malo sam se razocarala ovim tvojim postom...do sada sam te uvijek rado citala, a i dalje cu, cak ako se i po ovom pitanju ne slazemo...vise je u pitanju tvoj ton nego tvoje misljenje...umro je mostar wrote:žalosno![]()
Bolje da su Barbarezu postavili jos dok je ziv covjek, nego ovaj debilitet sto ce stavit. Lafo to otpor nekomu ili necemu, pa nasli stavit bruce lee-ja. Sto nisu postavili spomenik Greti Habibi ili Mehi Dzegeru nego Bruce Lee-u i kao mi smo cool. Mi smo glupani kad to dozvolimo.
Meni je ipak najbolje objasnjenje razloga postavljanja spomenika:
"On se borio protiv nepravde i za suzivot medju ljudima"
Joj jebote koji kretenluk i stvarno ne kontam ko ovo moze podrzati.
ŽALOSNO
pod jedan zivom covjeku se spomenik ne dize...Barba je odradio svoje za svoj grad, i slazem se da taj njegov rad i trud trebaju biti nagradjeni ali ne spomenikom....i nismo mi COOL sto cemo imati spomenik Bruce Lee-iju, ali ima simbolike u tom potezu, ne znam jesi li ikad slusao Vesinu emisiju na studiju 088, onda bi znao da drugacije tumacis i njegove i ninine izjave, jer BITAN JE TON...u vremenu kad je sve ispolitizirano za mene dizanje spomenika Bruce Lee-iju ovdje na dalekom balkanu savrseno sumira zalosnu apsurdnost nase situacije...
i ne odobravas taj njihov potez...a sta ti licno radis po pitanju promjene zivota u nasem gradu? mislim dalje od ovog foruma gdje se tvoj glas cuje? meni to strasno smeta kod nas mostaraca, veoma smo spremni kritikovati TUDJI RAD, dok sami nudimo jako malo, barem konkretno...probaj odraditi nesto na tom nivou, bilo gdje u BiH, a posebno u Mostaru pa ces vidjeti da li i koliko takvo nesto znaci...