Imas li ti vjerodostojnu informaciju,gdje je to objavljenoo?,volio bih da to vidim.kojsino wrote:Parlamentarna Komisija je utvrdila do sada da od dijela donacija koje su dosle u BiH,
nedostaje 4 milijarde maraka !!!
Sta mislite, gdje su pare nestale ?
Gdje su pare od donacija
- sekiracija
#26 Re: Gdje su pare od donacija
- Fair Life
#27 Re: Gdje su pare od donacija
Nemoj samo zadnji post...sekiracija wrote:Imas li ti vjerodostojnu informaciju,gdje je to objavljenoo?,volio bih da to vidim.kojsino wrote:Parlamentarna Komisija je utvrdila do sada da od dijela donacija koje su dosle u BiH,
Da si se vratio malo nazad nasao bi...
kojsino wrote:Za Vodenjaka
http://www.nezavisne.com/dnevne/dogadja ... 005-02.php
- sekiracija
Jedino sto se moze zakljuciti je da niko nema tacnu informaciju ili verifikovanu evidenciju o donacijama javnih i ostalih projekata u BiH.
Bolje bi Nezavisnim bilo da su se upitali zast jos uvijek nema evidencije o ulasku i izlasku para iz zemlje.
Bolje bi Nezavisnim bilo da su se upitali zast jos uvijek nema evidencije o ulasku i izlasku para iz zemlje.
-
buhtelj
Kakav narod takva vlastMr_M wrote:Otkud 2x SDSkojsino wrote:Valjda je sada svima jasno da su pare jamili, vodje koalicije SDS+SDS+HDZ i clanovi njihovih familija, a obicna raja ih ne smije ni pitat otkuda im to...![]()
A inace slazem se sa tobom, to i govorim citavo vrijeme
-
kike
U jednom zapadnoevropskom gradu, pa u ambasadi Saudijske Arabije, tamo, su mi rekli uposleni da su davali za BIH jednu dnevnicu mjesecno nekoliko godina.
Tada sam ih gledao kao da su sa Marsa pali, jer sam se sjecao nase patnje i toga da nismo se bas rasturili od pomoci. Ukratko, nisam ljudima vjerovao.
Hasan Cengic je za rata bio u Becu i tamo je bez bankovnih racuna primao milione dolara, bukvalno, namjenjenih Bosni. U Bosnu nikada nije stiglo ni oruzje ni ta pomoc, ali do Visokog, kuce njegovog oca, jeste, gledam veceras prilog na FTV
Tada sam ih gledao kao da su sa Marsa pali, jer sam se sjecao nase patnje i toga da nismo se bas rasturili od pomoci. Ukratko, nisam ljudima vjerovao.
Hasan Cengic je za rata bio u Becu i tamo je bez bankovnih racuna primao milione dolara, bukvalno, namjenjenih Bosni. U Bosnu nikada nije stiglo ni oruzje ni ta pomoc, ali do Visokog, kuce njegovog oca, jeste, gledam veceras prilog na FTV
-
Sarafcina
kike wrote:U jednom zapadnoevropskom gradu, pa u ambasadi Saudijske Arabije, tamo, su mi rekli uposleni da su davali za BIH jednu dnevnicu mjesecno nekoliko godina.
ni oruzje ni municija
zato je neko pravio sablje
neko ostrio kuhinjski pribor
a u medjuvremenu smo se handrili sa petardama
-
kamen
informacija o pronevjeri (citaj kradji) donacija koje su u bih stigle iz svijeta, cija se cifra procjenjuje na oko 5,5 milijardi eura, postala je od jucer i glavni hit u zapadnoevropskim medijima - pominje se "nedostatak" od oko 2 milijarde eura...
