Zadruga - rijaliti clickbait

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
MTV

#26 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by MTV »

A tek furnir?!

Bane: funrir je vjerovatno isto turnir samo na f :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
dječak sa šibicama

#27 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by dječak sa šibicama »

MTV wrote:
dječak sa šibicama wrote:
Rugafet wrote:Miki i crnogorac do finala
Koji crnogorac?
Marko Janjos?! (Ako mu je tako prezime)
On je interesantan lik, on uopce nije Crnogorac :D lik je iz Prijepolja, to je Srbija.

ali govori kao Crnogorac :D
dječak sa šibicama

#28 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

MTV wrote:A tek furnir?!

Bane: funrir je vjerovatno isto turnir samo na f :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Furnir je mali turnir u fudbalu :lol: Milos Forman reziser iz Japana :lol: :lol:

A sta onaj rece, Austrougarska je napala Perl Harbur :lol: :lol:

Miki ima 8 osnovne, pametniji od svih zajedno :D pita Baneta "znas li ti onog kosarkasa, Jozef K?" a ovaj kaze "ne znam" :lol: :lol: :lol: kako ga Miki zajebava.
H4v4t4R

#29 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by H4v4t4R »

Odron... :P
Krokodajl

#30 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Krokodajl »

SmokingMan wrote:
Krokodajl wrote:"Noćna mora Željka Malnara"

I ništa više.

To je bio show, produkcija.
A "jajan" je bio najjači,ali kada se naljuti. :D

Kako li se ono zvao lik,e mogu se sjetit,je li Ahmed ili tako nešto.
Bili su jajan (jaran), bio je Remzo onaj Bosanac što ga izjebe, bio je Braco ciganin (koji je jedini i bio musliman među njima), Jajan se jednom naljutio na Remzu jer mu je Malnar dao 100 eura da ode na Bajram u Bosnu a ovaj ga sreo ispred trgovine kako pije, bio je i Ševa, onda Cezar, ima još 2-3 lika, bilo je to šega pratiti.
Rugafet

#31 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Rugafet »

dječak sa šibicama wrote: On je interesantan lik, on uopce nije Crnogorac :D lik je iz Prijepolja, to je Srbija.

Hehe vidim ja nije mi bas ono 100% djetic

MTV wrote:Nego kako Bane sinoc ispade glup i kad su ga krenuli zaebavat :lol: :lol:
Najjace mi je da nikad nije cuo Hey Joe, ne mogu vjerovat da je lik toliki tunto
dječak sa šibicama

#32 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Rugafet wrote:
dječak sa šibicama wrote: On je interesantan lik, on uopce nije Crnogorac :D lik je iz Prijepolja, to je Srbija.

Hehe vidim ja nije mi bas ono 100% djetic
Ali regularan je, kad su dovukli Seselja da glumata haskog suca, pa onaj mentalno zaostali iz DNK emisije poceo kenjati kako ce mu na svadbi pjevati Baja mali Knindza, ovaj iz Prijepolja ga prekori i kaze kao nemoj budaliti ima tu ljudi koji nisu Srbi, i kako on u Prijepolju ima vise prijatelja muslimana nego pravoslavaca pa su mu takve ideje morbidne.
SmokingMan

#33 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by SmokingMan »

Krokodajl wrote:
Bili su jajan (jaran), bio je Remzo onaj Bosanac što ga izjebe, bio je Braco ciganin (koji je jedini i bio musliman među njima), Jajan se jednom naljutio na Remzu jer mu je Malnar dao 100 eura da ode na Bajram u Bosnu a ovaj ga sreo ispred trgovine kako pije, bio je i Ševa, onda Cezar, ima još 2-3 lika, bilo je to šega pratiti.
Aajaja. :lol: :lol: :lol:

Joj bilo je i plača,znao sam se gušiti u suzama,dok me grč ne uhvati u želucu. :D

Tada se prikazivalo na onome kanalu Z1 od 22 do ponoći mesečini.
MTV

#34 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by MTV »

Imaju neki zadatak da se muski obuku u zene a zene u muskarce. I Janjos onako visok stegnut u crveni minjak al se coek uzbudio pa mu se "kifla", kako veli Ziza, nadigla.
Placem od smijeha :lol: :lol:

Image
Rugafet

#35 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Rugafet »

MTV wrote:Imaju neki zadatak da se muski obuku u zene a zene u muskarce. I Janjos onako visok stegnut u crveni minjak al se coek uzbudio pa mu se "kifla", kako veli Ziza, nadigla.
Placem od smijeha :lol: :lol:
:lol:
dječak sa šibicama wrote:Ali regularan je, kad su dovukli Seselja da glumata haskog suca, pa onaj mentalno zaostali iz DNK emisije poceo kenjati kako ce mu na svadbi pjevati Baja mali Knindza, ovaj iz Prijepolja ga prekori i kaze kao nemoj budaliti ima tu ljudi koji nisu Srbi, i kako on u Prijepolju ima vise prijatelja muslimana nego pravoslavaca pa su mu takve ideje morbidne.
Dobar je memo dobar :thumbup:
Krokodajl

#36 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Krokodajl »

SmokingMan wrote:

Joj bilo je i plača,znao sam se gušiti u suzama,dok me grč ne uhvati u želucu. :D

Jeste, subotom od 22 pa nadalje do ranih jutarnjih sati, ja sam to gledao još dok se na OTV prikazivalo, kada je OTV imao jači program i od HTV, Željko Pervan i večernja škola i Noćna Mora, nekada poslije rata, prvi su poslije prešli na HTV a Noćna Mora je prešla na Z1, evo sada ima neka nova emisija kao remake noćne more, mislim da su opet svi tu osim Malnara i Ševe koji su umrli, ali ne pratim više.

