jokflora.sa wrote:znači tu je fasov"o sifilis!
WC u Rinu, 1973
kad se jos kabanica nije koristila
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Jel nas ti to nagovaras da ti opet nabijemo sljivu kako bi mogao pokupiti neku curicu???:) wrote:Prije par godina sam bio na moru i uletio u tucu. dobio sam sljivu ispod lijevog oka. Pomislih da izgledam ogavno, ali na moje zaprepastenje, postao sam meta mnogih (napaljenih, naravno) zenki.
moja sljiva je izgleda postalna fatalno orudje u manipulisanju i iskoristavanju mlade zenske nejaci![]()
![]()
djevojke, zasto se lozite na "bad boy" tipove???
(prema mom zapazanju i "starije, ozbiljnije" zenke vole "bad boy" tipove, ali je to na malo naprednijem nivou)
clone033 wrote:Jel nas ti to nagovaras da ti opet nabijemo sljivu kako bi mogao pokupiti neku curicu???:) wrote:Prije par godina sam bio na moru i uletio u tucu. dobio sam sljivu ispod lijevog oka. Pomislih da izgledam ogavno, ali na moje zaprepastenje, postao sam meta mnogih (napaljenih, naravno) zenki.
moja sljiva je izgleda postalna fatalno orudje u manipulisanju i iskoristavanju mlade zenske nejaci![]()
![]()
(prema mom zapazanju i "starije, ozbiljnije" zenke vole "bad boy" tipove, ali je to na malo naprednijem nivou)![]()
![]()
![]()
hvala sto si sa nama podijelio tu tajnu, samo si zaboravio reci na koje je oku sljiva bila. To za svaki slucaj, da se ne udaramo po pogresnom oku bezze...:) wrote:moja sljiva je izgleda postalna fatalno orudje u manipulisanju i iskoristavanju mlade zenske nejaci![]()
![]()
bayko_BaykoNoor_ wrote:hvala sto si sa nama podijelio tu tajnu, samo si zaboravio reci na koje je oku sljiva bila. To za svaki slucaj, da se ne udaramo po pogresnom oku bezze...:) wrote:moja sljiva je izgleda postalna fatalno orudje u manipulisanju i iskoristavanju mlade zenske nejaci![]()
![]()
Kareem Abdul-Jabbar wrote:flora.sa wrote:ma, mi ti imamo neki help sindrom, pa kad vidimo tako nekog sa šljivom, odmah poželimo da mu pomognemo, i da mu rane izvidamo!:) wrote:Prije par godina sam bio na moru i uletio u tucu. dobio sam sljivu ispod lijevog oka. Pomislih da izgledam ogavno, ali na moje zaprepastenje, postao sam meta mnogih (napaljenih, naravno) zenki.
![]()
(prema mom zapazanju i "starije, ozbiljnije" zenke vole "bad boy" tipove, ali je to na malo naprednijem nivou)
![]()
iskreno-otkud znam, nisam od tih što se lože na šljive, kruške, i ostalo voće.
čak šta više, od takvih bježim.
![]()
![]()
![]()
humanisticka crta
rekao sam, ispod lijevog oka_BaykoNoor_ wrote:hvala sto si sa nama podijelio tu tajnu, samo si zaboravio reci na koje je oku sljiva bila. To za svaki slucaj, da se ne udaramo po pogresnom oku bezze...:) wrote:moja sljiva je izgleda postalna fatalno orudje u manipulisanju i iskoristavanju mlade zenske nejaci![]()
![]()
vjerujem ti na rijecbug wrote:bayko_BaykoNoor_ wrote:hvala sto si sa nama podijelio tu tajnu, samo si zaboravio reci na koje je oku sljiva bila. To za svaki slucaj, da se ne udaramo po pogresnom oku bezze...:) wrote:moja sljiva je izgleda postalna fatalno orudje u manipulisanju i iskoristavanju mlade zenske nejaci![]()
![]()
znam druge nacine
:) wrote:he hejagomirka wrote: onaj koji je popio sljivu ne treba da se tipe sepuri,jer nije bad boy,vec kreten..
kao prvo ne sepurim se, a da sam kreten...sto jes jes
alo bre, devojko sa smislom za humor, sto me bre zajebavas?jagomirka wrote::) wrote:he hejagomirka wrote: onaj koji je popio sljivu ne treba da se tipe sepuri,jer nije bad boy,vec kreten..
![]()
![]()
![]()
ma bitno je da ti zavodis..nego inace kad krenes vani jel' se drmnes koji put glavom od zid??..znas ono malo parfema,popravis frizuru,PODEBLJAS sljivu..
:) wrote:alo bre, devojko sa smislom za humor, sto me bre zajebavas?jagomirka wrote::) wrote: he he
![]()
![]()
![]()
ma bitno je da ti zavodis..nego inace kad krenes vani jel' se drmnes koji put glavom od zid??..znas ono malo parfema,popravis frizuru,PODEBLJAS sljivu..![]()
idi bre leci svoje komplekse negde drugo, bre
a mene ostavi na miru da se sepurim sa svojim sljivama, i svojim zavodjenjem, sarmom, svojim sexualnim sposobnostima.
idi bre zajebavaj nekoga kome je stalo
i za kraj, ma idi bre u jagomir...
jagomirka wrote::) wrote:alo bre, devojko sa smislom za humor, sto me bre zajebavas?jagomirka wrote:
![]()
![]()
![]()
ma bitno je da ti zavodis..nego inace kad krenes vani jel' se drmnes koji put glavom od zid??..znas ono malo parfema,popravis frizuru,PODEBLJAS sljivu..![]()
idi bre leci svoje komplekse negde drugo, bre
a mene ostavi na miru da se sepurim sa svojim sljivama, i svojim zavodjenjem, sarmom, svojim sexualnim sposobnostima.
idi bre zajebavaj nekoga kome je stalo
i za kraj, ma idi bre u jagomir...
halo ba,mladicu koji je popio degeneka,vrati se po jos jednu turu..
sta me napades?pa ti si postavio pitanje,ja sam samo odgovorila..
i za kraj..imamo mi jedno posebno krilo za takve kao sto si ti-zove se zoloski vrt,staviti cemo te sa Vukom,"bre",pa onda pokazuj svoje sexualne sposobnosti..![]()
![]()