Bane: funrir je vjerovatno isto turnir samo na f
Zadruga - rijaliti clickbait
Moderator: anex
- MTV
#26 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
A tek furnir?!

- dječak sa šibicama
#27 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
On je interesantan lik, on uopce nije CrnogoracMTV wrote:Marko Janjos?! (Ako mu je tako prezime)dječak sa šibicama wrote:Koji crnogorac?Rugafet wrote:Miki i crnogorac do finala
ali govori kao Crnogorac
- dječak sa šibicama
#28 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Furnir je mali turnir u fudbaluMTV wrote:A tek furnir?!
Bane: funrir je vjerovatno isto turnir samo na f![]()
![]()
![]()
A sta onaj rece, Austrougarska je napala Perl Harbur
Miki ima 8 osnovne, pametniji od svih zajedno
- Krokodajl
#30 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Bili su jajan (jaran), bio je Remzo onaj Bosanac što ga izjebe, bio je Braco ciganin (koji je jedini i bio musliman među njima), Jajan se jednom naljutio na Remzu jer mu je Malnar dao 100 eura da ode na Bajram u Bosnu a ovaj ga sreo ispred trgovine kako pije, bio je i Ševa, onda Cezar, ima još 2-3 lika, bilo je to šega pratiti.SmokingMan wrote:A "jajan" je bio najjači,ali kada se naljuti.Krokodajl wrote:"Noćna mora Željka Malnara"
I ništa više.
To je bio show, produkcija.![]()
Kako li se ono zvao lik,e mogu se sjetit,je li Ahmed ili tako nešto.
- Rugafet
#31 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Hehe vidim ja nije mi bas ono 100% djeticdječak sa šibicama wrote: On je interesantan lik, on uopce nije Crnogoraclik je iz Prijepolja, to je Srbija.
ali govori kao Crnogorac
Najjace mi je da nikad nije cuo Hey Joe, ne mogu vjerovat da je lik toliki tuntoMTV wrote:Nego kako Bane sinoc ispade glup i kad su ga krenuli zaebavat![]()
- dječak sa šibicama
#32 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Ali regularan je, kad su dovukli Seselja da glumata haskog suca, pa onaj mentalno zaostali iz DNK emisije poceo kenjati kako ce mu na svadbi pjevati Baja mali Knindza, ovaj iz Prijepolja ga prekori i kaze kao nemoj budaliti ima tu ljudi koji nisu Srbi, i kako on u Prijepolju ima vise prijatelja muslimana nego pravoslavaca pa su mu takve ideje morbidne.Rugafet wrote:Hehe vidim ja nije mi bas ono 100% djeticdječak sa šibicama wrote: On je interesantan lik, on uopce nije Crnogoraclik je iz Prijepolja, to je Srbija.
ali govori kao Crnogorac
- SmokingMan
#33 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Aajaja.Krokodajl wrote:
Bili su jajan (jaran), bio je Remzo onaj Bosanac što ga izjebe, bio je Braco ciganin (koji je jedini i bio musliman među njima), Jajan se jednom naljutio na Remzu jer mu je Malnar dao 100 eura da ode na Bajram u Bosnu a ovaj ga sreo ispred trgovine kako pije, bio je i Ševa, onda Cezar, ima još 2-3 lika, bilo je to šega pratiti.
Joj bilo je i plača,znao sam se gušiti u suzama,dok me grč ne uhvati u želucu.
Tada se prikazivalo na onome kanalu Z1 od 22 do ponoći mesečini.
- MTV
#34 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Imaju neki zadatak da se muski obuku u zene a zene u muskarce. I Janjos onako visok stegnut u crveni minjak al se coek uzbudio pa mu se "kifla", kako veli Ziza, nadigla.
Placem od smijeha

Placem od smijeha

- Rugafet
#35 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
MTV wrote:Imaju neki zadatak da se muski obuku u zene a zene u muskarce. I Janjos onako visok stegnut u crveni minjak al se coek uzbudio pa mu se "kifla", kako veli Ziza, nadigla.
