Ljetovanje sa malom bebom

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#26 Re: Ljetovanje sa malom bebom

Post by Matijevic_Vlado »

Slano. Plaza od hotela Admiral Grand hotela, 100kn po osobi ulaz, lezaljke, suncobrani, peskiri, koristenje bazena i saune cini mi se ukljuceno. Za djecu super, na plazi najvise starijih gostiju iz hotela :mrgreen:
mali jomu

#27 Re: Ljetovanje sa malom bebom

Post by mali jomu »

jasko__ wrote: Zamolio bih sve koji imaju iskustva ili neke preporuke..u potrazi sam za lokacijom za ljeotovanje sa dvoje djece..jedno 7 godina, drugo 9 mjeseci :D

Tražim neko mirno malo mjesto, bez gužve, galame, noćnog života :)

Više mi odgovara Crna Gora ili Abanija od Hrvatske jer je supruga pokrivena tako da težim lokacijama gdje ne bi bila jedina na plaži sa maramom..Ulcinj, Drač su prepuni, bio par puta..tražim mjesto sa smještajem na plaži gdje se beba može bez po muke uvesti u sobu kada zatreba..

Ako ko ima bilo kakvih preporuka, bujrum...ne bježim ja ni od Hrvatske sad skroz, ako je neko u sličnim uslovima dole ljetovao bez "problema" :run:

Odaberi gdje hoces..... nemas nigdje nikakvih problema, ako ti sam neces da ih trazis.

A ti vec znas da "robinzon plaza" nema..... osim nudi i raznoraznih golaca.
jasko__

#28 Re: Ljetovanje sa malom bebom

Post by jasko__ »

Apsolutno ne tražim te Robinzon plaže...samo tražim mjestašca tipa Pisak (gdje sam jednom bio)...male plažice, malo gostiju, nema gužvi...znam da ima takvih mjesta, samo treba "nabost"...zato i pitam za preporuke
mali jomu

#29 Re: Ljetovanje sa malom bebom

Post by mali jomu »

jasko__ wrote: Apsolutno ne tražim te Robinzon plaže...samo tražim mjestašca tipa Pisak (gdje sam jednom bio)...male plažice, malo gostiju, nema gužvi...znam da ima takvih mjesta, samo treba "nabost"...zato i pitam za preporuke

Potrazi gdje su odmaralista za starije osobe..... tu je najmirnije.
zlo zlo

#30 Re: Ljetovanje sa malom bebom

Post by zlo zlo »

ima i opcija br.2 kupiš ženi swim tajice, i onu surfersku majicu za žene dugih rukava, maramom nek veže kosu, i najbitnija stvar, kupi joj dasku za surfanje da ljudi misle da je surferica a ne pokrivena ako imaš problem s time da ti zenu tako gledaju :lol: :lol:
Jer pokrivene žene koliko ja vidjela kupaju se bez problema na jadranu, bez da netko posebno bleji u njih.
moonca

#31 Re: Ljetovanje sa malom bebom

Post by moonca »

Ako su iskljucivo za starije, onda nije dozvoljeno sa bebama..
jasko__

#32 Re: Ljetovanje sa malom bebom

Post by jasko__ »

zlo zlo wrote:ima i opcija br.2 kupiš ženi swim tajice, i onu surfersku majicu za žene dugih rukava, maramom nek veže kosu, i najbitnija stvar, kupi joj dasku za surfanje da ljudi misle da je surferica a ne pokrivena ako imaš problem s time da ti zenu tako gledaju :lol: :lol:
Jer pokrivene žene koliko ja vidjela kupaju se bez problema na jadranu, bez da netko posebno bleji u njih.
Hahahha ma nije mi cilj da sakrivam ženu, ovo ono...nego samo to drugo - da ne bleji raja ko da će se raznijet svakog trena :run:
mali jomu

#33 Re: Ljetovanje sa malom bebom

Post by mali jomu »

jasko__ wrote:
Hahahha ma nije mi cilj da sakrivam ženu, ovo ono...nego samo to drugo - da ne bleji raja ko da će se raznijet svakog trena :run:

Raja ko raja..... zajebavat ce se, ali i nece, pici ba nema nikakvih problema. :thumbup: :lol:
zlo zlo

#34 Re: Ljetovanje sa malom bebom

Post by zlo zlo »

Image vako nešto, maramu oko kose, nabit suncane, i dasku i surferica je :lol:
moonca

