Bijela ajkula u Jadranu!
-
vratnik
#1 Bijela ajkula u Jadranu!
Ne znam gdje se ovo stavlja, zato je zavrsilo ovdje. Kako danas Der Spiegel pise, (a isto je potvrdilo i ministarstvo turizma u Hrvatskoj) negdje pored Krka je primjecena Ajkula duzine cetiri metra, pa ako je ko planirao za vikend ohladiti guzove, nek' izbjegava Istru. )
Evo clanak ko zna njemacki: http://www.spiegel.de/sptv/themenabend/ ... 23,00.html
bistro
Evo clanak ko zna njemacki: http://www.spiegel.de/sptv/themenabend/ ... 23,00.html
bistro
- Soul_Sista
...ma sta bas u moju omiljenu Istru
mogla je komotno produziti do Makarske rivijere

-
bicu opet glavni
Jedna ajkula i odmah frka!!!!!!
Neka ih malo i kod nas, u svijetu strada godisnje na stotinu ljudi od ajkula pa moze i kod nas!!!!!!
Neka ih malo i kod nas, u svijetu strada godisnje na stotinu ljudi od ajkula pa moze i kod nas!!!!!!
- Kareem Abdul-Jabbar
bicu opet glavni wrote:Jedna ajkula i odmah frka!!!!!!
- Fair Life
Mnogostruko manje nego u automobilskim nesrecama pa ipak niko nije odustao od voznje.Prenj wrote:55 prosle godine u cijelom svijetu.bicu opet glavni wrote:Jedna ajkula i odmah frka!!!!!!
-
Prenj
Sreca pa nismo imali koju za vrijeme rata u Sarajevu.Fair Life wrote:Mnogostruko manje nego u automobilskim nesrecama pa ipak niko nije odustao od voznje.Prenj wrote:55 prosle godine u cijelom svijetu.bicu opet glavni wrote:Jedna ajkula i odmah frka!!!!!!
I nju bi Srna smjesta optuzila zbog pojacane ishrane.
- Soul_Sista
...buhuhu...sigurno misli mljac mljac dobar zalogaj za danas
..jadna teta
..jadna teta
-
Drumer
Ajkula u Jadranskom moru je uvijek bilo i isto tako je bilo nesreca koje su zataskane od strane vlasti. Tako da je jedna manje ili vise isti djavo. I da se razumijemo, nisu to nekakve male ajkule kako su govorili mjestani....
- Soul_Sista
vratnik wrote:Ajkula vas sve moli da u more ulazite bez auta da ne bi dozivjeli automobilsku nesrecu.
LOL!
-
Produži dalje!
#17 Re: Bijela ajkula u Jadranu!
vratnik wrote:Ne znam gdje se ovo stavlja, zato je zavrsilo ovdje. Kako danas Der Spiegel pise, (a isto je potvrdilo i ministarstvo turizma u Hrvatskoj) negdje pored Krka je primjecena Ajkula duzine cetiri metra, pa ako je ko planirao za vikend ohladiti guzove, nek' izbjegava Istru. )
bistro
Čitao sam to juče na iskonu.hr. Evo teksta:
Morski pas dug tri do četiri metra uočen je 20 milja od Pule, a još jedan, dug oko četiri metra, kod Kraljevice. Za svaki slučaj, kupačima je preporučeno da se ne udaljavaju od obale.
Lučka kapetanija u Puli primila je u ponedjeljak oko 18 sati obavijest od zapovjednika motorne brodice Reful da su ujutro oko 9 sati s platforme Ivana A na udaljenosti od 25 metara uočili morskog psa dužine tri-četiri metra koji je plivao prema istoku, izvijestilo je Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka.
Platforma Ivana A nalazi se oko 22 nautičke milje, odnosno 40-ak kilometara od Pule.
O događaju je Lučka kapetanija odmah izvijestila Državnu središnjicu za traganje i spašavanje na moru sa sjedištem u Rijeci, Centar 112, istarsku Policijsku upravu i Istarsku županiju, koja je izvijestila županijsku Turističku zajednicu.
Također je Lučkoj kapetaniji u Rijeci u ponedjeljak oko 16 sati dojavljeno od privatne osobe da kod rta Oštro kod Kraljevice oko 30 metara od obale pliva morski pas dug oko četiri metra, nakon čega je pomorska policija isplovila prema tom mjestu, no nije ništa uočila.