Placem od smijeha![]()
![]()
Dobar je memo dobardječak sa šibicama wrote:Ali regularan je, kad su dovukli Seselja da glumata haskog suca, pa onaj mentalno zaostali iz DNK emisije poceo kenjati kako ce mu na svadbi pjevati Baja mali Knindza, ovaj iz Prijepolja ga prekori i kaze kao nemoj budaliti ima tu ljudi koji nisu Srbi, i kako on u Prijepolju ima vise prijatelja muslimana nego pravoslavaca pa su mu takve ideje morbidne.
- Krokodajl
#36 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Jeste, subotom od 22 pa nadalje do ranih jutarnjih sati, ja sam to gledao još dok se na OTV prikazivalo, kada je OTV imao jači program i od HTV, Željko Pervan i večernja škola i Noćna Mora, nekada poslije rata, prvi su poslije prešli na HTV a Noćna Mora je prešla na Z1, evo sada ima neka nova emisija kao remake noćne more, mislim da su opet svi tu osim Malnara i Ševe koji su umrli, ali ne pratim više.SmokingMan wrote:
Aajaja.![]()
![]()
![]()
Joj bilo je i plača,znao sam se gušiti u suzama,dok me grč ne uhvati u želucu.![]()
Jedna od najjačih emisija je kada je onaj neonacista Švarc gostovao pred izbore u Francuskoj (kada je Le Pen razvaljen Širaka), tada je Malnar sve ove obukao u židove pa provocirao Švarca, ili kada je Denis Rodman gostovao u emisiji, znam da u HR iz prve niko nije vjerovao da će se to desiti, ali fakat Malnar je doveo Rodmana u emisiju
-
plum
#37 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Ševa je bio najsmješniji kad se naljuti, kad mu neko kaže da ima velike uši.SmokingMan wrote:A "jajan" je bio najjači,ali kada se naljuti.Krokodajl wrote:"Noćna mora Željka Malnara"
I ništa više.
-
plum
#38 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Stankec je bio dobar, a najveći hit je bio kad je Jajan pitao negdje na ulici tada aktuelnog premijera Hrvatske Račana,-" Premijeru, recite mi da li vam je pun kurac Vlade"!Krokodajl wrote:Bili su jajan (jaran), bio je Remzo onaj Bosanac što ga izjebe, bio je Braco ciganin (koji je jedini i bio musliman među njima), Jajan se jednom naljutio na Remzu jer mu je Malnar dao 100 eura da ode na Bajram u Bosnu a ovaj ga sreo ispred trgovine kako pije, bio je i Ševa, onda Cezar, ima još 2-3 lika, bilo je to šega pratiti.SmokingMan wrote:A "jajan" je bio najjači,ali kada se naljuti.Krokodajl wrote:"Noćna mora Željka Malnara"
I ništa više.
-
plum
#39 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Vidim Maca progovorila ekavicu, a i malo malo pa bre ovo, bre ono...
-
DonieBrasco
#40 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
SmokingMan wrote:Aajaja.Krokodajl wrote:
Bili su jajan (jaran), bio je Remzo onaj Bosanac što ga izjebe, bio je Braco ciganin (koji je jedini i bio musliman među njima), Jajan se jednom naljutio na Remzu jer mu je Malnar dao 100 eura da ode na Bajram u Bosnu a ovaj ga sreo ispred trgovine kako pije, bio je i Ševa, onda Cezar, ima još 2-3 lika, bilo je to šega pratiti.![]()
![]()
![]()
Joj bilo je i plača,znao sam se gušiti u suzama,dok me grč ne uhvati u želucu.![]()
To su bili kraljevi !
Kad se sjetim ovih kvizova, pa kad ukljuce gledaoce u program, najvise su zezali Jajana.
RIP Malnar i Seva.
