Cuj spomenik Brucetu u Mostaru
...da nije kakva postratna trauma.
Nesto kontam jeste'l kontali sta postaviti ovome Bruce Wilisu
urbani pokret je pokrenut negdje nekad davno....tj lazem znam i gdje i kad....ima tome vise od 3-4 godine.....trebalo je to da bude nesto drugo na kraju je ispao pokret...a i ideja je otprilike toliko stara...tako da HR playboy moze da se slika...kriva je samo birokratija jer u mostaru za svaku sitnicu treba svjetlosna godina...Svemirski_Jebach wrote:ideja je stara barem jedno 3 godine...kasnite, kasnite...
to je objavljeno u hrvatskom izdanju playboya 2003. god.
joj da im dodje brus li, kako bi ih pobaco kroz one prozore, bilo bi im UUUAAAAAAACCCCCCCCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...SUNCICA_SA wrote:imaju projekat, smao vlasti u Mostaru treba da im kazu mogu l igraditi na spanskom trgu ili vec negdje drugo, oni u mostaru ih zavlace. Bezveze, dobili ljudi lovu, sve za projekat
umro je mostar wrote:žalosno![]()
Bolje da su Barbarezu postavili jos dok je ziv covjek, nego ovaj debilitet sto ce stavit. Lafo to otpor nekomu ili necemu, pa nasli stavit bruce lee-ja. Sto nisu postavili spomenik Greti Habibi ili Mehi Dzegeru nego Bruce Lee-u i kao mi smo cool. Mi smo glupani kad to dozvolimo.
Meni je ipak najbolje objasnjenje razloga postavljanja spomenika:
"On se borio protiv nepravde i za suzivot medju ljudima"
Joj jebote koji kretenluk i stvarno ne kontam ko ovo moze podrzati.
ŽALOSNO
mislim da previse imamo tih izmjena naziva ustanova i ulicasavjest wrote:umro je mostar wrote:žalosno![]()
Bolje da su Barbarezu postavili jos dok je ziv covjek, nego ovaj debilitet sto ce stavit. Lafo to otpor nekomu ili necemu, pa nasli stavit bruce lee-ja. Sto nisu postavili spomenik Greti Habibi ili Mehi Dzegeru nego Bruce Lee-u i kao mi smo cool. Mi smo glupani kad to dozvolimo.
Meni je ipak najbolje objasnjenje razloga postavljanja spomenika:
"On se borio protiv nepravde i za suzivot medju ljudima"
Joj jebote koji kretenluk i stvarno ne kontam ko ovo moze podrzati.
ŽALOSNO
Slazem se.
Glupost(blago receno) da ne moze biti veca. Inace mrzim kipove uopste. Ako vec zelimo odati pocast nekome, onda je bolje nazvati neku kulturnu ustanovu, sportsku dvoranu ... ili ono sto je skladno toj osobi po njegovom imenu i prezimenu.