Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
prelivoda wrote:RX580 8GB, odprilike 31,5MH. Treba da rade još pola godine da se vrati investicija.
Dobar si bios pogodio, ja imam RX570 29.7 Mhs, to im je maksimum definitivno. Za dva mjeseca sam vratio 50%, imao sam srece sa Zenom. I prije ces vratiti, ETH ce rasti kroz 2-3 mjeseca 100%
Sad dobro piči, mislim da bi mogao ići do 1000$ i tu se zaustaviti. Sa kolegom nekim to radim, a on nije htio da lutamo, tako da smo ostali na ETH.
Sretno
Otvoren prvi balkanski ETN pool. ETN je kripto valuta s najvecom zaradom trenutno, takodjer predvidjaju svijetlu buducnost. Ko rudari, eto prilike za jedan domaci pool
ima li neko od vas koji se ovim bavite vremena i volje da nama laicima ovdje ukratko objasni u čemu je fazon? kako se ustvari stvara bitcoin i te valute i kako se to 'rudari' grafičkim karticama?
chockad wrote:Specifikacija rig-a, sklapanje u toku.
Asus H81M-K
Celeron g1840
4gb ddr3
4 x Nvidia ASUS Strix GTX 1070 8GB
Corsair HX Series™ HX850 850W PLATINUM
Zna li neko koliko se moze "nakopati" sa ovom masinicom?
Zavisi sta je u pitanju, sta ces kopati?
Sta je aktuelno, ethereum?
Moj ti je savjet prvo da se dobro potkujes znanjem, pa onda se upusti u ovo. Poceo sam prije manje od 3 mjeseca, isplatio sam vec rig, cak sam i u plusu evo drugi je u pripremi. ETH, Zec, Zen, Cryptonight s tim karticama 0 bodova
caseytron wrote:
Moj ti je savjet prvo da se dobro potkujes znanjem, pa onda se upusti u ovo. Poceo sam prije manje od 3 mjeseca, isplatio sam vec rig, cak sam i u plusu evo drugi je u pripremi. ETH, Zec, Zen, Cryptonight s tim karticama 0 bodova
[/quote]
Sta onda preporucujes, kakav je tvoj rig? Citao sam dosta o tome, ali sve je uopsteno. A kad pitas nekog nesto, svi tajnoviti i konspirativni...