tigris wrote:svi uglavnom isto...........znaci niko ne radi sklekove i to..jutarnja gimnastika...nista.........najgori dio tog rituala mi je peglanje necega sto cu obuci jer to nikad ne uradim noc prije....isto i ako treba ocistiti cipele...
onda provjera love u novcaniku
jah i trazenje iste dvije carape to isto je problem za mene, nikad mi nisu slozene......

Budjenje u 6:11 (a u pm sto se ja budim ovako...haman u zehru uvijek isto...u 11min...ili malo varijacija...to meni Bog zeli reci da bi bilo bolje hajra ako ustanem ujutro). Trebala bi ustati, taman da malo protrcim, uradim par vjezbica...evo sad cu, samo pet mi da taj plan razradim...
..i hrk do pola 8. Budi me alarm mobitela, pa onda sat, pa onda par podsjetnika (ne zelim zakasniti na posao). Ja ustajem (sve to treba pogasiti) tek u 8h.
Iz kreveta kroz dnevnu gdje gasim svjetlo, pogledam prema televizoru. Nita interesantno. Pravac kupatilo. Pogled na ogledalo (a sto sam si fina ujutro...to valjda sto jos krmeljam pa sam si blurry haha). WX, tus, pranje zuba stojeci u lokvi vode (zaista dobar vodoinstalater vrijedi para...mamicu). Oblacenje...ajme slozicu ovaj plakar, stvarno hocu.
Izaberem, ostalo samo pogruham nazad. (za neki bolji dan, a taj je taman uoci dolaska staraca u posjetu

). Peglanje (jer isto kao tigris to ne radim noc prije). Pogledavanje prema satu. Oblacenje. Vracanje u kupatilo (gdje obavezno ugazim u vodu), cesljanje.
Trazenje carapa...koje su takodjer obicno rasparene.
Provjera torbe. Posljednji pogled i van...vracanje da vidim jesam li sve iskljucila. Trk na trolu i eto ga.