danas wrote:e, de i mene u tu rubriku upisi...pape wrote:Pa dokle vise?![]()
Ne dopada mi se anketa, .... nema opcije - kuri te bolac ...
Vjerska pripadnost
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
- danas
pa evo, ja i ti sami u "rubriki"...pape wrote:danas wrote:e, de i mene u tu rubriku upisi...pape wrote:Pa dokle vise?![]()
Ne dopada mi se anketa, .... nema opcije - kuri te bolac ...
Nikad mi do zelene grane stici necemo.
Sve dok je "nasih" hajvana, a Bogami ..... i "anamo njihovih".
![]()
ko adam i eva...
- danas
ja sam ti satro u mijesanom braku (muz amerikanac), pa kad oni slave bozic i okite jelku, ja nataknem gore na vrh onaj "naski" polumjesec sa zvijezdom. imam i jaranicu koja je jevrejka, pa ona natakari onu davidovu zvijezdu svome muzu na jelku... eto...digger wrote: Elem, sta je sa djecom iz mijesanih brakova?
Postaje komplikovano.
uglavnom, ona papetova rubrika...
- pitt
Ode onda galon preko tricedanas wrote:toozla je vec napravio raspored...Toozla wrote:...da ih je stotinu.....tjesno biti nece.....![]()
![]()
samo jos da nam regulises i cijenu benzina...
Da poskupi transport pa da studentice ne mogu ici dalje od njegove mahale
-
love
Cisto sumnjam da se "cafirluk" siri u Bosni(ustvari je obrnuto,cafirluk nestaje),kao sto sam 100 prije govorio ovaj forum ne predstavlja vecinu Bosnjaka ili ostalih BIH gradjana.Settler wrote:Ništa čudno, u Njemačkoj postoji više ljudi bez konfesije nego katolika (izvor njemački RTL).Toozla wrote:...."cafirluk se siri u Bosni"....Ateista 41% [ 12 ]
Cini mi se da su neke novine prosle godine u Bosni postavili slicnu anketu,dali smatraju religiju vaznim diom 'zivota 87% odgovorili DA ostalo NE ili kako kad.
- danas
haman, prebrojal' ti nas?love wrote: Cisto sumnjam da se "cafirluk" siri u Bosni(ustvari je obrnuto,cafirluk nestaje),kao sto sam 100 prije govorio ovaj forum ne predstavlja vecinu Bosnjaka ili ostalih BIH gradjana.
ja ti opet velim, nije ti dobra anketa, nemaju sve opcije...
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
love wrote: Cini mi se da su neke novine prosle godine u Bosni postavili slicnu anketu,dali smatraju religiju vaznim diom 'zivota 87% odgovorili DA ostalo NE ili kako kad.
Last edited by pape on 29/08/2005 19:18, edited 1 time in total.
-
hananah
Posto sam bila radoznala da vidim koji su rezultati ankete a nisam htjela glasati "Budista" eto namjerno nisam htjela ja sam glasala Judizam i sad me interesuje ko je to jos Budista na forumu 
I moram konstatovati da prema anketi na forumu ima samo 75% Muslimana vise nego Budista, sto je jako cudno u odnosu da je Bosna ipak uglavnom naseljena muslimanskim stanovnistvom
Budizam se siri
Nisam vise nacionalna manjina, uraaaaaaaaaaaaaaa 
Cak mogu razmisljati o tome da nadjem kakvog Budistu u Bosni i osnujem obitelj jer vise ne moram ici preko grane u kitolov na Budiste
Uraaaaaaaaaa zivio forum, zivio Love, zivjela anketaaaaaaaaaa

I moram konstatovati da prema anketi na forumu ima samo 75% Muslimana vise nego Budista, sto je jako cudno u odnosu da je Bosna ipak uglavnom naseljena muslimanskim stanovnistvom
Budizam se siri
Cak mogu razmisljati o tome da nadjem kakvog Budistu u Bosni i osnujem obitelj jer vise ne moram ici preko grane u kitolov na Budiste
Uraaaaaaaaaa zivio forum, zivio Love, zivjela anketaaaaaaaaaa