Šamar
-
chorbica mirogija
#26 Re: Šamar
Nisam vidio klip ni kad cuo da se celo ili turkovic zatvaraju u toalete i snimaju kako vrse atak na slabije od sebe.Poredit ovog. Klovna Dodikovog nema smisla sa ljudima kojima bi ovo bilo radit ispod casti.
-
swanfilter
#27 Re: Šamar
U ovakvim situacijama se pokunjis kao ovaj konobar, ili ides do kraja sa neandertalcima kao sto je ovaj Dodikov pijun. Jer ovakvi likovi se vrate i posalju te pod zemlju bez mnogo razmisljanja. A ovaj, kao sto pise, ima vec iskustva sa tim ...
I, by the way, Sjeverna Koreja ide putem Srbije i BG za vakta Milosevica. Sami sebi jamu kopaju. Ne treba im bosnjacko-sarajevska politicka elita. Kao sto oni to vole reci ...
I, by the way, Sjeverna Koreja ide putem Srbije i BG za vakta Milosevica. Sami sebi jamu kopaju. Ne treba im bosnjacko-sarajevska politicka elita. Kao sto oni to vole reci ...
Last edited by swanfilter on 28/04/2019 16:03, edited 1 time in total.
- Edin H.
#28 Re: Šamar
Nisi ti ali jesam ja gledao kad Ismet izvede neku trebu iz Splita po zimi ispored Zemba prije rata, maltretirao je minimum pola sata, ona u nekakvoj haljinici.chorbica mirogija wrote:Nisam vidio klip ni kad cuo da se celo ili turkovic zatvaraju u toalete i snimaju kako vrse atak na slabije od sebe.Poredit ovog. Klovna Dodikovog nema smisla sa ljudima kojima bi ovo bilo radit ispod casti.
Niko ni jedne da pisne
- JThomas
#29 Re: Šamar
tad nije bilo foruma pa shodno tome ni forumaša... 
jebene su to stvari i najmanje je bitna fizička snaga. nego znaš da je neko spreman ubiti (normalan čovjek nije), da režim i politika stoje iza njega i da nikakvog fer pleja nema. ko se stvarno nije kačio sa takvima (a jako ih je malo koji jesu i hoće) - lako je srati iz svog doma da bi. nije to kafanska tuča sa otprilike sebi ravnim, pa šta bude bude. nego je sve što ima protiv tebe.
jebene su to stvari i najmanje je bitna fizička snaga. nego znaš da je neko spreman ubiti (normalan čovjek nije), da režim i politika stoje iza njega i da nikakvog fer pleja nema. ko se stvarno nije kačio sa takvima (a jako ih je malo koji jesu i hoće) - lako je srati iz svog doma da bi. nije to kafanska tuča sa otprilike sebi ravnim, pa šta bude bude. nego je sve što ima protiv tebe.
Last edited by JThomas on 28/04/2019 16:18, edited 1 time in total.
- bingov buraz
#30 Re: Šamar
Sve rečeno,možda se David Dragičević isprsio ko zna.Ljudi to tamo imaju na umu svakako.JThomas wrote:fizička snaga je vrh ledenog brijega, glavna poenta je u tome što je frajer kriminalac i dio režima pravoslavne sjeverne koreje iliti rs-a. to u stvarnom životu usložnjava stvari više od bilo kakve fizičke snage.
-
hAZNADAR
#31 Re: Šamar
Nije to nista novo i vezano za novo vrijeme. Tako je uvijek bilo. Uvijek su lokalne kabadahije, jalija... ovako maltretirali momke koji nemaju jaku raju. Cak i historijski buduci da su braca Morici opjevani u pjesmi. Uvijek se kod nas i zalila zrtva ali i kritikovala zbog ponizavanja.izvrsni direktor wrote:jos jedan od znakova da smo otisli u pm je kad osudjuju momka kojeg tuce covjek osudjen za pokusaj ubistva...
Do neke granice. Ali izjavljivati u kameru da si p..... znajuci da se to snima kao i samari,.... je biljeg za cijeli zivot. Mogao je bar pokriti lice i da nista ne pisne.swanfilter wrote:U ovakvim situacijama se pokunjis kao ovaj konobar, ili ides do kraja sa neandertalcima kao sto je ovaj Dodikov pijun. Jer ovakvi likovi se vrate i posalju te pod zemlju bez mnogo razmisljanja. A ovaj, kao sto pise, ima vec iskustva sa tim ...
Ja mislim da ljudi koji sebi ovo dopuste u mladosti cijeli zivot imaju problem sa samopouzdanjem, potencijom, depresijama, karakterom,...