Jedna od najjačih emisija je kada je onaj neonacista Švarc gostovao pred izbore u Francuskoj (kada je Le Pen razvaljen Širaka), tada je Malnar sve ove obukao u židove pa provocirao Švarca, ili kada je Denis Rodman gostovao u emisiji, znam da u HR iz prve niko nije vjerovao da će se to desiti, ali fakat Malnar je doveo Rodmana u emisiju :lol:
plum

#37 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by plum »

SmokingMan wrote:

I ništa više.

Ševa je bio najsmješniji kad se naljuti, kad mu neko kaže da ima velike uši.
plum

#38 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by plum »

Krokodajl wrote:
SmokingMan wrote:

I ništa više.

Stankec je bio dobar, a najveći hit je bio kad je Jajan pitao negdje na ulici tada aktuelnog premijera Hrvatske Račana,-" Premijeru, recite mi da li vam je pun kurac Vlade"! :lol: :lol: :lol:
plum

#39 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by plum »

Vidim Maca progovorila ekavicu, a i malo malo pa bre ovo, bre ono...
DonieBrasco

#40 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by DonieBrasco »

SmokingMan wrote:
Krokodajl wrote:

To su bili kraljevi !

Kad se sjetim ovih kvizova, pa kad ukljuce gledaoce u program, najvise su zezali Jajana.

RIP Malnar i Seva.
MTV

#41 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by MTV »

plum wrote:Vidim Maca progovorila ekavicu, a i malo malo pa bre ovo, bre ono...
Od pocetka Zadruge tako prica.
SmokingMan

#42 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by SmokingMan »

DonieBrasco wrote:
SmokingMan wrote:
Krokodajl wrote:

To su bili kraljevi !

Kad se sjetim ovih kvizova, pa kad ukljuce gledaoce u program, najvise su zezali Jajana.

RIP Malnar i Seva.
Nisam mogao ovo gledati dalje od 0:30.Gdje ću se volko' smijati,ponoć je :lol:
plum

#43 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by plum »

https://www.youtube.com/watch?v=wK3pMnLQIiI&t=9

Hahaha, kakva komedija, Žiža priča sa unukom. Ne zna se šta je bolje, gledati Žižu kako razgovara ili čitati komentare ispod, plačem.
plum

#44 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by plum »

Ovo je hit hitova Maca nadmašila sama sebe.

Viktorija: Maca je plitka.
Maca: Možda sam ja za vas plitka, ali, ja sam kao Titanik, ja nikad neću potonuti. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MTV

#45 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by MTV »

Il je fakat glupa ili ih samo pametno nervira (citaj za.ebaje) pitanje je sad :lol:
Benq

#46 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Benq »

MTV wrote:Il je fakat glupa ili ih samo pametno nervira (citaj za.ebaje) pitanje je sad :lol:
Svakom recenicom se ukopava sve vise i vise :lol:

Kaze "placen je da potone" hahah :mrgreen: , sta ce , sva joj pamet u prsa otisla :)
MTV

#47 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by MTV »

Benq wrote:
MTV wrote:Il je fakat glupa ili ih samo pametno nervira (citaj za.ebaje) pitanje je sad :lol:
Svakom recenicom se ukopava sve vise i vise :lol:

Kaze "placen je da potone" hahah :mrgreen: , sta ce , sva joj pamet u prsa otisla :)
Zar i ti, sine Benq, pratis ovo :lol: :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#48 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by _BataZiv_0809 »

dječak sa šibicama wrote:Ukenjali su sa uvijek istim facama, ali tu i tamo pogledam neki snimak ili ako je nesto interesantno navece, nasmijem se onom Mikiju, Maci se uvijek mozes smijati, biteschuuuuun.

Ima dobrih trebica, Sanjica :evil:

Image

samo da mi ne ispadne u nedelju :(
Uhhhhh :evil:

P.S. Maca i njeni pandani, a ni generalno raja koja ucestvuje u ovim stvarima , nisu glupi. Jesu uglavnom neobrazovani, neodgojeni, nepristojni, raskalaseni, nemaju stida, ali haj zajebi bilo koga od njih za 50 eura...hoces al u kurcu.
DonieBrasco

#49 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by DonieBrasco »

Propaliteti, bludnice, bivse propale javne licnosti ulaze u ovakve emisije i par ovih sto hoce da se probiju kao ove dvije-tri mlade cure (pjevacice u usponu). Uz par anonimusa, ljudi iz svakodnevnog zivota.

Mada sam ja misljenja da je ovo sve izrezirano, ko ce se svađati sa kime, ko treba da se zaljubi, pravi spletke, seks pred kamerama.
Benq

#50 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Benq »

MTV wrote: Zar i ti, sine Benq, pratis ovo :lol: :mrgreen:
Haha nekad bilo , sad se spominjalo. Gledam ovako po temama sta ljudi pisu , pa pogledah i ovaj klip i lijepo se nasmijah :D
Post Reply