Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zlata wrote:Nije nasa misica "njihova". Nasa misica je nasa, Sokica! A kako stvari stoje...sad'ce Saraj'vo biti k'o Banja Luka. Pola zitelja ce navijati za Srbiju! Viva Serbia & Montenegro!
De ba Zlato stavi jednu sliku te tvoje sokice da vidimo makar kako izgleda. Sve neke prica o sokicama vake - nake, gdje slika da je proanaliziramo, onako bosanski
jah i sticajem okolnosti pratio sam senadov CD , ovo za dinu je bilo bezze, ono sta mene boli djon za missicom SCG mada ona i Dina bila.sto nije pozvo ovu sanju, makar trebaaa nas predstavlja u svemu ovome..al eto ona nije muslimanka..
sledeca sa kojom ce pricat (vjerovatno ekskluzivno) ce bit miss Engleske i ona je muslimanka
mada nema veze sa temom
ali bilo je i nesto dobro sto je veceraas rekao: pa boolan munibe staa ces ti u beogradu...
OVDJE SE SAMO PRICA O RELIGIJI, A U SARAJEVO ILI BILO KOJEM DRUGOM GRADU SVAKI KAFIC PUN, I SVA RAJA CUGA, SVI SE DUVAJU, I TREBE NAM OBUCENE KAO "CECE" ....I MI SE FURAMO NA NEKU RELIGIJU???????
Ama vidis Dax-e da ni mene instikt ne vara. Je'l' ne rekoh da je po faci...k'o prava Vlahinja! Sad ce je sigurno bodriti pola Saraj'va i cijela Banja Luka!
stella_sa wrote:Pa o tome i govorim. Da nije bosnjakinja bas bi Senadu palo na pamet da napravi prilog i jos da kaze da je bodrimo zasto je njen izbor uopce bitan za nas? niđe veze
Senad je intervjuisao i prošlogodišnju njihovu/našu, Jelenu Pejić koja je rodjena u Sarajevu.
List wrote: Mislim da ste se malo zajebucnuli. Po vašoj logici za našu bi trebali navijati Hrvati a ne Srbi. Naša Sanja nije Srpkinja.....šta vam je Srbofili?
Priča o nacionalnosti misica je zaista bezvezna, ali ipak da dopunim: Naša Sanja (po vlastitim riječima), zaista, nije Srpkinja, već Hrvatica iz Lukavca kod Tuzle (FBiH) od oca Čede i majke Milice.
Ali, to nije bitno, već da cura lijepo izgleda, mnogo ljepše od "njihove", tj. "naše rezervne" misice (šala mala).
Ta je nasa Bosnjakinja iz Sandzaka...zaista navijam za nju(ali ne za SICG nego za nju) a ako BIH pobjedi e onda mi je drago zbog drzave a ne misice Inace navijam i za Britaniju(njihova misica je isto muslimanka iz Uzbekistana) Evo je :
Edna draga, ne bih ja za nju nikako navijala da sam na tvom mjestu... Hodat na pola gola pred kamerama cijelog svijeta........ccccc..... slaba ti je to muslimanka