ma meni ova izvrnuta logika nikako ne ide. Ja ZNAM da kad ne dam glas nikome to znaci da NIKOME nisam dao glas. I neizlazak na izbore je vrsta politickog opredjeljenja u trenutacnoj situaciji. Ne zelim izaci na izbore da bih glasao protiv necega, jer se ocekuje da glasam za nekoga !! Ispravite me ako grijesim ali cini mi se da je to svrha izbora. Znaci da nekome ukazem povjerenje, podrzim neciju opciju. Ako bih dao glas stranci koju ne podrzavam samo da bi ona pobijedila drugu stranku koju isto tako ne podrzavam to za mene ne bi imalo nikakvog smisla i bilo bi nemoralno i neodgovorno.SVI oni koji su na proslim izborima glasali za nacionalne stranke, izlaze i za ISTE glasaju na sljedecim. Svi vi koji ne glasate, znajte da ste u stvari dali svoj glas nacionalnim strankama. Izlaskom i glasanjem za bilo koga drugog, mi smanjujemo nacionalnim strankama/sadasnjoj vlasti procenat dobivenih glasova.
(SDP, za koju se ovakvim tumacenjima ciljano lobira prezirem gotovo jednako kao i nacionalne stranke)
Zato :
Ja predlazem svim pripadnicima
- multietnickog Bosanskohercegovackog Naroda
da se uopce ne registriraju za Izbore.
Nema Bosanskohercegovaca tj. Bosanaca
NEMA ni glasova od nas.
Zar da glasamo za one koji nas
Negiraju i koji nam drzavu tlace ?
NIKAD VISE za srpskohrvatskobosnjacke stranke
bez obzira o njihovim politickim opredjeljenjima.
Nikad !