Crypto - All about

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

diablobih

#26 Re: Crypto - All about

Post by diablobih »

chockad wrote:
caseytron wrote:
Moj ti je savjet prvo da se dobro potkujes znanjem, pa onda se upusti u ovo. Poceo sam prije manje od 3 mjeseca, isplatio sam vec rig, cak sam i u plusu evo drugi je u pripremi. ETH, Zec, Zen, Cryptonight s tim karticama 0 bodova
Sta onda preporucujes, kakav je tvoj rig? Citao sam dosta o tome, ali sve je uopsteno. A kad pitas nekog nesto, svi tajnoviti i konspirativni...[/quote]
https://crypto.ba/

Imas tu sva objasnjenja.
caseytron

#27 Re: Crypto - All about

Post by caseytron »

Ako si spreman da halalis te pare, samo naprijed, u svemu postoji rizik, pa i u ovome. Moj je 5x570, trenutno su to najispaltivije kartice jer ih najbrze otplatis. kopaju ETH skoro kao 1070, na CN takodjer dosta bolje, jedino na Zecu su lose :-D
chockad

#28 Re: Crypto - All about

Post by chockad »

caseytron wrote:Ako si spreman da halalis te pare, samo naprijed, u svemu postoji rizik, pa i u ovome. Moj je 5x570, trenutno su to najispaltivije kartice jer ih najbrze otplatis. kopaju ETH skoro kao 1070, na CN takodjer dosta bolje, jedino na Zecu su lose :-D
Radeon?
caseytron

#29 Re: Crypto - All about

Post by caseytron »

chockad wrote:
caseytron wrote:Ako si spreman da halalis te pare, samo naprijed, u svemu postoji rizik, pa i u ovome. Moj je 5x570, trenutno su to najispaltivije kartice jer ih najbrze otplatis. kopaju ETH skoro kao 1070, na CN takodjer dosta bolje, jedino na Zecu su lose :-D
Radeon?
AMD 570 :-D
chockad

#30 Re: Crypto - All about

Post by chockad »

Koliko je Zec profitabilniji od eth ili lght-a?
caseytron

#31 Re: Crypto - All about

Post by caseytron »

chockad wrote:Koliko je Zec profitabilniji od eth ili lght-a?
Zavisi cime kopas, nvidijom naravno da jeste, trenutno je ETH na obje platforme najprofitabilniji, predvidjanja su da bi mogao ici do par hiljada sljedece godine.

Evo ti jedna stranica koja je meni na pocetku mnogo pomogla:

https://whattomine.com/coins
Post Reply