-
dezurni_ucenik
#32 Re: Šamar
hAZNADAR wrote: Do neke granice. Ali izjavljivati u kameru da si p..... znajuci da se to snima kao i samari,.... je biljeg za cijeli zivot. Mogao je bar pokriti lice i da nista ne pisne.
Ja mislim da ljudi koji sebi ovo dopuste u mladosti cijeli zivot imaju problem sa samopouzdanjem, potencijom, depresijama, karakterom,...
Pokriti lice sigurno nije smio. Haj se ti zamjeri krimosu koji je dobar sa Dodikom. Nije laka situacija.
-
swanfilter
#33 Re: Šamar
Sa ovakvim klosarima nema klasicne marisane i srednjeg puta. Il na stitu, il pod njim ...
Konobar, da se suprostavio, danas bi bio u komi sa trajnim posljedicama, ili mrtav koji dan nakon toga ...
Konobar, da se suprostavio, danas bi bio u komi sa trajnim posljedicama, ili mrtav koji dan nakon toga ...
-
Sydnor
#34 Re: Šamar
Zato kažem, osvetu treba pomno isplanirat da se nikako ne može povezat sa tobom, pa makar 10 godina ti trebalo. Pod uslovom da ne možeš živjeti sa tim...
- uglavnomja
#35 Re: Šamar
lazni sef navijaca
dodikov jaran
vijest treba biti potpisana sa s. vaskovic
zao mi je momka, ali ne vidim objasnjenje zasto ga je izmlatio? ne dokazuje se sila nad konobarima, pogotovi zahebani likovi
dodikov jaran
vijest treba biti potpisana sa s. vaskovic
zao mi je momka, ali ne vidim objasnjenje zasto ga je izmlatio? ne dokazuje se sila nad konobarima, pogotovi zahebani likovi
- JThomas
#36 Re: Šamar
britanski obaveštajni centri šire laži o prestonici srpstva zapadno od drine.
-
hAZNADAR
#37 Re: Šamar
Nije laka - ali sve ima svoje granice. Mogu da razumijem da nije vratio udarac, da mu nije prozvao majku,.... ali u kameru sto snima izjavljivati da si p.... i primati samare nije bas uslov za prezivljavanje. Cijeli zivot ce taj snimak da postoji, to ce gledati njegova familija, njegova cura ili zena ako ga uopce ijedna bude htjela, njegova djeca u buducnosti,...dezurni_ucenik wrote:hAZNADAR wrote: Do neke granice. Ali izjavljivati u kameru da si p..... znajuci da se to snima kao i samari,.... je biljeg za cijeli zivot. Mogao je bar pokriti lice i da nista ne pisne.
Pokriti lice sigurno nije smio. Haj se ti zamjeri krimosu koji je dobar sa Dodikom. Nije laka situacija.
Mogao je pokriti lice toliko da kamera ne snimi, pokriti da se odbrani, pokusati pobjeci ako vec nije smio pruziti otpor,.. makar usutiti - barem zbog kamere. Poslije razguliti van ili javno na svim mrezama objaviti da mu je zivot u opasnosti,... I da mu je nasilnik prebio rebra, izgazao ga,... to se prezivi - ali ova sramota nece nikada. U nasem mentalitetu to jeste sramota - tako je uvijek bilo. Mi osudjujemo naravno nasilje i prvenstveno nasilnika - ali gore je kada nekoga zalimo i znamo da se ponizio.
Da je sve ovo bilo bez kamere i sa pistoljom uperenim u glavu - onda bi covjek uradio bilo sta da se spasi pa i da trpi samare i govori da je p....
- MaxPayne
#38 Re: Šamar
koji monstrum,čak i ovaj što drži kameru govori "nemoj ga više",a kljusina još nastavlja
-
hAZNADAR
#39 Re: Šamar
swanfilter wrote:Sa ovakvim klosarima nema klasicne marisane i srednjeg puta. Il na stitu, il pod njim ...
Da je bez kamere negdje daleko od civilizacije pored jame ili duboke vode, sa pistoljom uperenim u glavu,.... to je vec druga prica i cisto prezivljavanje jer znas da je smrt u momentu.
Ali u po grada protiv par bicepsa sa kamerom koja snima - nije bas formula prezivljavanja. Nisu sve batine koma - znam po licnom iskustvu. Bolje dobiti par puta gadne nego 10 puta pomalo i da te svi zale.