"pjevaj (moj) narode"
"pjevaj (moj) narode"
-
hamza1
Pricas o pameti a smijesno si povrsan!!buhtelj wrote:Cekajte samo na donacije....nemoj DA razmisljati da radite i da idete na job......to je kljuc uspjeha.....koji mentalitet....pa kazaljke na satu se u toj jebenoj zemlji okrecu natrag...pa vi ste u srednjem stoljecu po mentalitetu, organizaciji, nacinu razmisljanu, sredjenosti drustva i okolisa....nije mi jasno kako netko moze ne koristi mozag ni jebene milisekunde...i da zato jer zivi u govnima svi su krivi i zato jer trebate vizume i zato jer radite za 100kM na mjesec, zato jer vas nitko ne voli.....koja filozofija....PROBUDITE SEKrivokapic wrote:bravo majstore,Qwert wrote:Ko uopste garantuje da je 11 milijardi uplaceno. Sitni su nasi misevi u poredjenju sa bjelosvjetskim lopinama.
a kolko je oprano novca kroz donacije?????????
o bjelosvjetski lopinama smo se mogli uvjeriti na utakmici Španija - BiH![]()
![]()
![]()
![]()
BiH uspijeva ipak nesto napraviti iako ima uvijek i ama bas uvijek dva covjeka u predsjednistvu sto su protiv njenog napredka a vladaju sa tom istom BiH. Na svakom polju se cine opstrukcije a BiH opstaje!!!!
To je za Nobelovu nagradu!
Sve lose osobine BIH su proistekle zbog troclanog predsjednistva. Sve protuhe dodju na vlast upravo iz razloga sto odgovaraju tim ljudima sto koce napredak BiH.
Hajmo sada o Hrvatskoj!
Stete rata u Hrvatskoj se ne mogu porediti sa onima u BIH.
Hrvatska ima najljepse more na svijetu a tek sada uspijevaju da naprave nesto od njega. Cini mi se da ce biti kratkog daha jer sam upoznao puno stranaca koji su se razocarali u cijene, uslugu, aroganciju i snobizam!!!
Pored toga i pored novca sto je Hrvatska nakrala u BiH, jos uvijek ne bijezi puno.
Ko je ovdje glup!!!!?????
-
Qwert
Nije to nista cudno. Neko ko placa porez, od kojeg se dio odvaja i za donacije, zeli znati gdje su zavrsile pare. Prije nego se pocne ko je krao i kako se je postupalo s novcem, mora se znati gdje je tacno novac pristizao tj. ko je odgovoran za njihovu daljnju raspodjelu. Nekom poznato???kamen wrote:informacija o pronevjeri (citaj kradji) donacija koje su u bih stigle iz svijeta, cija se cifra procjenjuje na oko 5,5 milijardi eura, postala je od jucer i glavni hit u zapadnoevropskim medijima - pominje se "nedostatak" od oko 2 milijarde eura...
"pjevaj (moj) narode"
- dizZaster
#40 Re: Gdje su pare od donacija
HAMZI GA HOPkojsino wrote:Parlamentarna Komisija je utvrdila do sada da od dijela donacija koje su dosle u BiH,
-
kojsino
#41 Re: Gdje su pare od donacija
Prica se da ce koalicija SDS+SDA+HDZ, uskoro vratiti pola para...!!!kojsino wrote:Parlamentarna Komisija je utvrdila do sada da od dijela donacija koje su dosle u BiH,
-
kojsino
#46 Re: Gdje su pare od donacija
Posto od ponedeljka pocinje demokratija, pare od pokradenih donacija donacija koalicija SDA+SDS+HDZ ,kojsino wrote:Parlamentarna Komisija je utvrdila do sada da od dijela donacija koje su dosle u BiH,
vraca i to sa kamatama.....
- Vodenjak
#47 Re: Gdje su pare od donacija
Ja ne vjerujem ni to...kojsino wrote:Posto od ponedeljka pocinje demokratija, pare od pokradenih donacija donacija koalicija SDA+SDS+HDZ ,kojsino wrote:Parlamentarna Komisija je utvrdila do sada da od dijela donacija koje su dosle u BiH,
vraca i to sa kamatama.....