Izuvanje po kućama :D
- djevojka bez imena
#27 Re: Izuvanje po kućama :D
Ni slučajno, iz koferaMyTao wrote:Peskir iz hotela?djevojka bez imena wrote:moonca wrote:Opet -ova situacija --- kada kupujes cipele - probavas i boga pitaj ko je prije tebe.Da, daju carapice ,ali da li ih je predhodni upotrijebio![]()
Ili -- hotel -- spavas na jastuku --oh , ne smijem o tom razmisljati -- ja nosim plasticne jastucnice , pa onda regularnu....jastucnicu
![]()
Ja peškir prebacim preko jastuka, za svaki slučaj.
-
kakavdanakneiskustvu
#28 Re: Izuvanje po kućama :D
ja jedva cekam da dodjem kuci da skinem obucu,ne znam kako neko moze i u kuci hodati u obuci,kako ne pozeli da odmori noge
- dale cooper
#29 Re: Izuvanje po kućama :D
Izuvam se i očekujem od drugih isto. 
- insomnia78
#30 Re: Izuvanje po kućama :D
I to vala.kakavdanakneiskustvu wrote:ja jedva cekam da dodjem kuci da skinem obucu,ne znam kako neko moze i u kuci hodati u obuci,kako ne pozeli da odmori noge
- animals
#31 Re: Izuvanje po kućama :D
To samo u filmovima i spava se u cipelama. 
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#32 Re: Izuvanje po kućama :D
psecih govana na svakom koraku jos treba i kuci da ih gazim
- insomnia78
#33 Re: Izuvanje po kućama :D
I toanimals wrote:To samu u filmovim i spava se u cipelama.
-
Ci-Nick
#34 Re: Izuvanje po kućama :D
Ja kad vrata otvorim stanem tako da gost ne može ući u kuću ako ga ne propustim, ko izbacivači u diskotekama.
Ako se izuje prolaz slobodan. Ako ne,.. onda čekamo da se sjeti da se izuje.
Možeš u Dalmaciji bez izuvanja, čista cesta, bura sve raspuhala a podovi goli.
Kod nas pušači ceste ispljuvali ko da je svaki drugi tuberan, pa još vrane i psi lutalice sasrali.
Ako se izuje prolaz slobodan. Ako ne,.. onda čekamo da se sjeti da se izuje.
Možeš u Dalmaciji bez izuvanja, čista cesta, bura sve raspuhala a podovi goli.
Kod nas pušači ceste ispljuvali ko da je svaki drugi tuberan, pa još vrane i psi lutalice sasrali.
Last edited by Ci-Nick on 03/11/2017 21:21, edited 1 time in total.
- japin_mutapi
#35 Re: Izuvanje po kućama :D
Ja skidam cipele i u autu kada guzim
-
kakavdanakneiskustvu
#36 Re: Izuvanje po kućama :D
animals wrote:To samo u filmovima i spava se u cipelama.
-
Ci-Nick
#37 Re: Izuvanje po kućama :D
Ja kad uđem u kuću odmah čarape skidam, perem noge ledenom vodom i sapunum i uvijek sam bos u kući.kakavdanakneiskustvu wrote:ja jedva cekam da dodjem kuci da skinem obucu,ne znam kako neko moze i u kuci hodati u obuci,kako ne pozeli da odmori noge
- Bluemore
#38 Re: Izuvanje po kućama :D
STvar navikemoonca wrote:Gledala sam na videu -frizerski salon-musterije se izuvaju i obuvaju papuce koje je prije njega druga musterija upravo skunula - i to mi je gadljivo -irac300 wrote:U Japanu ti je smrtni grijeh ući obuven.karanana wrote:Ovo isto cini mi se ima veze s vjerom ili nacionalnoscu. Ispravite me ako grijesim ali nekako se cini da se u muslimanskim domacinstvima izuva a u srpskim ne. Ne znam za hrvatska.
Ko mali sam se gledajuci bolji zivot vazda pitao kako to oni s vrata u kucu direktno u cipelama.Inače, nema mi smisla ulaziti u kuću obuven. Jbt, pa hodaš po ulicama gdje svako pljuje, neko se negdje popiš'o, uđeš u javni WC i sve to poslije uneseš u kuću.
