Ljetovanje sa malom bebom
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#26 Re: Ljetovanje sa malom bebom
Slano. Plaza od hotela Admiral Grand hotela, 100kn po osobi ulaz, lezaljke, suncobrani, peskiri, koristenje bazena i saune cini mi se ukljuceno. Za djecu super, na plazi najvise starijih gostiju iz hotela 
-
mali jomu
#27 Re: Ljetovanje sa malom bebom
jasko__ wrote: Zamolio bih sve koji imaju iskustva ili neke preporuke..u potrazi sam za lokacijom za ljeotovanje sa dvoje djece..jedno 7 godina, drugo 9 mjeseci![]()
Tražim neko mirno malo mjesto, bez gužve, galame, noćnog života![]()
Više mi odgovara Crna Gora ili Abanija od Hrvatske jer je supruga pokrivena tako da težim lokacijama gdje ne bi bila jedina na plaži sa maramom..Ulcinj, Drač su prepuni, bio par puta..tražim mjesto sa smještajem na plaži gdje se beba može bez po muke uvesti u sobu kada zatreba..
Ako ko ima bilo kakvih preporuka, bujrum...ne bježim ja ni od Hrvatske sad skroz, ako je neko u sličnim uslovima dole ljetovao bez "problema"![]()
Odaberi gdje hoces..... nemas nigdje nikakvih problema, ako ti sam neces da ih trazis.
A ti vec znas da "robinzon plaza" nema..... osim nudi i raznoraznih golaca.
-
jasko__
#28 Re: Ljetovanje sa malom bebom
Apsolutno ne tražim te Robinzon plaže...samo tražim mjestašca tipa Pisak (gdje sam jednom bio)...male plažice, malo gostiju, nema gužvi...znam da ima takvih mjesta, samo treba "nabost"...zato i pitam za preporuke
-
mali jomu
#29 Re: Ljetovanje sa malom bebom
jasko__ wrote: Apsolutno ne tražim te Robinzon plaže...samo tražim mjestašca tipa Pisak (gdje sam jednom bio)...male plažice, malo gostiju, nema gužvi...znam da ima takvih mjesta, samo treba "nabost"...zato i pitam za preporuke
Potrazi gdje su odmaralista za starije osobe..... tu je najmirnije.
- zlo zlo
#30 Re: Ljetovanje sa malom bebom
ima i opcija br.2 kupiš ženi swim tajice, i onu surfersku majicu za žene dugih rukava, maramom nek veže kosu, i najbitnija stvar, kupi joj dasku za surfanje da ljudi misle da je surferica a ne pokrivena ako imaš problem s time da ti zenu tako gledaju
Jer pokrivene žene koliko ja vidjela kupaju se bez problema na jadranu, bez da netko posebno bleji u njih.
Jer pokrivene žene koliko ja vidjela kupaju se bez problema na jadranu, bez da netko posebno bleji u njih.
-
moonca
#31 Re: Ljetovanje sa malom bebom
Ako su iskljucivo za starije, onda nije dozvoljeno sa bebama..
-
jasko__
#32 Re: Ljetovanje sa malom bebom
Hahahha ma nije mi cilj da sakrivam ženu, ovo ono...nego samo to drugo - da ne bleji raja ko da će se raznijet svakog trenazlo zlo wrote:ima i opcija br.2 kupiš ženi swim tajice, i onu surfersku majicu za žene dugih rukava, maramom nek veže kosu, i najbitnija stvar, kupi joj dasku za surfanje da ljudi misle da je surferica a ne pokrivena ako imaš problem s time da ti zenu tako gledaju![]()
![]()
-
mali jomu
#33 Re: Ljetovanje sa malom bebom
jasko__ wrote:
Hahahha ma nije mi cilj da sakrivam ženu, ovo ono...nego samo to drugo - da ne bleji raja ko da će se raznijet svakog trena![]()
Raja ko raja..... zajebavat ce se, ali i nece, pici ba nema nikakvih problema.
- zlo zlo
#34 Re: Ljetovanje sa malom bebom
vako nešto, maramu oko kose, nabit suncane, i dasku i surferica je -
moonca
#35 Re: Ljetovanje sa malom bebom
Ne brini zbog toga- ako bleje, bice da ti je zena lijepa.jasko__ wrote:Hahahha ma nije mi cilj da sakrivam ženu, ovo ono...nego samo to drugo - da ne bleji raja ko da će se raznijet svakog trenazlo zlo wrote:ima i opcija br.2 kupiš ženi swim tajice, i onu surfersku majicu za žene dugih rukava, maramom nek veže kosu, i najbitnija stvar, kupi joj dasku za surfanje da ljudi misle da je surferica a ne pokrivena ako imaš problem s time da ti zenu tako gledaju![]()
![]()
- P308
#36 Re: Ljetovanje sa malom bebom
Ja mislim da na Peljescu ima veliki broj malih mjesta koja ispunjavaju sve kriterije koje imas. Na Peljescu postoje cak i izolovane kucice sa apartmanima gdje budete jedini gost a imaju svoju privatnu plazu na kojoj ne bude niko ili bude par ljudi, pogotovo u junu ili septembru. 
