bad boy

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Zadig

Post by Zadig »

flora.sa wrote:znači tu je fasov"o sifilis!
:D
jok
:oops:

WC u Rinu, 1973

kad se jos kabanica nije koristila
pitt

Post by pitt »

Sta fali sto sijem. Ako opet rat izbije......babuka ce imat citavu brigadu sinova :D:D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Mislim da se zenske loze na bad boys jer smatraju da je zivot sa njima nepredvidiv i uzbudljiv...
mi smo se u 2.razredu srednje skole furale da cemo pokupiti nekoga od lokalnih "mangupa" i da cemo ih "izvesti na pravi put"....
kako god, neko trazi mangupa, neko trazi medu...
iskreno se nadam da ce svako naci ono sto zeli....
Zadig

Post by Zadig »

pitt wrote:Sta fali sto sijem. Ako opet rat izbije......babuka ce imat citavu brigadu sinova :D:D
SDA....

clone033

#30 Re: bad boy

Post by clone033 »

:) wrote:Prije par godina sam bio na moru i uletio u tucu. dobio sam sljivu ispod lijevog oka. Pomislih da izgledam ogavno, ali na moje zaprepastenje, postao sam meta mnogih (napaljenih, naravno :D ) zenki.
moja sljiva je izgleda postalna fatalno orudje u manipulisanju i iskoristavanju mlade zenske nejaci :D 8-)

djevojke, zasto se lozite na "bad boy" tipove???

(prema mom zapazanju i "starije, ozbiljnije" zenke vole "bad boy" tipove, ali je to na malo naprednijem nivou)
Jel nas ti to nagovaras da ti opet nabijemo sljivu kako bi mogao pokupiti neku curicu??? :D :D :D :D
Saian

Post by Saian »

flora.sa wrote:znači tu je fasov"o sifilis!
Lepiiiiiiiiii Marioooooooooooo :D
Bumbar

#32 Re: bad boy

Post by Bumbar »

clone033 wrote:
:) wrote:Prije par godina sam bio na moru i uletio u tucu. dobio sam sljivu ispod lijevog oka. Pomislih da izgledam ogavno, ali na moje zaprepastenje, postao sam meta mnogih (napaljenih, naravno :D ) zenki.
moja sljiva je izgleda postalna fatalno orudje u manipulisanju i iskoristavanju mlade zenske nejaci :D 8-)

(prema mom zapazanju i "starije, ozbiljnije" zenke vole "bad boy" tipove, ali je to na malo naprednijem nivou)
Jel nas ti to nagovaras da ti opet nabijemo sljivu kako bi mogao pokupiti neku curicu??? :D :D :D :D

Je li otuda vjetar puse?? :D :D
Bumbar

Post by Bumbar »

Zadig wrote:
pitt wrote:Sta fali sto sijem. Ako opet rat izbije......babuka ce imat citavu brigadu sinova :D:D
SDA....

Hoce li to biti podrska iz USA??? :lol:
pitt

Post by pitt »

naravno....zvat ce se Pitt's Seals :D:D
_BaykoNoor_

#35 Re: bad boy

Post by _BaykoNoor_ »

:) wrote:moja sljiva je izgleda postalna fatalno orudje u manipulisanju i iskoristavanju mlade zenske nejaci :D 8-)
hvala sto si sa nama podijelio tu tajnu, samo si zaboravio reci na koje je oku sljiva bila. To za svaki slucaj, da se ne udaramo po pogresnom oku bezze...
bug

#36 Re: bad boy

Post by bug »

_BaykoNoor_ wrote:
:) wrote:moja sljiva je izgleda postalna fatalno orudje u manipulisanju i iskoristavanju mlade zenske nejaci :D 8-)
hvala sto si sa nama podijelio tu tajnu, samo si zaboravio reci na koje je oku sljiva bila. To za svaki slucaj, da se ne udaramo po pogresnom oku bezze...
bayko :D znam druge nacine :D
Bumbar

Post by Bumbar »

pitt wrote:naravno....zvat ce se Pitt's Seals :D:D
Nama treba netko tko je vise za kopneno ratovanje :D
Sox

Post by Sox »

bravo mircerka... ma vidi se da zensko zna! A i ja kolko sam skonto, zene vide sljedece u mangupima: nepredvidivost, neobuzdanost (tj. tesko ga je kontrolisati), izazov,... te je on uz sve to dominantan.....
A to ih paliiiiii, vlaziiiiiiii uhmmmmmmm
Lace