--
- Bluemore
#39 Re: Izuvanje po kućama :D
djevojka bez imena wrote:moonca wrote:Opet -ova situacija --- kada kupujes cipele - probavas i boga pitaj ko je prije tebe.Da, daju carapice ,ali da li ih je predhodni upotrijebio![]()
Ili -- hotel -- spavas na jastuku --oh , ne smijem o tom razmisljati -- ja nosim plasticne jastucnice , pa onda regularnu....jastucnicu
![]()
- Bluemore
#40 Re: Izuvanje po kućama :D
Ni slučajno, iz koferadjevojka bez imena wrote:Peskir iz hotela?MyTao wrote:djevojka bez imena wrote: Ili -- hotel -- spavas na jastuku --oh , ne smijem o tom razmisljati -- ja nosim plasticne jastucnice , pa onda regularnu....jastucnicu
![]()
kofer iza aviona ?
- Maraschino
#41 Re: Izuvanje po kućama :D
Pravi carsijaner.karanana wrote:Ovo isto cini mi se ima veze s vjerom ili nacionalnoscu. Ispravite me ako grijesim ali nekako se cini da se u muslimanskim domacinstvima izuva a u srpskim ne. Ne znam za hrvatska.
Ko mali sam se gledajuci bolji zivot vazda pitao kako to oni s vrata u kucu direktno u cipelama.
Predjes li ti Kobilju glavu?
-
kakavdanakneiskustvu
#42 Re: Izuvanje po kućama :D
Ci-Nick wrote:Ja kad uđem u kuću odmah čarape skidam, perem noge ledenom vodom i sapunum i uvijek sam bos u kući.kakavdanakneiskustvu wrote:ja jedva cekam da dodjem kuci da skinem obucu,ne znam kako neko moze i u kuci hodati u obuci,kako ne pozeli da odmori noge
i ja sam bos ako nije zima
- Maraschino
#43 Re: Izuvanje po kućama :D
Svuda ima i ovako i onako.insomnia78 wrote:Zavisi. Znam poprilicno Francuza kod kojih se u kuci izuva
- insomnia78
#44 Re: Izuvanje po kućama :D
Ma on je sljego. Kakav on i carsija
- japin_mutapi
#45 Re: Izuvanje po kućama :D
ja se izuvam i na forum kada ulazim
- insomnia78
#46 Re: Izuvanje po kućama :D
Ja sam naviko te vecinom furam bos i zimi. Jos mi nemamo tepiha. Parket i plocicekakavdanakneiskustvu wrote:Ci-Nick wrote:Ja kad uđem u kuću odmah čarape skidam, perem noge ledenom vodom i sapunum i uvijek sam bos u kući.kakavdanakneiskustvu wrote:ja jedva cekam da dodjem kuci da skinem obucu,ne znam kako neko moze i u kuci hodati u obuci,kako ne pozeli da odmori noge
i ja sam bos ako nije zima
- Maraschino
#47 Re: Izuvanje po kućama :D
Ne znam sta je gore, ili da udje u kucu u obuci ili da mi iz cekera vadi neke svoje papuce.
Obavezno imam 6-10 pari papuca jeftinih(da mogu i baciti) koje se redovno peru.
Kada se i izujem rijetko kada koristim papuce.
Obavezno imam 6-10 pari papuca jeftinih(da mogu i baciti) koje se redovno peru.
Kada se i izujem rijetko kada koristim papuce.
- animals
#48 Re: Izuvanje po kućama :D
Evo ja i sad bos..
iako kad razmislim, kraljevi nikad ne hodaju bosi..
samo sirotinja
iako kad razmislim, kraljevi nikad ne hodaju bosi..
samo sirotinja
- Rockefeller
#49 Re: Izuvanje po kućama :D
Pa nije vlaska kuca
Zajebavam se, normalno da se skida obuca. Hoce majstor uci u stan, skini cipele.
Zajebavam se, normalno da se skida obuca. Hoce majstor uci u stan, skini cipele.
- spreca
#50 Re: Izuvanje po kućama :D
U kakvim to hotelima vi odsjedate ...valjda se vidi sta je cisto i svjeze...ili glumite neku finocu....ja sam u armiji svake hevte imao druge gace ...i svi smo tako jer predas na pranje pa sta dovijes nazadMyTao wrote:Peskir iz hotela?djevojka bez imena wrote:moonca wrote:Opet -ova situacija --- kada kupujes cipele - probavas i boga pitaj ko je prije tebe.Da, daju carapice ,ali da li ih je predhodni upotrijebio![]()
![]()