Hrvatska ispala!

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

rei

Post by rei »

Kareem Abdul-Jabbar wrote::( tuzno je ovo sto se desilo HRvatima :roll::(
:( stvarno im je tesko bilo igrati protiv 5 Spanaca, 3 sudija i 1 publike :(:roll:

:( nepravda je bila, pa to ti je :roll:

brate Kareem kud im ti ne pritece u pomoc :-) :lol:
Last edited by rei on 23/09/2005 23:51, edited 1 time in total.
hananah

Post by hananah »

Kako ce im priteci u pomoc kad je sav otruntavio od Fruktal sokova :D
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

rei wrote:
:( stvarno im je tesko bilo igrati protiv 5 Spanaca, 3 sudija i 1 publike :(:roll:

:D :lol: ma, bili bismo prejaki :D:D ovako je interesantnije prvenstvo :lol: :lol:
rei

Post by rei »

Kareem Abdul-Jabbar wrote:
rei wrote:

:D :lol: ma, bili bismo prejaki :D:D ovako je interesantnije prvenstvno :lol: :lol:

jeste tek je sad interesantno :P
Kareem Abdul-Jabbar

rei wrote:
rei wrote:
:D :lol: ma, bili bismo prejaki :D:D ovako je interesantnije prvenstvno :lol: :lol:

:D :D pa, kako nije?! zar bi ti volio da Kareem igra i da je svaka utakmica 40-50 razlike?! :D:D :lol: :lol:
rei

Post by rei »

rei wrote:
Kareem Abdul-Jabbar wrote: :D :lol: ma, bili bismo prejaki :D:D ovako je interesantnije prvenstvno :lol: :lol:

:D :D pa, kako nije?! zar bi ti volio da Kareem igra i da je svaka utakmica 40-50 razlike?! :D:D :lol: :lol:
hananah bi ja ne bih :lol: eh da je Bosna i da imamo Karema
p.s. zensko sam :-)
Kareem Abdul-Jabbar

rei wrote:
rei wrote:
hananah bi ja ne bih :lol: eh da je Bosna i da imamo Karema
p.s. zensko sam :-)
:D :D wahahhahahha :D:D sorry damo :)
:D eh, eh :D:D:lol:
Thanatos

#34 Re: Hrvatska ispala!

Post by Thanatos »

List wrote: Hrvatska ispala!
:bih:
JADAN SI :)
zico

Post by zico »

Ma pustite vi ljudi što se radi o nama Rvatima.
Kada su bili pušioničari zadnjih 10 godina nisam se ni najmanje
uzbuđivao no danas je to ekipa koja igra jako lijepu i atraktivnu košarku
(u tome prednjači Kasun koji je zbog ozljede morao vani).

Dok su bili kompletni stvarno su se poigravali sa Španjolcima...

Ovo više nema veze sa sportom,a onaj koji je rekao da su se Hrvati naslađivali porazom BiH od Španjolske u debeloj je zabludi..Možda se radilo o nekom njegovom zemljaku Hrvtau s kojim se posvađao,a
među sportskim fanovima u Hrvatskoj(ne računam huligane,oni mrze i svoj lik u ogledalu) ste ekipa koja uglavnom bere simpatije...
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Za one koji ne kliknu na ovaj link, evo šta propuštaju :D ... Matija legendo :D...
Index.hr wrote:Image

JE U afektu, je barbarski, i neka je kažnjivo, ali nije da me je briga. Evo nabrzaka mali natječaj.

Ako ste u Beogradu i danas ili sutra susretnete jednog od ova tri lopova, budite prvi koji će ih pljunuti u naše ime.

Luigi Lamonica, Virginuis Dovidavičius, Vladimir Drabikovski

Pljunite bar jednog od njih, nama za dušu, zamolite prijatelja da to zabilježi foto aparatom, pošaljite nam fotografiju kao dokaz (na [email protected]) i tisuću eura je vaše. Može i dvije, ako bude baš slatka slika.

Prvom koji u tome uspije novac šaljem gdje god treba u roku od tjedan dana.

Natječaj je najozbiljniji.
List

Post by List »

Malo je apsurdno sada kriviti suce.

Prihvatam da su suci malo siljili za Spance ( :D ) ali ne mislim da je to bilo nesto strasno. Sigurno ni blizu onoga sto su suci ucinili nama u Antaliji 2001. godine u utakmici s Grckom.