Bolje da je sutke dobio batine i da se odselio isti dan bilo gdje i javno objavio da mu je zivot u opasnosti - nego ovo. Snimci kamerom su danas najodvrtnija i najopasnija stvar koja postoji za ljude - jer uvijek na internetu postoje i cijeli zivot te to prati. Plus sto i djeca trpe sikaniranje, ismijavanje, mobanje,... u skoli ako neko od roditelja ima neki video iz mladosti.
- JThomas
#40 Re: Šamar
po definiciji nasilničkog ponašanja, najčešće ga provodi (puno) jači nad (puno) slabijim. suprotno je više materija romantičnih epova nego stvarnog života. i svako kriminalno ponašanje bira žrtve - ne bi ni on ovo krenuo nekome sličnom sebi, nekome ko ima reputaciju da "ne da na sebe", ili nekome ko djeluje malo psihopatski da bi mogao recimo zgrabiti nož sa stola i zabiti mu ga u oko.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#41 Re: Šamar
Mucan snimak.
- Edin H.
#42 Re: Šamar
Vala bas, ovo su odvratne situacije
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#43 Re: Šamar
Vecina normalnih, nasilju nesklonih ljudi bi postupilo isto kao ovaj konobar.
- spreca
#44 Re: Šamar
Ja bi vjerovatno isao na zivot ili smrt pa ko koga (nisam ja bas nesto bistarBosanski_kralj wrote:https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/cr ... iRY4gcoVcA
Neću da ulazim u priču o sistemu i režimu u RS, već jednostavno me zanima kako biste vi reagirali da ste u poziciji konobara? Da li bi to bilo ovako kao ovaj nesretni konobar ili bi ste se pokušali suprostaviti bez obzira što je protivnik fizički jači.
Meni je neshvatljivo da jedan zdrav, normalan muškarac ni ne pokuša da se suprostavi jednom nenaoružanom napadaču. Mahni i ti njega bar jednom, pa šta Bog da.
-
Nadzorna_ploca
#45 Re: Šamar
Mozds konobara boli kurac, jedan samar gore dole. Nekad primis nekad das.
- славянин
#46 Re: Šamar
Jes kad padne “mrak na oci” ode kafana
, vidim ovde pola ljudi matematicki pristupa nesto racuna - nismo svi isti ok sve stoji - ali neko ti samar udari pa u tom momentu ti kao razmisljas a ne udaras glavom rukama nogama cim stignes ... :/ svi smo ljudi od krvi i mesa a drugo je sto ovi sto se malo vole kabadahisat okolo takticki zastrasivaju ovako “pacifiste” ako je taj toliko lud sto onda ne opali onako u kafani nekom samar svaku vece - dosao bi taj dan odmah ili mozda malo poslije kada bi mu neko casu u grlo strpao ... ali et 
-
smijesni_ste
#47 Re: Šamar
Mislim da će Severinin mali ipak biti ok.hAZNADAR wrote: Plus sto i djeca trpe sikaniranje, ismijavanje, mobanje,... u skoli ako neko od roditelja ima neki video iz mladosti.
-
detroit-mercy
#48 Re: Šamar
Na Koricanskim stijenama, par njih pobise onolike ljude bez da je ko nesto pokusao.hAZNADAR wrote:swanfilter wrote:Sa ovakvim klosarima nema klasicne marisane i srednjeg puta. Il na stitu, il pod njim ...
Da je bez kamere negdje daleko od civilizacije pored jame ili duboke vode, sa pistoljom uperenim u glavu,.... to je vec druga prica i cisto prezivljavanje jer znas da je smrt u momentu.
Ali u po grada protiv par bicepsa sa kamerom koja snima - nije bas formula prezivljavanja. Nisu sve batine koma - znam po licnom iskustvu. Bolje dobiti par puta gadne nego 10 puta pomalo i da te svi zale.
Bolje da je sutke dobio batine i da se odselio isti dan bilo gdje i javno objavio da mu je zivot u opasnosti - nego ovo. Snimci kamerom su danas najodvrtnija i najopasnija stvar koja postoji za ljude - jer uvijek na internetu postoje i cijeli zivot te to prati. Plus sto i djeca trpe sikaniranje, ismijavanje, mobanje,... u skoli ako neko od roditelja ima neki video iz mladosti.
Sta hocu reci, lahko je tudjim kurcem gloginje mlatit
- al_akhisari
#49 Re: Šamar
vrlo vjerovatno_BataZiv_0809 wrote:Vecina normalnih, nasilju nesklonih ljudi bi postupilo isto kao ovaj konobar.
- Boemica
#50 Re: Šamar
Evo opet prilike da se forumske mudonje raspišu o časti i hrabrosti.