A da nam malo ispricas kako je to sve bilo za vrijeme Austrougarske?kike wrote:Moj glas je otišao za Austrougarsku.
Interesantno je da yugonostalgičari ne daju nikakav argument samo tako, meni je bilo dobro, dok se položaj jedne zemlje ne može gledati sa tako uskog stanovišta, čak i ako je nekome lično bilo jako dobro.
U svakom slučaju treba pitati osuđenike golog otoka, političke zatvorenike, liberalnu inteligenciju, ljude4 kojima je izvršena ekspropijacija umjesto dječijih uzvika, meni je bilo fino, nosio sam kapicu i maramicu i sve je bilo super, dok je BIH bila samo i jedino kolonija iz koje se izvlačila ruda, a njena sudbina se je rješavala u Beogradu
Bas me zanima!
To vrijeme "dok je BIH bila samo i jedino kolonija iz koje se izvlačila ruda, a njena sudbina se je rješavala u Beogradu" poznajem i sam..
Za razliku od tebe, naravno!
A znam isto tako kako je danas kad tu istu Bosnu iskoristavaju domaci idioti, u skute nacije sakriveni kriminalci, toboznjom vjerom u Boga umotani hohstapleri!
Ali dobro, ovo danas je i tako i tako van konkurencije jer Bosna kao drzava u stvari ni ne postoji!
Zbog gore navedenih - treba li i to reci?