- MTV
#41 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Od pocetka Zadruge tako prica.plum wrote:Vidim Maca progovorila ekavicu, a i malo malo pa bre ovo, bre ono...
- SmokingMan
#42 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Nisam mogao ovo gledati dalje od 0:30.Gdje ću se volko' smijati,ponoć jeDonieBrasco wrote:SmokingMan wrote:Aajaja.Krokodajl wrote:
Bili su jajan (jaran), bio je Remzo onaj Bosanac što ga izjebe, bio je Braco ciganin (koji je jedini i bio musliman među njima), Jajan se jednom naljutio na Remzu jer mu je Malnar dao 100 eura da ode na Bajram u Bosnu a ovaj ga sreo ispred trgovine kako pije, bio je i Ševa, onda Cezar, ima još 2-3 lika, bilo je to šega pratiti.![]()
![]()
![]()
To su bili kraljevi !
Kad se sjetim ovih kvizova, pa kad ukljuce gledaoce u program, najvise su zezali Jajana.
RIP Malnar i Seva.
-
plum
#43 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
https://www.youtube.com/watch?v=wK3pMnLQIiI&t=9
Hahaha, kakva komedija, Žiža priča sa unukom. Ne zna se šta je bolje, gledati Žižu kako razgovara ili čitati komentare ispod, plačem.
Hahaha, kakva komedija, Žiža priča sa unukom. Ne zna se šta je bolje, gledati Žižu kako razgovara ili čitati komentare ispod, plačem.
-
plum
#44 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Ovo je hit hitova Maca nadmašila sama sebe.
Viktorija: Maca je plitka.
Maca: Možda sam ja za vas plitka, ali, ja sam kao Titanik, ja nikad neću potonuti.
- MTV
#45 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Il je fakat glupa ili ih samo pametno nervira (citaj za.ebaje) pitanje je sad 
- Benq
#46 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Svakom recenicom se ukopava sve vise i viseMTV wrote:Il je fakat glupa ili ih samo pametno nervira (citaj za.ebaje) pitanje je sad
Kaze "placen je da potone" hahah
- MTV
#47 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Zar i ti, sine Benq, pratis ovoBenq wrote:Svakom recenicom se ukopava sve vise i viseMTV wrote:Il je fakat glupa ili ih samo pametno nervira (citaj za.ebaje) pitanje je sad![]()
Kaze "placen je da potone" hahah, sta ce , sva joj pamet u prsa otisla
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#48 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Uhhhhhdječak sa šibicama wrote:Ukenjali su sa uvijek istim facama, ali tu i tamo pogledam neki snimak ili ako je nesto interesantno navece, nasmijem se onom Mikiju, Maci se uvijek mozes smijati, biteschuuuuun.
Ima dobrih trebica, Sanjica![]()
samo da mi ne ispadne u nedelju
P.S. Maca i njeni pandani, a ni generalno raja koja ucestvuje u ovim stvarima , nisu glupi. Jesu uglavnom neobrazovani, neodgojeni, nepristojni, raskalaseni, nemaju stida, ali haj zajebi bilo koga od njih za 50 eura...hoces al u kurcu.
-
DonieBrasco
#49 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Propaliteti, bludnice, bivse propale javne licnosti ulaze u ovakve emisije i par ovih sto hoce da se probiju kao ove dvije-tri mlade cure (pjevacice u usponu). Uz par anonimusa, ljudi iz svakodnevnog zivota.
Mada sam ja misljenja da je ovo sve izrezirano, ko ce se svađati sa kime, ko treba da se zaljubi, pravi spletke, seks pred kamerama.
Mada sam ja misljenja da je ovo sve izrezirano, ko ce se svađati sa kime, ko treba da se zaljubi, pravi spletke, seks pred kamerama.
- Benq
#50 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Haha nekad bilo , sad se spominjalo. Gledam ovako po temama sta ljudi pisu , pa pogledah i ovaj klip i lijepo se nasmijahMTV wrote: Zar i ti, sine Benq, pratis ovo![]()