim, dobrim bogatašima :) samo zato što ti nisi takva. :) Nama je lijepo sve što je po statusu iznad nas, sigurno kupiš kaput koji nosi tvoja šefica a ne kaput koji nosi ona što rovi po smeću..
Ona sto rovi po smecu, ne kupuje kaput jer nema mogucnost izbora, a ja stvari koje moj sef (ne sefica) oblaci ne bih ni njoj dala da obuce :D
Ti ne znas kakva sam ja, a predrasude ti ocito ne daju da pomislis da zena moze da bude lijepa i pametna, a da ne trazi priliku da to i unovci. Zao mi je sto je zivot tako tretirao i predstavio ti sve u crno-bijeloj tehnici i zbog takvih kao ti, ja moram da zavrsim tri fakulteta da dobijem posao koji dobije muskarac prosjecne inteligencije i s jednim fakultetom.

Zbog takvih kao ti, ja jos uvijek srecem muskarce koji mi kazu: sweetheart, you don't need a school, all you need is a good man to take care of you. Fuj :x
Vingo

Post by Vingo »

Da ja gledam kroz novcanik. Al svoj.
FortunaBela

Post by FortunaBela »

neocekivana_sila wrote:
nebi wrote:
:D :D štovanje, štovanje. Massive respect. Obično muškarci zaganjaju izblajhane lutke bez mozga iz nekih dubioznih razloga koje žene nikako da dokuče :D

Mada, da se naša Lucy from the sky, ne bi razočarala, objasni da muškarci obično razdvaju žene jer muškarce interesuju različite žene za različite uloge (potencijalne supruge vs. žene za jednu noć) te od njih traže različite kvalitete i prema njima imaju različito ponašanje. Generalno, sve žene interesuje ljubav, sve muškarce ne interesuje ljubav tako da...
Ovdje se ja moram nadovezazi....Imala sam ja jednu jaranicu koja se ufurala da je mačka....da napomenem veze joj se svode na taslak i to u najboljem slučaju dva od iste osobe...I veli nama, "vi ste sve u nekavim ljubavima, a svaki od vaših momaka bi mene hm, otaslačio"....Haman i bi što ne bi, ali pitanje je u svemu tome....S kim bi život proveo i djecu pravio, s kim bi se jutrom budio....
Najvažnije od svega toga je da su ljudi različiti i da imaju različite norme u životu...Tako da je vrlo nezahvalno kriviti nekoga ko ne misli na isti način kao recimo ja....Ja to i ne radim...ali sam tu tz. jaranicu odjebala u skokovima...
anais_nin

Post by anais_nin »

FortunaBela wrote: Tako da je vrlo nezahvalno kriviti nekoga ko ne misli na isti način kao recimo ja....Ja to i ne radim...ali sam tu tz. jaranicu odjebala u skokovima...
Mudar potez :D sta bi od nje? je li i dalje uzaludu taslaci? :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

anais_nin wrote:
FortunaBela wrote: Tako da je vrlo nezahvalno kriviti nekoga ko ne misli na isti način kao recimo ja....Ja to i ne radim...ali sam tu tz. jaranicu odjebala u skokovima...
Eh kad bi se ona znala i taslačit u pravom smislu te riječi.... :roll:
anais_nin

Post by anais_nin »

FortunaBela wrote:
anais_nin wrote:
Eh kad bi se ona znala i taslačit u pravom smislu te riječi.... :roll:
pa zato i rekoh "uzaludu" :roll: tuzno tuzno...ima zdravijih stvari kojima se ego moze kvalitetnije nahraniti :roll:
Last edited by anais_nin on 05/01/2006 13:43, edited 1 time in total.
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Za zdrave stvari treba zdrav razum.... :roll:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Forte, za mene ce vam trebati onda suprotno :D:D:D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

horns&drums wrote:Forte, za mene ce vam trebati onda suprotno :D:D:D
Uh, umalo ne lanuh... :roll:
Post Reply