hvalaMBA wrote: Ne, on je bio Ustasa! A, ti si glup k'o k....!
nisam se drugom ni nadala
hvalaMBA wrote: Ne, on je bio Ustasa! A, ti si glup k'o k....!
Onda je ispravno da mostarskog biskupa Perica nazovem ustasom a ne fasistom. OK Biskup Peric je ustasaMBA wrote:danas wrote:MBA wrote: Komentar ti je glup! Papu ne mozes zvati fasistom jer nije Italijan; da si napisao "Nacista," ja bih te i donekle razumio!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znaci, samo talijani mogu biti fasisti...pitam se...
sta je bio... recimo... pavelic![]()
![]()
garant ni fasista ni nacista, ha? nije ni talijan ni nijemac...
Ne, on je bio Ustasa! A, ti si glup k'o k....!
bas tako, ticuljetna kultura, predzidje krscanstva i te slatke dosjetke i posalice poglavnika iz devedesetihdanas wrote:hvalaMBA wrote: Ne, on je bio Ustasa! A, ti si glup k'o k....!![]()
![]()
![]()
nisam se drugom ni nadalaod kulturnog europejca
![]()
Ne seri MBA...MBA wrote:Ne, on je bio Ustasa! A, ti si glup k'o k....!

ma on se nama prodaje ko hrvat bola, a ovo MBA mu znaci Moj Babo AlijaFair Life wrote:Ne seri MBA...MBA wrote:Ne, on je bio Ustasa! A, ti si glup k'o k....!
Croatian fascist leader Ante Pavelic makes his first state visit to Nazi Germany 16 June 1941.
From left to right: Pavelic, Hitler, Hermann Goering
ma ko bi reko?umro je mostar wrote:a ovo MBA mu znaci Moj Babo Alija
umro je mostar wrote:Onda je ispravno da mostarskog biskupa Perica nazovem ustasom a ne fasistom. OK Biskup Peric je ustasaMBA wrote:danas wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znaci, samo talijani mogu biti fasisti...pitam se...
sta je bio... recimo... pavelic![]()
![]()
garant ni fasista ni nacista, ha? nije ni talijan ni nijemac...
izvini ali biskup Peric ima elemenata za izglasavanja dozivotnog boravka u nekom kvalitetnom evropskom zatvoru i sad ces mi rec da nije ustasa.MBA wrote:umro je mostar wrote:Onda je ispravno da mostarskog biskupa Perica nazovem ustasom a ne fasistom. OK Biskup Peric je ustasaMBA wrote:
Ako zelis da nas vrijedjas--nek' ti bude--Peric i ja smo kako god nas ti i slicni zele zvati (Ustase, Nacisti, Fasisti, etc.).
umro je mostar wrote:izvini ali biskup Peric ima elemenata za izglasavanja dozivotnog boravka u nekom kvalitetnom evropskom zatvoru i sad ces mi rec da nije ustasa.MBA wrote:umro je mostar wrote: Onda je ispravno da mostarskog biskupa Perica nazovem ustasom a ne fasistom. OK Biskup Peric je ustasa
Ako su Ustase bili poput Perica ili mene, onda mi je ponos biti pripadnik istih, a ja sam zivio u zabludi da su isti losi ljudi. Love Ustasha!!!
Ako zelis da nas vrijedjas--nek' ti bude--Peric i ja smo kako god nas ti i slicni zele zvati (Ustase, Nacisti, Fasisti, etc.).
On je ideolog zla koje je HDZ pocinio u BiH, a ako se ti smatras jednakim njemu i djelis njegove stavove, onda da te ne zapostavim kako mi se ne bi ljuti i tebi cu rec da si ustasa![]()
Eto sad fino pajaj, i da ciko bonu
e vidis kako ti sad to lijepo ispravis citat, a ja opet kazem da za tebe ne znam, a za Perica znam. Dovoljni su samo njegovi javni nastupi da ga se posalje na dugogodisnju robiju, a mozes mislit sta onda tajno govori, ali u ovoj zemlji nema niko muda da jednom manijaku kakav je peric zabrani da govori javno i narod truje mrznjom.MBA wrote:Ako smo Peric i ja Ustase, onda se kajem sto sam imao lose misljenje o istima. Love Ustashas!!!!!!
Molim te, prosvijetli me! Sta je doticni biskup ucinio da zasluzi ovakav tretman. Ja doista zelim da znam. Ne zelim misljenje, vec dokaze.umro je mostar wrote:e vidis kako ti sad to lijepo ispravis citat, a ja opet kazem da za tebe ne znam, a za Perica znam. Dovoljni su samo njegovi javni nastupi da ga se posalje na dugogodisnju robiju, a mozes mislit sta onda tajno govori, ali u ovoj zemlji nema niko muda da jednom manijaku kakav je peric zabrani da govori javno i narod truje mrznjom.MBA wrote:Ako smo Peric i ja Ustase, onda se kajem sto sam imao lose misljenje o istima. Love Ustashas!!!!!!
Ako se poistovjecujes sa jednom takvom spodobom onda su tvoji sistemi vrijednosti jako nisko pali.
laki je danas malo nervozanMBA wrote: Da, taj sto mu vi Serbi lizete dupe danas.
ti si ocito novi na forumu. Imaju dvije teme koje nose naslov bas cjenjenog biskupaMBA wrote:Molim te, prosvijetli me! Sta je doticni biskup ucinio da zasluzi ovakav tretman. Ja doista zelim da znam. Ne zelim misljenje, vec dokaze.umro je mostar wrote:e vidis kako ti sad to lijepo ispravis citat, a ja opet kazem da za tebe ne znam, a za Perica znam. Dovoljni su samo njegovi javni nastupi da ga se posalje na dugogodisnju robiju, a mozes mislit sta onda tajno govori, ali u ovoj zemlji nema niko muda da jednom manijaku kakav je peric zabrani da govori javno i narod truje mrznjom.MBA wrote:Ako smo Peric i ja Ustase, onda se kajem sto sam imao lose misljenje o istima. Love Ustashas!!!!!!
Ako se poistovjecujes sa jednom takvom spodobom onda su tvoji sistemi vrijednosti jako nisko pali.
danas wrote:laki je danas malo nervozanMBA wrote: Da, taj sto mu vi Serbi lizete dupe danas.![]()
![]()
![]()
elem, kao sto sam rekla mnogo putana ovom forumu
ja sam samo obicna turkinja
a ko se i na koji nacin bavi necijim dupetimaostavljam tebi da razmatras ...