Eh i meni se nekada svidjao CLK te generacije, pa famozni E46, pa w126 sec i jos neki old tajmeri ... pa nedavno malo falilo da kupim onaj zvrk e87. Kao da mora biti povezanosti kada ti se nesto svidjaado-šampion wrote:E jbg za 15 hiljada auto snova i da jos preveze 4.Pa gdje ima da i ja trazim.
![]()
Mozda covjek ne zna sta hoce i luta, ne vidim poveznicu nikako E46 Coupe i E klasa.
Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- kabal1337
#26 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
- Bullet Tooth Tony
#27 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Ma nek posudi od starog tog Citroena kad mu treba vise prostora ...
https://www.olx.ba/artikal/26183160/mini-cooper-s/
https://www.olx.ba/artikal/26463688/ren ... i-limited/
https://www.olx.ba/artikal/26183160/mini-cooper-s/
https://www.olx.ba/artikal/26463688/ren ... i-limited/
- kabal1337
#28 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Taj RS sporije ubrzava od mog dizela
- nista posebno to hocu reci, manji vmax . Sigurno jeste zanimljiviji, zabavniji, kroz krivine, jer je laksi . Ali realno malo ko kod nas to vozi, pretezno je autoput. Realno na toj teritoriji limuzine su mnogo udobnije, bolja izolacija itd.
- nista posebno to hocu reci, manji vmax . Sigurno jeste zanimljiviji, zabavniji, kroz krivine, jer je laksi . Ali realno malo ko kod nas to vozi, pretezno je autoput. Realno na toj teritoriji limuzine su mnogo udobnije, bolja izolacija itd.
Last edited by kabal1337 on 18/08/2017 11:45, edited 1 time in total.
- Bullet Tooth Tony
#29 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
koji dizel je kod tebe i koje auto ?kabal1337 wrote:Taj RS sporije ubrzava od mog dizela![]()
![]()
- nista posebno to hocu reci, manji vmax . Sigurno jeste zanimljiviji kroz krivine, jer je laksi. Ali realno malo ko kod nas to vozi, pretezno je autoput. Realno na toj teritoriji limuzine su mnogo udobnije, bolja izolacija itd.
- kabal1337
#30 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
samo cu reci da je kao mini van
Pa bolje je de gleda Clio RS, bilo ih je da te novce. Sigurno ne sa tom km, ali po meni bolja sasija.
- tipa ko hoce fun car za krivina, naravno idu komentari kako sam glup itd. Ford fiesta 1.2i 2008, dobre gume staviti, izduv, blagi remap eventualno opruge i to je super fun car ko zna medjugas
(traktor mi je najveca greska)
Pa bolje je de gleda Clio RS, bilo ih je da te novce. Sigurno ne sa tom km, ali po meni bolja sasija.
- tipa ko hoce fun car za krivina, naravno idu komentari kako sam glup itd. Ford fiesta 1.2i 2008, dobre gume staviti, izduv, blagi remap eventualno opruge i to je super fun car ko zna medjugas
(traktor mi je najveca greska)
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- problemnatravunu
#32 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Auto snova za 15 000 KM ???
Hmm, ako ne želiš da to budu noćne more, mrka kapa jarane!
Pa ti vidi
Pa ti vidi
- amar1994
#33 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
I ja sam nesto slicno rekao
,
ali evo sad svrsi(ni u ludilu) na ovog 10 god starog audija

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#34 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
amar1994 wrote:I ja sam nesto slicno rekao,
![]()
![]()
- bilic
#35 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Ovdje češ pročitati raznih mišljenja i želja. Na kraju češ uzet što si naumio..problemnatravunu wrote:Auto snova za 15 000 KM ???
Pa ti vidi
Moj ti je savjet .
Ostavi sa strane 1000 do 1500 KM. Za servisa ili guma , neznam več šta več treba na autu.
Kakvo god auto kupiš treba ti . SRETNOOOO
-
radostan dan
#36 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Jel dačia u igri?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#37 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Samo mečka sa 0,5 miliona (stvarnih) na satu.radostan dan wrote:Jel dačia u igri?
