ma kako nisu meso ... meni jesu i to najboljeSale_Magare malo wrote:Eto,izmaltretira ja i vas i sebe.Đava odnia ribetine...Nikada nisu bile meso
samo ljudi pa sto mi spomenuste te ribetine po moru
ma kako nisu meso ... meni jesu i to najboljeSale_Magare malo wrote:Eto,izmaltretira ja i vas i sebe.Đava odnia ribetine...Nikada nisu bile meso
Intervju ... po prvi put u svijetuedu wrote:cekaju da japajakavac objavi "ekskluzivu"..Prenj wrote:Ipak ne treba dramiti.
Godisnje u svijetu bude svega nekoliko desetina napada, a svega nekoliko ljudi strada.
Od svega, najzanimljivije je da u hrvatskim novinama o ovome nema ni rijeci.![]()
![]()
Ma oni ne pridaju paznju takvim stvarima, ipak je na hrvatskom moru najmanje hrvata a najvise bosanaca, ako neko strada to cemo biti miPrenj wrote:Ipak ne treba dramiti.
Godisnje u svijetu bude svega nekoliko desetina napada, a svega nekoliko ljudi strada.
Od svega, najzanimljivije je da u hrvatskim novinama o ovome nema ni rijeci.
Grijesis, ni ajkule nece meso uzgojeno na Ikaru*Unreal* wrote:Ma oni ne pridaju paznju takvim stvarima, ipak je na hrvatskom moru najmanje hrvata a najvise bosanaca, ako neko strada to cemo biti miPrenj wrote:Ipak ne treba dramiti.
Od svega, najzanimljivije je da u hrvatskim novinama o ovome nema ni rijeci.
Ma,vidi ti ovo.Samo u Bosni ima toga:Edin H. wrote:U posljednjih stotinu godina na Jadranu je zabiljezeno sest slucajeva u kojima su ajkule napale plivace, od cega cetiri smrtonosna.
Čitao sam i o tome prije neki dan a ranije se dešavalo da doplivaju čak do same obale u Kaliforniji. Ne znam tačno koje godine ali bio je jedan gadan slučaj u Kaliforniji.pitt wrote:neki dan na floridi u 2 dana dva napada. prvo je curica od 14 poginula, pa je dan ili dva poslije isto nekom djetetu nogu otkinula.![]()