Praznovjerje

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Zreli

Post by Zreli »

Evo sad da vam kazem dva ozbiljna predskazanja:

Ruskom pjesniku Puskinu predskazala je jedna njmacka gatra da ce umrijeti u 37 godini zivota od ruke jednog velikom plavog covjeka. Ona mu je predskazala da jos tri prorocanstva, i ona su se sva tri obistinila. Kuriozitet je da je isao na dvoboj za tim plavim tipom, i da je on to sve znao. Zadnju knjigu koju je napisao poceo je rijecima: "izgleda da ce se ispuniti predskazanje, kojim mi je recno da cu umirijeti od ruke ..."
On je jos jednom isao na puc u Carski grad i 14. dezembra presao me je zec nekoliko puta preko puta i vidio je popa usput, i to je los znas u Rusiji, i onda se vratio sa pola puta. Te noci je izbio puc u Petrogradu( nije Petrograd, vec grad gdje je Carsko selo na Nevi) koje je skrsen i u kome je vjesano pet dekabarista.

Hitler isto nije smio da ide dalje od Slovenije, jer mu je njegova prorocica rekla da ce biti ubijen.
Kad je Franjo Ferdinand ubijen u Sarajevu 1914, to jutro neposredno prije (!) smrti mu je drzao mesu njegov odgajivac i bisof u Becu.
Last edited by Zreli on 06/06/2005 15:04, edited 1 time in total.
Zadig

Post by Zadig »

vodolija_33 wrote:
Zreli wrote: u svakom slucaju, mislim da sam napravio kvalitetne simpanze od vas i smijao sam se histericno u mom predivnom birou, i mislio ima slucajeva u nas...
Da li je to biro-biro ili to ti samo tako misliš?Mislim, ima li čika u bijelim odijelima oko tebe i da li te često posmatraju? Da li se često histerično smiješ u tom svom "prelijepom birou"? Otkada se smiješ tako histerično? Čuješ li glasove? Da li se tvoja košulja, pođahkad, veže na leđima? :D:D
:-)
vodena, stanibalu trebaju karte za dugme,
javi mu se ako ih jos nisi prodala

PS nadam se da si bolje
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Harrys wrote::lol: Mirci,pogodi koje mi uho zvoni. :lol:

Desno :D:D:D:D:D
Zreli

Post by Zreli »

Zadig wrote:
vodolija_33 wrote:
Zreli wrote: u svakom slucaju, mislim da sam napravio kvalitetne simpanze od vas i smijao sam se histericno u mom predivnom birou, i mislio ima slucajeva u nas...
Da li je to biro-biro ili to ti samo tako misliš?Mislim, ima li čika u bijelim odijelima oko tebe i da li te često posmatraju? Da li se često histerično smiješ u tom svom "prelijepom birou"? Otkada se smiješ tako histerično? Čuješ li glasove? Da li se tvoja košulja, pođahkad, veže na leđima? :D:D
:-)

PS nadam se da si bolje
Da, idi preprodaj te karte ...
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Zreli wrote:Evo sad da vam kazem dva ozbiljna predskazanja:

Ruskom pjesniku Puskinu predskazala je jedna njmacka gatra da ce umrijeti u 37 godini zivota od ruke jednog velikom plavog covjeka. Ona mu je predskazala da jos tri prorocanstva, i ona su se sva tri obistinila. Kuriozitet je da je isao na dvoboj za tim plavim tipom, i da je on to sve znao. Zadnju knjigu koju je napisao poceo je rijecima: "izgleda da ce se ispuniti predskazanje, kojim mi je recno da cu umirijeti od ruke ..."
On je jos jednom isao na puc u Carski grad i 14. dezembra presao me je zec nekoliko puta preko puta i vidio je popa usput, i to je los znas u Rusiji, i onda se vratio sa pola puta. Te noci je izbio puc u Petrogradu( nije Petrograd, vec grad gdje je Carsko selo na Nevi) koje je skrsen i u kome je vjesano pet dekabarista.

Hitler isto nije smio da ide dalje od Slovenije, jer mu je njegova prorocica rekla da ce biti ubijen.
Kad je Franjo Ferdinand ubijen u Sarajevu 1914, to jutro neposredno prije (!) smrti mu je drzao mesu njegov odgajivac i bisof u Becu.
A tebi ne treba nikakav prorok da skontaš da ti se u dan piše :D:D:D
Harrys

Post by Harrys »

mIRCerka wrote:

:D Pogodila si .Dobiti ces glas. :lol:
Zreli

Post by Zreli »

Zadig wrote:
PS nadam se da si bolje
bice joj bolje, ozdravice tapkarosica
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Zadig wrote: vodena, stanibalu trebaju karte za dugme,

PS nadam se da si bolje
karte sam prodala :) a što se tiče zdravlja imala sam i boljih dana. Hvala na pitanju :)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Harrys wrote:
mIRCerka wrote:

:D Pogodila si .Dobiti ces glas. :lol:
wowww
upravo mi je zazvonio mob....
strashno....
xygirl