- amar1994
#38 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
tek se razradila , nov je losije radio i vise trosio nego ovaj sa pola mil.Tomahawk11 wrote:Samo mečka sa 0,5 miliona (stvarnih) na satu.radostan dan wrote:Jel dačia u igri?
PS. ja bi za ove pare gledao lancer evo , da sam u njemackoj
-
radostan dan
#39 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Onda nista, ne pratim...Tomahawk11 wrote:Samo mečka sa 0,5 miliona (stvarnih) na satu.radostan dan wrote:Jel dačia u igri?
-
condy
#40 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Auto iz snova
Ili zivot iz snova
Sportska al bas zestoka veca limuzina. Bmw m5 il audi rs6
A pored njih
jedan dvosjed crveni ferrari za mora

A pored njih
- amar1994
#41 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
bravo , gdje ce bit dizel auto snovacondy wrote:Auto iz snovaIli zivot iz snova
![]()
A pored njihjedan dvosjed crveni ferrari za mora
![]()
bar nama dvojici nije , kako sam rwkao za ove pare :lancer evo , sti , skyline , silvie i pm_rne raznorazne
-
condy
#42 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
amar1994 wrote:bravo , gdje ce bit dizel auto snovacondy wrote:Auto iz snovaIli zivot iz snova
![]()
A pored njihjedan dvosjed crveni ferrari za mora
![]()
![]()
![]()
bar nama dvojici nije , kako sam rwkao za ove pare :lancer evo , sti , skyline , silvie i pm_rne raznorazne, al u svabiji
![]()
Ma nista dizel. Vidjeces ka dodje vrijeme da auta na plin budu auta snova
Ili elektricno auto.
Sva ta vozila imaju odredjeni smisao i cilj, ali ne mogu biti auta snova! Da mi Tesla bude auto snova i da ga punim ko mobitel
Mozda za ovu novu omladinu koja odrasta u nekom drugom ambijentu i drugacije gleda na te stvari al za mene auto snova je auto koje ima veliku mrcinu ispod haube na benzin.
-
citroen xm
#43 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Nešto čitam ove komentare i slažem se sa nekim, tipa da za te pare ne može kupiti mlađe auto te klase u dobrom stanju. Ali opet ne kontam ljude koji se iščuđavaju autu iz snova za 15000 KM. PA nekome je auto snova dobar R4, a on u odličnom stanju ne košta ni 5000 KM. Ne kontam jel to auto snova mora biti samo Ferari? 
- Dope_Man
#44 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Bravo. Ovdje neki misle da auto iz snova MORA i to ZA SVE nas biti Ferrari ili Lambo sa V12 motorom il sta vec. Ima raje kojima je upravo neki Teslin, neki dizelas ili neko obicno malo auto auto iz snova. Nemaju svi iste zelje. Ali postoji i taj ''petrolhead'' kompleks gdje sve sto nije benzin i bar V8 motor zoves kolicima.citroen xm wrote:Nešto čitam ove komentare i slažem se sa nekim, tipa da za te pare ne može kupiti mlađe auto te klase u dobrom stanju. Ali opet ne kontam ljude koji se iščuđavaju autu iz snova za 15000 KM. PA nekome je auto snova dobar R4, a on u odličnom stanju ne košta ni 5000 KM. Ne kontam jel to auto snova mora biti samo Ferari?
- amar1994
#45 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Sta ima posebno u dizelu da bude auto snova , pogotovo ne neki novije proizvodnje , tipa ovog a6 sa linka koji je proizveden u milion primjeraka i cista konfekcija ko i vecina danasnjih auta
Zao mi je ali meni nije , a nije ni ferrari , imam neki svoj ukus , al eto svakom svacije , nek bira sta hoce
Zao mi je ali meni nije , a nije ni ferrari , imam neki svoj ukus , al eto svakom svacije , nek bira sta hoce
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#46 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
amar1994 wrote:Sta ima posebno u dizelu da bude auto snova , pogotovo ne neki novije proizvodnje , tipa ovog a6 sa linka koji je proizveden u milion primjeraka i cista konfekcija ko i vecina danasnjih auta![]()
![]()
A zasto i dizel ne bi mogao biti auto snova???? Nema nekog odredjenog pravila, ukusi su razliciti, od modela, cjenovne kategorije, pa i na sta ide, bio to benzin, plin, nafta, struja, vodonik itd.
