Njemacki Papa zove na novi Krstaski Rat

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

danas

#26 Re: Njemacki Papa zove na novi Krstaski Rat

Post by danas »

MBA wrote: Ne, on je bio Ustasa! A, ti si glup k'o k....!
hvala :D :D :D
nisam se drugom ni nadala :D od kulturnog europejca :lol: :oops:
mostarac

#27 Re: Njemacki Papa zove na novi Krstaski Rat

Post by mostarac »

MBA wrote:
danas wrote:
MBA wrote: Komentar ti je glup! Papu ne mozes zvati fasistom jer nije Italijan; da si napisao "Nacista," ja bih te i donekle razumio!!!
:-) :-) :-) :-) :-)
znaci, samo talijani mogu biti fasisti... :? pitam se...
sta je bio... recimo... pavelic :roll: :?
garant ni fasista ni nacista, ha? nije ni talijan ni nijemac... :-?

Ne, on je bio Ustasa! A, ti si glup k'o k....!
Onda je ispravno da mostarskog biskupa Perica nazovem ustasom a ne fasistom. OK Biskup Peric je ustasa :D
mostarac

#28 Re: Njemacki Papa zove na novi Krstaski Rat

Post by mostarac »

danas wrote:
MBA wrote: Ne, on je bio Ustasa! A, ti si glup k'o k....!
hvala :D :D :D
nisam se drugom ni nadala :D od kulturnog europejca :lol: :oops:
bas tako, ticuljetna kultura, predzidje krscanstva i te slatke dosjetke i posalice poglavnika iz devedesetih :D
Fair Life

#29 Re: Njemacki Papa zove na novi Krstaski Rat

Post by Fair Life »

MBA wrote:Ne, on je bio Ustasa! A, ti si glup k'o k....!
Ne seri MBA...

Image
Croatian fascist leader Ante Pavelic makes his first state visit to Nazi Germany 16 June 1941.
From left to right: Pavelic, Hitler, Hermann Goering
mostarac

#30 Re: Njemacki Papa zove na novi Krstaski Rat

Post by mostarac »

Fair Life wrote:
MBA wrote:Ne, on je bio Ustasa! A, ti si glup k'o k....!
Ne seri MBA...

Image
Croatian fascist leader Ante Pavelic makes his first state visit to Nazi Germany 16 June 1941.
From left to right: Pavelic, Hitler, Hermann Goering
ma on se nama prodaje ko hrvat bola, a ovo MBA mu znaci Moj Babo Alija :D
danas

#31 Re: Njemacki Papa zove na novi Krstaski Rat

Post by danas »

umro je mostar wrote:a ovo MBA mu znaci Moj Babo Alija :D
ma ko bi reko? :lol:
MBA

#32 Re: Njemacki Papa zove na novi Krstaski Rat

Post by MBA »

umro je mostar wrote:
MBA wrote:
danas wrote: :-) :-) :-) :-) :-)
znaci, samo talijani mogu biti fasisti... :? pitam se...
sta je bio... recimo... pavelic :roll: :?
garant ni fasista ni nacista, ha? nije ni talijan ni nijemac... :-?

Onda je ispravno da mostarskog biskupa Perica nazovem ustasom a ne fasistom. OK Biskup Peric je ustasa :D

Ako zelis da nas vrijedjas--nek' ti bude--Peric i ja smo kako god nas ti i slicni zele zvati (Ustase, Nacisti, Fasisti, etc.).
MBA

Post by MBA »

Poput pjesme, "Hit Me With Your Best Shot"; haj'te balkaneri! Haj'te Serbijaneri!
mostarac

#34 Re: Njemacki Papa zove na novi Krstaski Rat

Post by mostarac »

MBA wrote:
umro je mostar wrote:
MBA wrote:

Ako zelis da nas vrijedjas--nek' ti bude--Peric i ja smo kako god nas ti i slicni zele zvati (Ustase, Nacisti, Fasisti, etc.).
izvini ali biskup Peric ima elemenata za izglasavanja dozivotnog boravka u nekom kvalitetnom evropskom zatvoru i sad ces mi rec da nije ustasa.
On je ideolog zla koje je HDZ pocinio u BiH, a ako se ti smatras jednakim njemu i djelis njegove stavove, onda da te ne zapostavim kako mi se ne bi ljuti i tebi cu rec da si ustasa :D
Eto sad fino pajaj, i da ciko bonu :D
MBA

#35 Re: Njemacki Papa zove na novi Krstaski Rat

Post by MBA »

umro je mostar wrote:
MBA wrote:
umro je mostar wrote: Onda je ispravno da mostarskog biskupa Perica nazovem ustasom a ne fasistom. OK Biskup Peric je ustasa :D

Ako su Ustase bili poput Perica ili mene, onda mi je ponos biti pripadnik istih, a ja sam zivio u zabludi da su isti losi ljudi. Love Ustasha!!!

izvini ali biskup Peric ima elemenata za izglasavanja dozivotnog boravka u nekom kvalitetnom evropskom zatvoru i sad ces mi rec da nije ustasa.
On je ideolog zla koje je HDZ pocinio u BiH, a ako se ti smatras jednakim njemu i djelis njegove stavove, onda da te ne zapostavim kako mi se ne bi ljuti i tebi cu rec da si ustasa :D
Eto sad fino pajaj, i da ciko bonu :D
mostarac

Post by mostarac »

de ispravi ovo u citatu ne vidi se. Za tebe ne znam jesi li, ali za Biskupa Perica znam. Zlocin mu sipa iz ociju, a tek kad progovori, strah boziji. On Isusa nece upoznat kad umre, to je sigurno :D
MBA

Post by MBA »

Ako smo Peric i ja Ustase, onda se kajem sto sam imao lose misljenje o istima. Love Ustashas!!!!!!
mostarac

Post by mostarac »

MBA wrote:Ako smo Peric i ja Ustase, onda se kajem sto sam imao lose misljenje o istima. Love Ustashas!!!!!!
e vidis kako ti sad to lijepo ispravis citat, a ja opet kazem da za tebe ne znam, a za Perica znam. Dovoljni su samo njegovi javni nastupi da ga se posalje na dugogodisnju robiju, a mozes mislit sta onda tajno govori, ali u ovoj zemlji nema niko muda da jednom manijaku kakav je peric zabrani da govori javno i narod truje mrznjom.
Ako se poistovjecujes sa jednom takvom spodobom onda su tvoji sistemi vrijednosti jako nisko pali.
MBA

Post by MBA »

A sad, da se vratimo na temu. Papa porucuje istinu i samo istinu.
mostarac

Post by mostarac »

MBA wrote:A sad, da se vratimo na temu. Papa porucuje istinu i samo istinu.
nisam papu do sad komentariso. je li to onaj sto je bio hitlerov omladinac :D

u jebote, prosli papa bio partizan, a ovaj SSovac. Ni crkva vise ne zna dje goni :lol: :lol:
danas

Post by danas »

umro je mostar wrote:
taj... :roll:
MBA

Post by MBA »

umro je mostar wrote:
MBA wrote:Ako smo Peric i ja Ustase, onda se kajem sto sam imao lose misljenje o istima. Love Ustashas!!!!!!
e vidis kako ti sad to lijepo ispravis citat, a ja opet kazem da za tebe ne znam, a za Perica znam. Dovoljni su samo njegovi javni nastupi da ga se posalje na dugogodisnju robiju, a mozes mislit sta onda tajno govori, ali u ovoj zemlji nema niko muda da jednom manijaku kakav je peric zabrani da govori javno i narod truje mrznjom.
Ako se poistovjecujes sa jednom takvom spodobom onda su tvoji sistemi vrijednosti jako nisko pali.
Molim te, prosvijetli me! Sta je doticni biskup ucinio da zasluzi ovakav tretman. Ja doista zelim da znam. Ne zelim misljenje, vec dokaze.
MBA

