Bloo wrote:

Moderator: _BataZiv_0809
Bloo wrote:

It's both!Tito_i_Partija wrote:Baj de vej, poceo sam gledat' i Twin Peaks u medjuvremenu, ogdled'o prve tri epizode. Ja mislio to neki murder-mystery, kad ono komedija 1/1.dale cooper wrote:Titi se Blade Runner svidio još manje nego meni.
Bloo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
old man...

Hvala na trejdmarku u zagradi.Bloo wrote:Sreća tvoja pa si u drugom kantonu..inače.dale cooper wrote:Titi se Blade Runner svidio još manje nego meni.
Nije sad remek djelo, ali vala nije ni karina pjur (tm).
Sad ću da mu odgovorim po stavkamajebogavangelisdagajebo
johnnykola wrote:
Hvala na trejdmarku u zagradi.
FalaVi!Bloo wrote:johnnykola wrote:
Hvala na trejdmarku u zagradi.![]()
Credit where the credit is due

A de sad i ti pretjerujesdale cooper wrote:Fakat Tito wtf?![]()
![]()
Jebo te pjesme Havaja.
Ja za ovaj gore film nisam ni čuo.
![]()
ExNihilo wrote:Htjedoh napisati kako ni ja nisam čuo za The Big Suck, ali onda vidjeh da ga imam u watchlisti iz nekog razloga.![]()
Hoćemo depresiju ba. Nedavno sam bio na promociji jedne knjige gdje neko iz publike upita autora da pročita kakav optimističan odlomak jer se uglavnom bavi depresivnim temama. Autor na to odgovara: "Nema toga ovdje. Sve je depresija".![]()
Dakle, tma i tmuša neprebolna jer život nije pjesma Havaja.
Morat ću se post-hoc osvrnuti na Blade Runner kada ga pogledam još jednom. Sad bih samo podcrtao da se ne slažem sa Titinim viđenjem.
Što ti je život. Ja bio skeptik, a Tito vjernik. Ja sad defender, a Tito pljuvender.
Pun je intended.kakavdanakneiskustvu wrote:ExNihilo wrote:Htjedoh napisati kako ni ja nisam čuo za The Big Suck, ali onda vidjeh da ga imam u watchlisti iz nekog razloga.![]()
Hoćemo depresiju ba. Nedavno sam bio na promociji jedne knjige gdje neko iz publike upita autora da pročita kakav optimističan odlomak jer se uglavnom bavi depresivnim temama. Autor na to odgovara: "Nema toga ovdje. Sve je depresija".![]()
Dakle, tma i tmuša neprebolna jer život nije pjesma Havaja.
Morat ću se post-hoc osvrnuti na Blade Runner kada ga pogledam još jednom. Sad bih samo podcrtao da se ne slažem sa Titinim viđenjem.
Što ti je život. Ja bio skeptik, a Tito vjernik. Ja sad defender, a Tito pljuvender.
big sick
Thanks, but I'll pass.hadzinicasa wrote:A de sad i ti pretjerujesdale cooper wrote:Fakat Tito wtf?![]()
![]()
Jebo te pjesme Havaja.
![]()
fina je limunadica, simpaticna, nista spesl, recimo za ubit‘ neko lazy sunday afternoon...
Nema dublje poruke ni neke slojevitosti likova, a ni pretjerano dobrog humora, zabavica
Party pooper!dale cooper wrote:Thanks, but I'll pass.hadzinicasa wrote:A de sad i ti pretjerujesdale cooper wrote:Fakat Tito wtf?![]()
![]()
Jebo te pjesme Havaja.
![]()
fina je limunadica, simpaticna, nista spesl, recimo za ubit‘ neko lazy sunday afternoon...
Nema dublje poruke ni neke slojevitosti likova, a ni pretjerano dobrog humora, zabavica![]()
johnnykola wrote:Sve je to super, ali mimo Istrebljivača nove verzije druga dva su u potpunosti irelevantni filmovi. Očekujemo otkriti, između ostalog (bar ja), neki biser sasma novi, ali sva je prilika da će temu obilježiti nake milenijanske majčine dušice i šipurci. Sve legitimno, ali nigdje tvojeg tača, tvojeg on.
Ja mislim da ni ti sam ne znas sta u stvari hoces.johnnykola wrote:Pa pogodi me komedijom da umrem od smijeha, potpuno drukčijim sajfajom, ludnicom od neke akcije. Nemam ništa protiv. Pače! Odoh gledati Revenge film, vratim se kad vidim nešto meni zanimljivo ovdje. Ja izvin'te na smetnji.
Ti se vala najmanje trebas izvinjavat', od tebe je svehadzinicasa wrote:Gledaj sta ti se gleda kad mozes, ja sam samo dala svoje utiske o filmovima koje si do sad pobrojao. Sorry ako je bilo neumjesno