Praznovjerje

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Zreli

#1 Praznovjerje

Post by Zreli »

Ja vjerujem u "praznovjerje", mislim ne ono predje ti crna macka preko puta i takve gluposti, ali vjerujem recimo kad mi crni gavran preleti preko puta ili rekimo kad grguce da cu imati los dan. A recimo, ako golub doleti na moj prozor, onda cu imati dobar dan. i to uvijek tako bude. Stvarno. Eh, imali jos neko tako praznovjerje u koje se moze vjerovati mirne savjesti?
kub lajkan

#2 Re: Praznovjerje

Post by kub lajkan »

Zreli wrote:Ja vjerujem u "praznovjerje", mislim ne ono predje ti crna macka preko puta i takve gluposti, ali vjerujem recimo kad mi crni gavran preleti preko puta ili rekimo kad grguce da cu imati los dan. A recimo, ako golub doleti na moj prozor, onda cu imati dobar dan. i to uvijek tako bude. Stvarno. Eh, imali jos neko tako praznovjerje u koje se moze vjerovati mirne savjesti?
:lol:

"Zreli" veliš...

:lol: :lol: :lol:

ima još, kako nema...

kašike... Azirine... al' pazi, samo ako su marke "Rostfrei"!
Last edited by kub lajkan on 06/06/2005 12:47, edited 1 time in total.
Drumer

Post by Drumer »

Ja ujutro kad ustanem a glavonja me udara u bradu, znam da mi je otici u wc i ostemat plocicu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
edu

Post by edu »

Drumer wrote:Ja ujutro kad ustanem a glavonja me udara u bradu, znam da mi je otici u wc i ostemat plocicu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i ti mozes kreciti cim ustanes... :D :D :D
Drumer

Post by Drumer »

Sto se mora nije ni tesko... :D
Zreli

Post by Zreli »

recimo vjerujem ako bude crveno nebo, ono nebo se rudi i tako dalje, da cu imati dobar san, sve je to istina ... ali recimo one price kao gleda u solju ... pa ono viidim ti ovdje neki put ... mislim ...
ali recimo vjerujem u crte na dlanu, ako mi je na lijevom dlanu krajnja desna crta crvena, znam da neko misli na mene i znam sta misli
edu

Post by edu »

Zreli wrote:recimo vjerujem ako bude crveno nebo, ono nebo se rudi i tako dalje, da cu imati dobar san, sve je to istina ... ali recimo one price kao gleda u solju ... pa ono viidim ti ovdje neki put ... mislim ...
ali recimo vjerujem u crte na dlanu, ako mi je na lijevom dlanu krajnja desna crta crvena, znam da neko misli na mene i znam sta misli
buraz..mijenjaj nick..urgently...
Drumer

Post by Drumer »

I to sto prije mozes.
Zreli

Post by Zreli »

vjerujem da ako kisa padne pa poslije toga duga izedje da cu ici na more ubrzo ... a isto tako vjerujem da ukoliko mi guska izadje na put da cu se posvadjati sa nekom drugaricom, ali ako vidim rodu onda cu naci curu
Drumer

Post by Drumer »

Joooooooooooooj materooooooooooooo...Sa koliko godina si ti sazreo? 10?
Lace

Post by Lace »

ako na jednoj strani teme vidim necija 3 ili vise postova sa 3 ili vise ispisanih redova onda vjerujem da taj daje najveci doprinos temi ...zreli je apsolutni pobjednik :D :D
Zreli

Post by Zreli »

isto vjerujem da kad te posere golub da je to velika sreca, zato uvijek sovim prije izvlacenja loto brojeva u vilsonovom ne bil me posrao neki golub da dobijem para, i to se onda stvarno ostvari.
Zreli

Post by Zreli »

Lace wrote:ako na jednoj strani teme vidim necija 3 ili vise postova sa 3 ili vise ispisanih redova onda vjerujem da taj daje najveci doprinos temi ...zreli je apsolutni pobjednik :D :D
o cemu ti to, mala ... dont eat yellow snow ...

evo je topic sa intelektualnim zahtjevima, na kome se ne moze svako ukljuciti ...
mačak u čizmama

Post by mačak u čizmama »

:lol: :lol: :lol: :lol:

ismijah se...
još da te skontaju... :roll:
mačak u čizmama

Post by mačak u čizmama »

nastavi... :)
Harrys

Post by Harrys »

:lol: Zreli.zasvrbi li te kad lijevi dlan,ili uglavnom desni. :lol:
Zreli

Post by Zreli »

mačak u čizmama wrote:nastavi... :)
Zreli rules.