O toj dojavi obaviještena je Državna središnjica za traganje i spašavanje na moru, Centar 112, primorsko-goranska Policijska uprava i Turistička zajednica Primorsko-goranske županije, kako bi upozorila turiste na pojačan oprez.
Bez obzira na to što još nema službene potvrde o morskim psima u Istri i na Kvarneru, Ministarstvo preporučuje kupačima da ne izlaze iz zaštićena područja i da se ne udaljavaju od obale.
-
Sale_Magare malo
Evo,sad ja od ajkule
Iz Istre došla do Ploča.Govori talijanski nešta malo natuca engleskog.Poznaje neke naše izbjeglice sa nekog otoka u Tihom oceanu.Oni joj rekli da posjeti i NEUM,ali ovi naši mulci od carinika,nedaju joj proci zbog neadekvatne vize.Krajem tjedna se vraca nazad.Ali o tome bude pisao neki švabo u špiglu
...
-
Sale_Magare malo
Čuj vjest:MORSKI PAS U MORU????!!!
Onda je i vjest:ZENICA JE U BOSNI!!!ili KRUG JE OKRUGAO!!!
Di bi trebao biti morski pas nego u moru.
Di bi trebao biti morski pas nego u moru.
-
Sale_Magare malo
Ma,nasmija je i zbunio i mene...Kareem Abdul-Jabbar wrote:bicu opet glavni wrote:Jedna ajkula i odmah frka!!!!!!
Neka ih malo i kod nas, u svijetu strada godisnje na stotinu ljudi od ajkula pa moze i kod nas!!!!!!![]()
![]()
HOĆEŠ LI MU TI ILI JA REĆI DA SARAJEVO NEMA MORSKIH PASA JER NEMA MORA
-
Sale_Magare malo
Ajde,baš dobro da se našao znalac.točno,nisu male.Ova što je parkirana na našoj plaži ...samo joj je oko promjera 1,2m.. a dužina zavisi od oseke i plime.Drumer wrote:Ajkula u Jadranskom moru je uvijek bilo i isto tako je bilo nesreca koje su zataskane od strane vlasti. Tako da je jedna manje ili vise isti djavo. I da se razumijemo, nisu to nekakve male ajkule kako su govorili mjestani....
Lažovi mještani
Neka si to reka.Ti ih bolje poznaš
A ova zadnja je BJELA,..jel to što je stara pa osjedila ili nije dugo bila na suncu?
-
Sale_Magare malo
Eto,izmaltretira ja i vas i sebe
.Đava odnia ribetine...Nikada nisu bile meso 
-
Produži dalje!
Što u Neum ionako je ova godina sušna u Istri im je bolje mada bi mogli i u Italiju tamo im valjda ne treba viza ili još bolje da uvalite janezima koju( oni su mekši talijani su ipak žilaviji a od crnogoraca bi odustali).Sale_Magare malo wrote:Evo,sad ja od ajkuleIz Istre došla do Ploča.Govori talijanski nešta malo natuca engleskog.Poznaje neke naše izbjeglice sa nekog otoka u Tihom oceanu.Oni joj rekli da posjeti i NEUM,ali ovi naši mulci od carinika,nedaju joj proci zbog neadekvatne vize.Krajem tjedna se vraca nazad.Ali o tome bude pisao neki švabo u špiglu
...
-
Produži dalje!
To je i meni palo na pamet.Lace wrote:brh...necem vise ici do plovaka bilo gdje da budem plivala
-
Sale_Magare malo
Ti misliš da slovenac zna što je morski pasProduži dalje! wrote:Što u Neum ionako je ova godina sušna u Istri im je bolje mada bi mogli i u Italiju tamo im valjda ne treba viza ili još bolje da uvalite janezima koju( oni su mekši talijani su ipak žilaviji a od crnogoraca bi odustali).Sale_Magare malo wrote:Evo,sad ja od ajkuleIz Istre došla do Ploča.Govori talijanski nešta malo natuca engleskog.Poznaje neke naše izbjeglice sa nekog otoka u Tihom oceanu.Oni joj rekli da posjeti i NEUM,ali ovi naši mulci od carinika,nedaju joj proci zbog neadekvatne vize.Krajem tjedna se vraca nazad.Ali o tome bude pisao neki švabo u špiglu
...
Riba ti je kao i žena,a Slovenac...je slovenac