Sad su svi zaboravili da je Hrvatska sama propustila svoju sansu time sto je Tomas fulio ono slobodno bacanje pred kraj cetvrte cetvrtine. Da je to pogodio....pa da je onda sudac jos nesto usro pa im dodijelio jos 1-2 poena pa hajde. Ovako, tu je par licnih gresaka koje je mozda trebo dodijelit Spancima (u produzetku). Al ovo nije nista gore od toga kako sude svim malim repkama u bilo kojem sportu.

A kad smo kod kosarke i prekrsaja.....meni su inace nejasni kriteriji...... :-? ......narocito kad igrac u napadu vodi loptu i zabije se u odbrambenog igraca..... :shock: ......mislim da suci cesto sviraju "sudare" koji se mogu okarakterisati samo kao dodirivanje majica. :-?

Srbi se zale na sudjenje protiv Francuske :? a imali su sve na pladnju.
Francuzi su u nekoliko navrata osteceni. A Francuzi nisu bas tako mala repka. Imaju oni dosta dobrih rezultata iza sebe.

I Argentincima su se suci posrali u ceif u finalu 2002. godine pa nikom nista. A sad ispade jedini krivac za poraz Hrvatske sudijska trojka? :?
Last edited by List on 24/09/2005 02:43, edited 1 time in total.
mostarac

Post by mostarac »

Lagao bi ako bi rekao da nisam navijao za Spaniju. Nakon utakmice sam imao malo zalosti sto je ispala hrvatska i sto su je sudije pokrale, ali onda sam otisao na http://www.bljesak.info/forum i http://www.hercegovina.info/forum i podsjetio se da sam ucinio ispravno kad sam navijao za Spaniju cijelu utakmicu.
Drago mi je da su Spanci dobili makar i uz pomoc sudija.
Nemam nista protiv Hrvata iz Hrvatske, al kad vidim ove po Hercegovini i kako mrze BiH i dalje navijam protiv.

kad sam naveo da je najveca kosarkaska kradja ipak bila nama protiv Grcke u Turskoj kad smo zavrsili sa dva igracha poceli su jebat BiH i mene i onda nek mi neko kaze da nisam upravu kad navijam protiv Hrvatske u svim tekmama, mada mi je najdraze kad ih nakrche Slovenci, a bogami i SERiMO. To ove moje lokalne mrzitelje BiH najvise zaboli :D
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

List wrote:Prihvatam da su suci malo siljili za Spance ( :D ) ali ne mislim da je to bilo nesto strasno.
:D :D :D

Nemoj života ti više :D ...

I ja sam navijao za Špance, ali nijedan profesionalni sportista ne zaslužuje onako da izgubi.

Koliko samo boli sudijska nepravda na mahalskim malofudbalskim turnirima gdje možeš mirne duše pljunuti i udariti sudiju a da pri tome zaradiš samo isključenje sa turnira. A sad zamsili u profesionalnom sportu...

:D
mostarac

Post by mostarac »

ali najtragicnije od svega je sto sudije u produzecima nisu krale, nego tokom utakmice. U produzecima su posteno sudili sto je najveci crnjak. Krali su ih tokom tekme, a ne u produzecima, jer u produzecima nije bilo potrebe jer su ovi izgubili sve konce.
One obe duple tehnicke greske su bile ispravno dosudjene i tu nema dileme i nisu ih tu pokrali, a ono zadnje uzimanje lopte kad je Spanija zaradila produzetke o kojem je dosta bilo rijeci nisam dobro vidio pa o tome ne mogu govorit
List

Post by List »

NeKi_LiK wrote:Nemoj života ti više :D ...
Necu vise! 8-) :D
zlata

#42 Re: Hrvatska ispala!

Post by zlata »

Thanatos wrote:
List wrote: Hrvatska ispala!
:bih:
JADAN SI :)
Ljudi...znate'l' sta sam primjetila? Ovi sto su im cace i didovi bili sistemski ljudi...za Titina vakta...(znaci... :roll: sa Srbima) sad dokazivaju svoj bosanski patriotizam prezirom sveg hrvatskog! K'o fol...sad su COOL, i otvoreno dokazivaju svoju "nezavisnost" preziranjem Hrvata! Sto nisu bili COOL prije 30 godina...pa lajali protiv Srba...dok su s'njima "vod'li ljubav", u bivsoj nam YU.
List

#43 Re: Hrvatska ispala!

Post by List »

zlata wrote:Ljudi...znate'l' sta sam primjetila? Ovi sto su im cace i didovi bili sistemski ljudi...za Titina vakta...(znaci... :roll: sa Srbima) sad dokazivaju svoj bosanski patriotizam prezirom sveg hrvatskog! K'o fol...sad su COOL, i otvoreno dokazivaju svoju "nezavisnost" preziranjem Hrvata! Sto nisu bili COOL prije 30 godina...pa lajali protiv Srba...dok su s'njima "vod'li ljubav", u bivsoj nam YU.
Je li to ti meni pricas? 8-) Moj :D did :D nije bio :D sistemski :D covjek. A ni caca. :D
No_Comment

#44 Re: Hrvatska ispala!