#35 Re: Ljetovanje sa malom bebom

Post by moonca »

jasko__ wrote:
zlo zlo wrote:ima i opcija br.2 kupiš ženi swim tajice, i onu surfersku majicu za žene dugih rukava, maramom nek veže kosu, i najbitnija stvar, kupi joj dasku za surfanje da ljudi misle da je surferica a ne pokrivena ako imaš problem s time da ti zenu tako gledaju :lol: :lol:
Ne brini zbog toga- ako bleje, bice da ti je zena lijepa. :thumbup:
P308

#36 Re: Ljetovanje sa malom bebom

Post by P308 »

Ja mislim da na Peljescu ima veliki broj malih mjesta koja ispunjavaju sve kriterije koje imas. Na Peljescu postoje cak i izolovane kucice sa apartmanima gdje budete jedini gost a imaju svoju privatnu plazu na kojoj ne bude niko ili bude par ljudi, pogotovo u junu ili septembru. :)
The BEN10

#37 Re: Ljetovanje sa malom bebom

Post by The BEN10 »

P308 wrote:Ja mislim da na Peljescu ima veliki broj malih mjesta koja ispunjavaju sve kriterije koje imas. Na Peljescu postoje cak i izolovane kucice sa apartmanima gdje budete jedini gost a imaju svoju privatnu plazu na kojoj ne bude niko ili bude par ljudi, pogotovo u junu ili septembru. :)
imaš li nešto konkretno za preporuĆiti? :)
jahh

#38 Re: Ljetovanje sa malom bebom

Post by jahh »

moonca wrote:
triconja wrote:
Raigor Stonehoof wrote:Preimenuj temu u "ljetovanje sa pokrivenom zenom" ;)

Za bebu ces lako naci bilo gdje, za zenu malo teze.
Sas vidjet kad kazu sto ce pokrivena zena na moru :lol: :lol: :lol:
Pa, da se beba malo brcka.

Moja prijateljica ide u Ulcinj, nije pokrivena ali se kupa u halal kupacem kostimu.
Ne znam zasto ne bi mogao negdje i u Hrvatsku. Izabrati neko malo mjesto, plazu sa blizinom drveca, da se beba u hladu ugodno osjeca.
Halal kupaci :lol: :lol: :lol:
strong69

#39 Re: Ljetovanje sa malom bebom

Post by strong69 »

P308 wrote:Ja mislim da na Peljescu ima veliki broj malih mjesta koja ispunjavaju sve kriterije koje imas. Na Peljescu postoje cak i izolovane kucice sa apartmanima gdje budete jedini gost a imaju svoju privatnu plazu na kojoj ne bude niko ili bude par ljudi, pogotovo u junu ili septembru. :)
Ovo zvuci dobro. Na kojem dijelu Peljesca? Ka Trpnju ili Orebicu?
jasko__

#40 Re: Ljetovanje sa malom bebom

Post by jasko__ »

Može li ime nekom mjesta, ili još bolje, ime vlasnika :D

Da probam naći na netu, kontaktirati
triconja

#41 Re: Ljetovanje sa malom bebom

Post by triconja »

jasko__ wrote:
E jebiga jaro, nisu ljudi toliko retardirani. Malo ce na pocetku da je zagledaju sto je i normalno a kasnije svak na svoju stranu. Nemoj samo zalazit na radikalne plaze (ondje dje su belesi radikali, seseljovci i tako ti :lol: :lol: :lol: ) :thumbup:
arhivasvega

#42 Re: Ljetovanje sa malom bebom

Post by arhivasvega »

jasko__ wrote:Zamolio bih sve koji imaju iskustva ili neke preporuke..u potrazi sam za lokacijom za ljeotovanje sa dvoje djece..jedno 7 godina, drugo 9 mjeseci :D

Tražim neko mirno malo mjesto, bez gužve, galame, noćnog života :)

Više mi odgovara Crna Gora ili Abanija od Hrvatske jer je supruga pokrivena tako da težim lokacijama gdje ne bi bila jedina na plaži sa maramom..Ulcinj, Drač su prepuni, bio par puta..tražim mjesto sa smještajem na plaži gdje se beba može bez po muke uvesti u sobu kada zatreba..

Ako ko ima bilo kakvih preporuka, bujrum...ne bježim ja ni od Hrvatske sad skroz, ako je neko u sličnim uslovima dole ljetovao bez "problema" :run:

Duče Omiš pijesak hladovina izdvojeno od grada
moonca

#43 Re: Ljetovanje sa malom bebom

Post by moonca »

Mislim da bi mu trebao biti prioritet mjesto blizu stalnog prebivalista, s obzirom da je beba u pitanju.
Post Reply