-
The BEN10
#37 Re: Ljetovanje sa malom bebom
imaš li nešto konkretno za preporuĆiti?P308 wrote:Ja mislim da na Peljescu ima veliki broj malih mjesta koja ispunjavaju sve kriterije koje imas. Na Peljescu postoje cak i izolovane kucice sa apartmanima gdje budete jedini gost a imaju svoju privatnu plazu na kojoj ne bude niko ili bude par ljudi, pogotovo u junu ili septembru.
-
jahh
#38 Re: Ljetovanje sa malom bebom
Halal kupacimoonca wrote:Pa, da se beba malo brcka.triconja wrote:Sas vidjet kad kazu sto ce pokrivena zena na moruRaigor Stonehoof wrote:Preimenuj temu u "ljetovanje sa pokrivenom zenom"
Za bebu ces lako naci bilo gdje, za zenu malo teze.![]()
![]()
Moja prijateljica ide u Ulcinj, nije pokrivena ali se kupa u halal kupacem kostimu.
Ne znam zasto ne bi mogao negdje i u Hrvatsku. Izabrati neko malo mjesto, plazu sa blizinom drveca, da se beba u hladu ugodno osjeca.
- strong69
#39 Re: Ljetovanje sa malom bebom
Ovo zvuci dobro. Na kojem dijelu Peljesca? Ka Trpnju ili Orebicu?P308 wrote:Ja mislim da na Peljescu ima veliki broj malih mjesta koja ispunjavaju sve kriterije koje imas. Na Peljescu postoje cak i izolovane kucice sa apartmanima gdje budete jedini gost a imaju svoju privatnu plazu na kojoj ne bude niko ili bude par ljudi, pogotovo u junu ili septembru.
-
jasko__
#40 Re: Ljetovanje sa malom bebom
Može li ime nekom mjesta, ili još bolje, ime vlasnikaP308 wrote:Ja mislim da na Peljescu ima veliki broj malih mjesta koja ispunjavaju sve kriterije koje imas. Na Peljescu postoje cak i izolovane kucice sa apartmanima gdje budete jedini gost a imaju svoju privatnu plazu na kojoj ne bude niko ili bude par ljudi, pogotovo u junu ili septembru.
Da probam naći na netu, kontaktirati
- triconja
#41 Re: Ljetovanje sa malom bebom
E jebiga jaro, nisu ljudi toliko retardirani. Malo ce na pocetku da je zagledaju sto je i normalno a kasnije svak na svoju stranu. Nemoj samo zalazit na radikalne plaze (ondje dje su belesi radikali, seseljovci i tako tijasko__ wrote:Hahahha ma nije mi cilj da sakrivam ženu, ovo ono...nego samo to drugo - da ne bleji raja ko da će se raznijet svakog trenazlo zlo wrote:ima i opcija br.2 kupiš ženi swim tajice, i onu surfersku majicu za žene dugih rukava, maramom nek veže kosu, i najbitnija stvar, kupi joj dasku za surfanje da ljudi misle da je surferica a ne pokrivena ako imaš problem s time da ti zenu tako gledaju![]()
![]()
-
arhivasvega
#42 Re: Ljetovanje sa malom bebom
jasko__ wrote:Zamolio bih sve koji imaju iskustva ili neke preporuke..u potrazi sam za lokacijom za ljeotovanje sa dvoje djece..jedno 7 godina, drugo 9 mjeseci![]()
Tražim neko mirno malo mjesto, bez gužve, galame, noćnog života![]()
Više mi odgovara Crna Gora ili Abanija od Hrvatske jer je supruga pokrivena tako da težim lokacijama gdje ne bi bila jedina na plaži sa maramom..Ulcinj, Drač su prepuni, bio par puta..tražim mjesto sa smještajem na plaži gdje se beba može bez po muke uvesti u sobu kada zatreba..
Ako ko ima bilo kakvih preporuka, bujrum...ne bježim ja ni od Hrvatske sad skroz, ako je neko u sličnim uslovima dole ljetovao bez "problema"
Duče Omiš pijesak hladovina izdvojeno od grada
-
moonca
#43 Re: Ljetovanje sa malom bebom
Mislim da bi mu trebao biti prioritet mjesto blizu stalnog prebivalista, s obzirom da je beba u pitanju.