Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hm...ovdje se trebam pripaziti sta pisem jer svi ovdje prisutni se najvjerovatnije puno bolje razumiju u fenomen o kojem se raspravlja. Usudjem se ipak natuknuti da (barem mojim muskim ocima gledano) je granica izmedju toga sto ja nazivam flertovanjem i toga sto ja nazivam barenjem (makar ja najcesce koristim nesluzbeni izraz...utovaranje) pocest vrlo apstraktna ....da ne kazem tanana. No dozvoljavam mogucnost da se grdno varam.
Last edited by Stari on 14/09/2005 10:50, edited 1 time in total.
anais_nin
ja samo rekoh flert U VECINI slucajeva ne vodi nigdje...sto ne znaci da ne moze prerasti u nesto vise, ali onda to prestaje biti SAMO flert nego postaje barenje...to je bila moja poenta
pa flert i jest dobar zbog toga sto te ne obavezuje ni na sto... a ponovo moze i biti :D
super je to taj flert al da bi bio samo flert kontam da to treba biti vrlo kratko.inace zacas se otme kontroli.kod mene obicno prelazi u direktan napad pa onda iznenadno povlacenje pa malo drz ne daj .........ma eto nemam ni malo dara za to.....zbog toga se i drzim ove erke
Stvar je u razumijevanju posljedica moj ti Stari nikad ništa od nas.
Imam osjecaj da pametno zboris , ...premda ne kontam sta hoces da kazes...stoga bih te zamolio da malo detaljnije razvijes tu teoriju ...o razumjevanju posljedica...de svega ti: Ne moras nadugo i siroko ...nego onako kako ti to uobicavas: kratko , koncizno, konkretno i kompaktno
tigris wrote:super je to taj flert al da bi bio samo flert kontam da to treba biti vrlo kratko.inace zacas se otme kontroli.kod mene obicno prelazi u direktan napad pa onda iznenadno povlacenje pa malo drz ne daj .........ma eto nemam ni malo dara za to.....zbog toga se i drzim ove erke
ma samo se ti drze herke pa cemo skupa grlom u jagode
ko o cemu oni o barenju
e vako to hoda....idem ja jutros ranom zorom na posao....skoro trcim jer prakticno kasnim na bus, ali se i tako u letu smjeskam ko habla...da bi me zaustavio stari cikica...kontam nesto mu treba...kaze ciko hoce nesto da mi da...i ja stanem, ciko vadi cvijece iz neke kese....svjeze narandzaste kadife, jos mokre od jutarnje rose...i gleda dekica u mene i kaze "blago onom ko te ljubi, ima sta i ljubiti"....i ja poljubim dekicu na obraz i otrcim na bus....e to je neseksuValni flert tako....
Stvar je u razumijevanju posljedica moj ti Stari nikad ništa od nas.
Imam osjecaj da pametno zboris , ...premda ne kontam sta hoces da kazes...stoga bih te zamolio da malo detaljnije razvijes tu teoriju ...o razumjevanju posljedica...de svega ti: Ne moras nadugo i siroko ...nego onako kako ti to uobicavas: kratko , koncizno, konkretno i kompaktno
.premda ne kontam sta hoces da kazes
kada bi se pravio historik ovoga foruma, u staroga bi bila ova najcesca recenica...
lopino stara, ako iko zna, znas ti...
mani.. tol'ko sam realna.. i nedvosmislena.. da ti je sve jasno
Pa vidiš kako se u startu razumijemo a ti sve lično primaš .
Uh ...........de malo se posavjetuj sa Anais možda i tebi bude prijalo cvijeće bez revizora
e vako to hoda....idem ja jutros ranom zorom na posao....skoro trcim jer prakticno kasnim na bus, ali se i tako u letu smjeskam ko habla...da bi me zaustavio stari cikica...kontam nesto mu treba...kaze ciko hoce nesto da mi da...i ja stanem, ciko vadi cvijece iz neke kese....svjeze narandzaste kadife, jos mokre od jutarnje rose...i gleda dekica u mene i kaze "blago onom ko te ljubi, ima sta i ljubiti"....i ja poljubim dekicu na obraz i otrcim na bus....e to je neseksuValni flert tako....
Hm...sto mu gromova....stari perverznjak .... slijedeci put mu mozes komforno ....zabiti vrh cipele u podrucje desnog bubreznjaka .... zasluzio je puno gore obzirom kakve je misli imao ...slakta mala anais.
Last edited by Stari on 14/09/2005 11:34, edited 1 time in total.