Post by MBA »

danas wrote:
umro je mostar wrote:
taj... :roll:

Da, taj sto mu vi Serbi lizete dupe danas.
MBA

Post by MBA »

Vatikan se zalagao za mir i pravdu u Bosni; pravoslavna crkva je bila instigator i uzrok zlocina. Istu je sramota zvati crkvom!!!
danas

Post by danas »

MBA wrote: Da, taj sto mu vi Serbi lizete dupe danas.
laki je danas malo nervozan :D :D :D

elem, kao sto sam rekla mnogo puta :D na ovom forumu :D
ja sam samo obicna turkinja :D

a ko se i na koji nacin bavi necijim dupetima :D ostavljam tebi da razmatras ... :-)
Last edited by danas on 27/12/2005 04:55, edited 1 time in total.
mostarac

Post by mostarac »

MBA wrote:
umro je mostar wrote:
Molim te, prosvijetli me! Sta je doticni biskup ucinio da zasluzi ovakav tretman. Ja doista zelim da znam. Ne zelim misljenje, vec dokaze.
ti si ocito novi na forumu. Imaju dvije teme koje nose naslov bas cjenjenog biskupa
ukucaj na pretrazivacu foruma pa pogledaj dase ne ponavljam.
Nije smjenio fratre poput Laste koji su blagosiljali bojovnike iz logora i najkrvolocnije ubice, ali to je samo jedna jedina stvar. Ima toga more, a dosta je napisano i na onim dvjema temama.
Da ne govorim o krstu na Humu i slicnim nebulozama koje samo ko fol predstavljaju vjeru a zna se ustvari sta predstavljaju, pa o rusenju svih dzamija koje nikad nije osudio, pa o krstovima na dzamiji u pocitelju koje nikad nije spomenuo, a nije da se to nije radilo i u ime vjere. Nisu krstovi stajali 2 dana na dzamiji. Stajali su 6-7 godina i nije da biskup nije znao za njih, a znamo da je ipak najmocniji hrvat u Bosni i Hercewgovini upravo biskup Peric, a ne neko iz HDZ-a ili slicno. Biskup ih postavlja i smjenjuje, jer se zna da u Hercegovini medju Hrvatima pobjedjuje onaj kome crkva da podrsku, a zna se ko upravlja crkvom.
Ipak pronadji one teme i ima dosta zanimljivog za procitati, a ako mi se dadne sutra cu napraviti malo veci opus lika i djele ideologa HDZ-ovog zla u Bosni i Hercegovini Biskupa Ratka Perica.
MBA

Post by MBA »

Koji vjerski poglavar je dosao u BiH, kao sto je to ucinio Papa IP II??
mostarac

Post by mostarac »

MBA wrote:Vatikan se zalagao za mir i pravdu u Bosni; pravoslavna crkva je bila instigator i uzrok zlocina. Istu je sramota zvati crkvom!!!
ako prodjemo hercegovinom vidicemo da ni katolicka nije dozivila bas slavne trenutke :D
mostarac

Post by mostarac »

MBA wrote:Koji vjerski poglavar je dosao u BiH, kao sto je to ucinio Papa IP II??
Patrijarh Pavle je bio nedavno na Palama :D

ami balije ionako nemamo veceg od Cerica, a on je doduse vise van BiH ali i cesto navrati sto jest jest
MBA

Post by MBA »

danas wrote:
MBA wrote: Da, taj sto mu vi Serbi lizete dupe danas.
laki je danas malo nervozan :D :D :D

elem, kao sto sam rekla mnogo puta :D na ovom forumu :D
ja sam samo obicna turkinja :D

a ko se i na koji nacin bavi necijim dupetima :D ostavljam tebi da razmatras ... :-)

Molim te se potrudi jer ovo sto si napisao spada u rekla-kazala.
Post Reply