Nismo mi ni Njemačka ni Švecka, a bogme ni Rvacka , eto u neposrednom susjedstvu je normala ući u šoping centar sa psom, a kod nas nema teorije!
Ipak smo mi šupak civilizacije, kako kažu oni DK
Ako je u susjedstvu normala ili u Europi onda prosječni Bosanski metalitet smatra da i kod nas to po defaultu mora biti normala,što nije tačnomayab wrote:Stvarno,čini mi se da ne bi bio veliki problem nabaviti nekoliko kaveza za pse od strane koncesionara žičare, ali ne, to je namjerno urađeno da se psi i ostale beštije i njihovi vlasnici obeshrabre da pokušaju vući sa sobom beštiju
Nismo mi ni Njemačka ni Švecka, a bogme ni Rvacka , eto u neposrednom susjedstvu je normala ući u šoping centar sa psom, a kod nas nema teorije!
Ipak smo mi šupak civilizacije, kako kažu oni DK
Čudi me da vlasnik nema nikako korpe,moguće da i javni prevoz protivno pravilima uvodi pašćeThe BEN10 wrote:Aferim za birokratiju, konačno neka korist od nje!
Paša, ako si uzdurisao pašče, onda fino izvoli i nabavi kutiju za njega. I budeš onda dingospo od glave do pete. Pa ga fino metneš u kabinu i vozaj se do mile volje.
The BEN10 wrote:Aferim za birokratiju, konačno neka korist od nje!
Paša, ako si uzdurisao pašče, onda fino izvoli i nabavi kutiju za njega. I budeš onda dingospo od glave do pete. Pa ga fino metneš u kabinu i vozaj se do mile volje.
Ono, imam pašče, ali želim da mi država kupi korpu u kojem ću ga nosati.lijepa u dusi wrote:The BEN10 wrote:Aferim za birokratiju, konačno neka korist od nje!
Paša, ako si uzdurisao pašče, onda fino izvoli i nabavi kutiju za njega. I budeš onda dingospo od glave do pete. Pa ga fino metneš u kabinu i vozaj se do mile volje.![]()
Evo tacno ne vjerujem sta frajer napisa, problem mu je kavez koji zauzima malo vise mjesta od samog cukice? I odakle vam ideja uopste da neko nesto treba za vas?![]()
Pa ljudi dragi, na nekim fakultetima postoje terenske nastave koje su obavezne i bez kojih se ne moze dobit potpis, kostaju boga oca za dan, dva ili tri, valjda je prioritet recimo da se tu obezbijede sredstva, ako je vec obavezno, jelte. Ali hoce kurac, a kamoli da neko vama nabavi nesto za cuku. Ako ti se svidjaju pravila, ispostuj i vozaj se, ako ne, niko te ne tjera
Nego, kako smo svi bezobrazni, ti kupis govna iza svoga cuke, a niko da te pohvali i recimo sjeti se obezbijedit ti hranu za njega. Bas smo stoka.
ako se ne varam rece se Cablecarhhaarree wrote:neki udbasi mi uvecavaju smanjena slova, prijavicu vas IATA-i
Kako se rekne zicara na engleskom da proguglam jel se ovo prakticira i u drugim drzavam ili smo ipak predvodnici u regulisanju zracnog zicanog saobracaja?
The BEN10 wrote:Aferim za birokratiju, konačno neka korist od nje!
Hajde ljudi, al mala djeca koja obično dok sjede pređu rukama preko sjedala 10 puta. Njih naravno ne možeš iskontrolisati 100% da ne stavljaju ruke/prste u usta prije nego ih operu.basicm wrote:The BEN10 wrote:Aferim za birokratiju, konačno neka korist od nje!
Paša, ako si uzdurisao pašče, onda fino izvoli i nabavi kutiju za njega. I budeš onda dingospo od glave do pete. Pa ga fino metneš u kabinu i vozaj se do mile volje.![]()
To sto neko smatra svoje kerce cistim i bezopasnim ne mora znaciti da jeste, ostavice svoje dlake u dupetrag na sjedistima na koje kasnije moraju sjesti ljudi. Ili sta unervozi se hajvan pa podje napadati na sred puta...
Joj gospode evropske!
Što više upoznajem ljude, psi su mi sve draži!
Te pse su obucili ljudi. Ljudi su stavili ljude u logore, ne psi.Black swan wrote:koji psi?
oni iz okolice mathauzena i aušvica što su lovili ljude