Juce mi je presao zec preko puta, ali jos nisam skonto sta to znaci?! A mozda je bila i zecica, onda bih odma znao sta znaci ;).

I postoji jos milion takvih stvari, koje jasno govore da nismo sami u galaksiji .
edu

Post by edu »

zreli nas lafo lozi..prvo pocne sa ozbiljnim postom..pa kad vidi da ga svi ismijavaju onda okrene na zajebanciju..e (ne)zreli..garant ti je na pisanju drugog posta konj sletio na prozor...
Morbid Angel

Post by Morbid Angel »

Aj dosta o (ne)zrelosti Zrelog... mogli bi malo i o temi..
Ja npr. imam debilnu naviku pomjeriti se s mjesta kad cujem nesto sto ne zelim da se meni ili nekom drugom desi..Nije da vjerujem u to, nego mi je navika i sama sebe nerviram.... da mi ju je iskorijeniti..
Ali sto jes jes, sujevjerje je nas nacionalni sport..
Zadig

Post by Zadig »

Lace wrote:ako na jednoj strani teme vidim necija 3 ili vise postova sa 3 ili vise ispisanih redova onda vjerujem da taj daje najveci doprinos temi ...zreli je apsolutni pobjednik :D :D
Lace, jesi ti prazna, ili vjerna?
:D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Morbid Angel wrote:Aj dosta o (ne)zrelosti Zrelog... mogli bi malo i o temi..
Ja npr. imam debilnu naviku pomjeriti se s mjesta kad cujem nesto sto ne zelim da se meni ili nekom drugom desi..Nije da vjerujem u to, nego mi je navika i sama sebe nerviram.... da mi ju je iskorijeniti..
Ali sto jes jes, sujevjerje je nas nacionalni sport..
ne valja na sebi pokazivati nesto sto se nekome desilo (ranjavanje, udes, operacija)...pomaci se s mjesta obavezno i "odmahnuti" preko mjesta na kojem si pokazivao...
Harrys

Post by Harrys »

:lol: Mirci,pogodi koje mi uho zvoni. :lol:
Zreli

Post by Zreli »

prvi post jel: ako ti macka predje preko puta to je glupost, ali ako ti gavran predje preko puta to nije glupost, ima logike. :-) ili ako mi guska izadje na put, hahaha. guska na putu, :lol:

u svakom slucaju, mislim da sam napravio kvalitetne simpanze od vas i smijao sam se histericno u mom predivnom birou, i mislio ima slucajeva u nas...
Zadig

Post by Zadig »

Zreli wrote:prvi post jel: ako ti macka predje preko puta to je glupost, ali ako ti gavran predje preko puta to nije glupost, ima logike. :-) ili ako mi guska izadje na put, hahaha. guska na putu, :lol:

u svakom slucaju, mislim da sam napravio kvalitetne simpanze od vas i smijao sam se histericno u mom predivnom birou, i mislio ima slucajeva u nas...
Bice da si ti malo vise Prazan nego Vjeran, al hajd,
nek si se zabavio
:D
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Zreli wrote: u svakom slucaju, mislim da sam napravio kvalitetne simpanze od vas i smijao sam se histericno u mom predivnom birou, i mislio ima slucajeva u nas...
Da li je to biro-biro ili to ti samo tako misliš?Mislim, ima li čika u bijelim odijelima oko tebe i da li te često posmatraju? Da li se često histerično smiješ u tom svom "prelijepom birou"? Otkada se smiješ tako histerično? Čuješ li glasove? Da li se tvoja košulja, pođahkad, veže na leđima? :D:D
:-)
Post Reply