S4mpion wrote:Odredba koja se odnosi na transport kućnih ljubimaca je sasvim opravdana, jer vrlo dobro znamo da drek i pišaku iza životinja vlasnik neće očistit'.
Nikad u životu nisam vidio da vlasnik pokupi drek iza svog psa. Zašto kavezi za životinje?-Zato što smo takav narod. Možete tražit' primjere po Austriji, Njemačkoj, Italiji, ali ti ljudi nisu Bosanci.
Ne znam gdje ti zivis pajdo kad nisi vidio nekoga da pocisti za sobom? Uvijek u dzepu imam kesu i pokupim govna i nosim do prvog kontejnera/kante.
Problem je taj sto se NAPLACUJE karta za pse i moram jos ja nositi kavez i vucarat ga po Trebevicu. Ako se vec prodaje karta i "navodno" je dozvoljeno, onda bi oni trebali obezbjediti kavez. Ili krace... ne mogu zivotinje (citaj nismo evropa) i kraj price
Ali od sada znam, u auto i na Brus i trositi pare
vješalica wrote:Ako se mila kuca istovari u kabini ko će to da u skladu sa standardnom očisti?
Ulazila sam npr u centrin bus i jedan stariji gospodin je mačku nosio u korpi ovakvoj sa slike
Nikad problema nije bilo
Dosta je više paščofilizma u svim sferama društva i općenito nekulture
Još kad uđu one u rozim nijansama u javni prevoz sa skičećim pašćadima i usmrde sve oko sebe.....fujj
Pascofilizma je bilo ovdje uvijek, cak i vise prije rata.
A vjeruj i meni je pun qrtz kretena i seljaka i inih koji su sebi dali za pravo da odredjuju drugima, a niko ih u kavezu ne nosa, a opasniji su 1000 puta od jedne zivotinje i smrde i prde i bacaju smece i tuku zene... pa nikom nista, ali karta od 4KM i da ja vucaram kavez na planinu, gdje sam u rovu bio i branio... NIKAD... auto i na Brus...