Post by xygirl »

a sta se desi ako ti mali gavran (mali :shock: ) sleti u dvoriste i vristi po cijeli dan, pa dovuce za sobom jos mamu i tatu gavrana pa ti vadi zivce po cijeli dan itd :D
ili recimo ako kucna/pitoma macka uhvati goluba i nosi ga u kucu :shock: da li to znaci da ona ustvari vise nije kucna :roll: ili da je bila samo gladna ?
eto, to se meni desilo ovih dana... :D :D
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Zreli wrote:
Zadig wrote:
PS nadam se da si bolje
zreli :D idi po terapiju pa na spavanac :D dug je dan pred tobom :D i ne mješaj se u stvari koje tvoj mozak ne može da dokuči jer će ti se pogoršati ionako teško stanje :D

pa-pa :wink:
pitt

Post by pitt »

xygirl wrote:a sta se desi ako ti mali gavran (mali :shock: ) sleti u dvoriste i vristi po cijeli dan, pa dovuce za sobom jos mamu i tatu gavrana pa ti vadi zivce po cijeli dan itd :D
ili recimo ako kucna/pitoma macka uhvati goluba i nosi ga u kucu :shock: da li to znaci da ona ustvari vise nije kucna :roll: ili da je bila samo gladna ?
Gluho bilo.......to treba dr. Lectora pitati za misljenje :D:D
Zadig

Post by Zadig »

Zreli wrote:
Zadig wrote:
PS nadam se da si bolje
Truhli su ti fazoni malo, al hajde
nek si ti ZRELI

:D
Last edited by Zadig on 06/06/2005 15:18, edited 1 time in total.
Harrys

Post by Harrys »

Zadig wrote:

PS nadam se da si bolje
Zadig,otkud tebi ove informacije. :lol: :lol: :lol:
Lace

Post by Lace »

Zadig wrote:
Lace wrote:ako na jednoj strani teme vidim necija 3 ili vise postova sa 3 ili vise ispisanih redova onda vjerujem da taj daje najveci doprinos temi ...zreli je apsolutni pobjednik :D :D
Lace, jesi ti prazna, ili vjerna?
oboje...al vise prazna...trenutno :-?
Zadig

Post by Zadig »

bar necu biti bezobrazan sada

da ti bude lakse
xygirl

Post by xygirl »

pitt wrote:
xygirl wrote:a sta se desi ako ti mali gavran (mali :shock: ) sleti u dvoriste i vristi po cijeli dan, pa dovuce za sobom jos mamu i tatu gavrana pa ti vadi zivce po cijeli dan itd :D
Gluho bilo.......to treba dr. Lectora pitati za misljenje :D:D
vidis, dobro je :D nego, mislila sam da ce dr. Zreli imati neki strucni savjet :D

enivej, pitticu cijenimo i tvoj trud :D
Lace

Post by Lace »

Zreli wrote:
Lace wrote:ako na jednoj strani teme vidim necija 3 ili vise postova sa 3 ili vise ispisanih redova onda vjerujem da taj daje najveci doprinos temi ...zreli je apsolutni pobjednik :D :D
o cemu ti to, mala ... dont eat yellow snow ...

evo je topic sa intelektualnim zahtjevima, na kome se ne moze svako ukljuciti ...

samo sam komentarisala ucestalost postova i zabavila sam se nebulozama nastalim iz dosade...nazalost moj intelekt ne ispunjava intelektualne zahtjeve ove teme pa ni ne mogu vise od ovoga napisat... :-?
Zreli

Post by Zreli »

stvarno je tvoj zivot uzbudljiv.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

uh to je strashni znak da je macka tebe prihvatila kao svog gospodara....strashno....
Zreli

Post by Zreli »

evo da ti kazem jos samo ovo: Ja sam jednom sanjao kako je jedna macka uhvatila misa i drzi ga u zubima. ISTINA! Sta to znaci? Ja znam.
Zadig

Post by Zadig »

Zreli wrote:evo da ti kazem jos samo ovo: Ja sam jednom sanjao kako je jedna macka uhvatila misa i drzi ga u zubima. ISTINA! Sta to znaci? Ja znam.
TO ZNACI DA JE KRAJNJE VRIJEME!!!
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Zreli wrote:evo da ti kazem jos samo ovo: Ja sam jednom sanjao kako je jedna macka uhvatila misa i drzi ga u zubima. ISTINA! Sta to znaci? Ja znam.
Zreli, poklopile su ti se kašike :shock: The matrix has you :D:D
Zreli

Post by Zreli »

Zadig wrote:
TO ZNACI DA JE KRAJNJE VRIJEME!!!
Da. Imas pravo, al kad bi se dobro, dobro zajebavali.

Macka znaci dobra treba ...
pitt

Post by pitt »

Boze mili sta vi sanjate :D:D
Ja sam sanjao da se kupam u sampanjcu u Playboy mansion sa zecicama. :D heftu poslije sna upoznam dvije zecice na partiju :D. Kad sam spomenuo san samo su se pogledae i rekle da je bilo fino caskati sa mnom :D:D
Doktore, da li sam ja normalan?
Vjerni citalac NN :D
Post Reply