Post by No_Comment »

List wrote:
zlata wrote:Ljudi...znate'l' sta sam primjetila? Ovi sto su im cace i didovi bili sistemski ljudi...za Titina vakta...(znaci... :roll: sa Srbima) sad dokazivaju svoj bosanski patriotizam prezirom sveg hrvatskog! K'o fol...sad su COOL, i otvoreno dokazivaju svoju "nezavisnost" preziranjem Hrvata! Sto nisu bili COOL prije 30 godina...pa lajali protiv Srba...dok su s'njima "vod'li ljubav", u bivsoj nam YU.
Je li to ti meni pricas? 8-) Moj :D did :D nije bio :D sistemski :D covjek. A ni caca. :D
To i ti poco ikavicom pricat (DID)...mojne svega ti... ;) :D
zlata

#45 Re: Hrvatska ispala!

Post by zlata »

No_Comment wrote:
List wrote:
To i ti poco ikavicom pricat (DID)...mojne svega ti... ;) :D
Mashallah! Neka! Pravo bosanski i jeste DID!
RPM

Post by RPM »

navijao sam za Cro iz cisto komsijskih razloga al' njihovi komentatori su fakat debili nad debilima, protivnicki poeni su uvijek omalovazeni do bola a ostalo je pripisano sudijama ... hrvatski kosarkasi su se dobro borili i zao mi je njih a ovo sve izvan terena su nafurani bolidi koji su na kraju sletili sa staze ... :x
chaki

Post by chaki »

Stvarno mi nije jasno zasto Hrvati optuzuju Srbe? Pa nisu oni birali sudije za utakmicu, a i da mogu sta namjestit namjestili bi sebi protiv Francuske.Srbi navijali za Spaniju sto je sasvim normalno, a navijali su i za Spaniju krajem utakmice sa SCG. I na B-92 je sudenje oznaceno kao skandalozno.
fix tha thing

Post by fix tha thing »

List wrote:Malo je apsurdno sada kriviti suce.

Prihvatam da su suci malo siljili za Spance ( :D ) ali ne mislim da je to bilo nesto strasno. Sigurno ni blizu onoga sto su suci ucinili nama u Antaliji 2001. godine u utakmici s Grckom.

Sad su svi zaboravili da je Hrvatska sama propustila svoju sansu time sto je Tomas fulio ono slobodno bacanje pred kraj cetvrte cetvrtine. Da je to pogodio....pa da je onda sudac jos nesto usro pa im dodijelio jos 1-2 poena pa hajde. Ovako, tu je par licnih gresaka koje je mozda trebo dodijelit Spancima (u produzetku). Al ovo nije nista gore od toga kako sude svim malim repkama u bilo kojem sportu.

A kad smo kod kosarke i prekrsaja.....meni su inace nejasni kriteriji...... :-? ......narocito kad igrac u napadu vodi loptu i zabije se u odbrambenog igraca..... :shock: ......mislim da suci cesto sviraju "sudare" koji se mogu okarakterisati samo kao dodirivanje majica. :-?

Srbi se zale na sudjenje protiv Francuske :? a imali su sve na pladnju.
Francuzi su u nekoliko navrata osteceni. A Francuzi nisu bas tako mala repka. Imaju oni dosta dobrih rezultata iza sebe.

I Argentincima su se suci posrali u ceif u finalu 2002. godine pa nikom nista. A sad ispade jedini krivac za poraz Hrvatske sudijska trojka? :?

da je tomas stavio dva bacanja,sudija bi onaj kos koji je postignut nakon faula nad tomasom okarakterizirao kao faul kos i ponovo bi bili produzeci....
to nista ne mjenja...jednostavno ..tako je trebalo biti!!!
everybody hurts

Post by everybody hurts »

Ovaj sto je postavio temu izgleda da je jedva docekao da se nasladi porazom hrvatske.... tako jadno...
HRVojeVukcicHRVATinic

Post by HRVojeVukcicHRVATinic »

everybody hurts wrote:Ovaj sto je postavio temu izgleda da je jedva docekao da se nasladi porazom hrvatske.... tako jadno...
Evo slušao Mensura Bajramovića, dao intervju narodnom radiu. Kaže tip da je to bila jedna od "povijesnih krađa u košarci". Skontajte šta mu to znači
Post Reply