-
condy
#47 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Vasi snovi, me podsjecaju na one ljude koji imaju lovu a nista sa njom ne rade, uzivaju u kafi, na jednom mjestu stalno nigdje nisu makeli, nema putovanja, auta, opustanja... 
- Dope_Man
#48 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Upravo i jeste poenta da svi imaju svoj ukus, i da ne mora biti Bugatti Chiron auto iz snova svakom. Neko mozda voli klasicni izgle pa ce mu auto iz snova biti nekih Mustang iz 60tih, nekome je mozda auto iz snova DeLorean, a nekom mozda i Buba ili onaj hippie kombi.. ne mora nizi brzina, niti vrsta motora, niti gorivo da bude kriterij po kom se svi slazu. Tako da neko moze i za 15000 naci svoje auto iz snova, a neko mora dodati jos 2-3 nule na taj broj da se usreci.
Meni recimo nijedno od ovih vrhunskih auta (vrhunskih po performansama) nije zanimljivo, kao niti super luksuzna tipa RR Phantoma. Ali bi rado imao nekoliko auta iz 70tih kad bi imao lovu i prostor za drzanje.
Al nekom je mozda i ovo.. tobejarabi dizel: http://www.evo.co.uk/audi/8815/r8-v12-t ... l-supercar
Meni recimo nijedno od ovih vrhunskih auta (vrhunskih po performansama) nije zanimljivo, kao niti super luksuzna tipa RR Phantoma. Ali bi rado imao nekoliko auta iz 70tih kad bi imao lovu i prostor za drzanje.
Al nekom je mozda i ovo.. tobejarabi dizel: http://www.evo.co.uk/audi/8815/r8-v12-t ... l-supercar
Last edited by Dope_Man on 21/08/2017 11:01, edited 3 times in total.
-
ado-šampion
#49 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Ja razumijem da je nekom E klasa dizel s automatskim mjenjacem auto snova. Sta je tu pogresno? Ne kontam. Pa ne mora svakom auto snova biti auto s postera s pun qrac KS. Nekom je upravo auto snova ovakva E klasa, sjedne upali, ubaci u D i lagano uziva.
Ja volim brzu voznju, volim okretna i lagana auta, ali brate za mene je BMW 7 E38 auto snova (jedno od njih), pa cak i dizel, recimo 730d, jebo te i Evo i Sti i RS i qrac palac skracenice, sjednes, ubacis u D i lagano, uzivas u luksuzu i udobnosti i to SVAKI DAN, a ne vratis u jednom trenutku sliku godinu dana unazad i ne mozes se sjetiti kad si zadnji put uzivao u svojem autu sa skracenicom i pun qrac KS, jer nisi imao priliku uzivati. I kad parkiras u garazu gledas i divis se autu, a ne gledas sklopociju s 1001 spojlerom ko da su se djeca igrala.
Ja volim brzu voznju, volim okretna i lagana auta, ali brate za mene je BMW 7 E38 auto snova (jedno od njih), pa cak i dizel, recimo 730d, jebo te i Evo i Sti i RS i qrac palac skracenice, sjednes, ubacis u D i lagano, uzivas u luksuzu i udobnosti i to SVAKI DAN, a ne vratis u jednom trenutku sliku godinu dana unazad i ne mozes se sjetiti kad si zadnji put uzivao u svojem autu sa skracenicom i pun qrac KS, jer nisi imao priliku uzivati. I kad parkiras u garazu gledas i divis se autu, a ne gledas sklopociju s 1001 spojlerom ko da su se djeca igrala.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#50 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Makeli, e moj condy, gdje to izvuce?!condy wrote:Vasi snovi, me podsjecaju na one ljude koji imaju lovu a nista sa njom ne rade, uzivaju u kafi, na jednom mjestu stalno nigdje nisu makeli, nema putovanja, auta, opustanja...