Izvini, ali ovo je cista predrasuda.nebi wrote:ima necega u ovome.najbolji primjer je flavio briattore.star,ruzan,debeo...neocekivana_sila wrote:Totalno nezrelo i neiskusno zapažanjeVingo wrote:Totalna predrasuda. By the way ja cula da Tihic vara zenu (primjerice - sto bi rekla najbolja urednica), a ne ona njega.Kod muškaraca je bitan uspjeh i moć, kod žena ljepota i mladost.
Tihića sam stavila u poređenje tek onako, šale radi. Bolje bi bilo uporediti npr. vezu sa Brad Pittom i vezu sa firgom na ulici koji pere prozore. Šta misliš koji bi prvi prošarao?
a nije jebo nista sto nije fotomodel.sta ces,power of love...
U primjeru Flavia, ocito je da je on u potrazi za "nice piece of ass", a fotomodeli za novcem.
Ako ostavimo za trenutak bogatase i fotomodele i vratimo se u stvaran zivot kojim zivi vecina od nas, nisu svi muskarci u potrazi za izblajhanom, sisatom i guzlatom lutkom bez mozga, niti je svakoj zeni bitan novac i moc u vezi.
U vezi Flavia i fotomodela, svako od njih zna sta dobija u toj vezi i svi su sretni. Niko ne glumi vjernost, ljubav, gledanje u oci ispod zvjezdanog neba...
Kada se svjetla ugase i zavjesa spadne, jedino sto ostaje smo ja i on i ako ga zaista volim, nema te stvari koju mu ne bih oprostila, jer u mom slucaju ljubav je slijepa.