Post by Lace »

a vidim i teebbbeee...hmmmm :D
Harrys

Post by Harrys »

Metroseksualci su prosˇlost, a u modi su (opet) sirovost i grubost, smatraju zˇene.
To je pokazala najnovija anketa provedena me?u 1,128 zˇena iz SAD-a, objavljena u Washington Timesu.
Cˇak sˇest od deset zˇenskih osoba smatra da njihov musˇkarac mora biti grub i muzˇevan, no zanimljiviji je odgovor na pitanje ? koja vam je karakteristika kod musˇkarca najvazˇnija? Uz moguc´nost odabira visˇe ponu?enih opcija, skoro sve zˇene (92 posto) od partnera trazˇe pouzdanost, 62 posto prvenstveno treba snagu, dok samo 16 posto na prvo mjesto stavlja moderan izgled.

Strucˇnjaci su analizirajuc´i anketu utvrdili da se klasicˇna pogled na jacˇi i slabiji spol josˇ uvijek nije promijenio. Jednostavno, musˇkarcima je svojstvena muzˇevnost, a zˇenama zˇenstvenost. Iako mediji posljednjih godina musˇkim osobama pokusˇavaju nametnuti metroseksualni nacˇin zˇivljenja i misˇljenja, zˇene se ocˇito ne obaziru na to. Ono sˇto se prikazuje na televiziji cˇesto ne utjecˇe na svijet, smatraju psiholozi.

No, postoje psiholozi koji na ovu temu gledaju drukcˇije. Oni smatraju da je zˇenama potreban samouvjeren, a ne muzˇevan ili grub musˇkarac. Muzˇevni musˇkarci cˇesto su umisˇljeni, a zˇenama ne trebaju takvi. Ipak, pripadnice ljepsˇeg spola zˇele da njihov izabranik trosˇi bar malo vremena na svoj izgled.

Suvremena pop kultura promovira modernog musˇkarca koji je simbol egoizma. Cˇinjenica da je danasˇnjem musˇkarcu visˇe stalo do izgleda nego do toga koliko je pouzdan partner, odraz je vremena u kojem zˇivimo.
:) :)
:)

#41 Re: bad boy

Post by :) »

Kareem Abdul-Jabbar wrote:
flora.sa wrote:

ma, mi ti imamo neki help sindrom, pa kad vidimo tako nekog sa šljivom, odmah poželimo da mu pomognemo, i da mu rane izvidamo!

iskreno-otkud znam, nisam od tih što se lože na šljive, kruške, i ostalo voće.
čak šta više, od takvih bježim.
:lol: :lol: :lol:

humanisticka crta :lol:

nije iskljuceno :-?

#42 Re: bad boy

_BaykoNoor_ wrote:
rekao sam, ispod lijevog oka :D

jagomirka wrote: onaj koji je popio sljivu ne treba da se tipe sepuri,jer nije bad boy,vec kreten..
he he

kao prvo ne sepurim se, a da sam kreten... :D sto jes jes :D

_BaykoNoor_

#45 Re: bad boy

Post by _BaykoNoor_ »

bug wrote:
_BaykoNoor_ wrote:
bayko :D znam druge nacine :D
vjerujem ti na rijec :D
jagomirka

Post by jagomirka »

:) wrote:
jagomirka wrote: onaj koji je popio sljivu ne treba da se tipe sepuri,jer nije bad boy,vec kreten..
he he

ma bitno je da ti zavodis..nego inace kad krenes vani jel' se drmnes koji put glavom od zid??..znas ono malo parfema,popravis frizuru,PODEBLJAS sljivu.. 8-)

jagomirka wrote:
he he

ma bitno je da ti zavodis..nego inace kad krenes vani jel' se drmnes koji put glavom od zid??..znas ono malo parfema,popravis frizuru,PODEBLJAS sljivu.. 8-)
alo bre, devojko sa smislom za humor, sto me bre zajebavas? :D

idi bre leci svoje komplekse negde drugo, bre

a mene ostavi na miru da se sepurim sa svojim sljivama, i svojim zavodjenjem, sarmom, svojim sexualnim sposobnostima.

idi bre zajebavaj nekoga kome je stalo

i za kraj, ma idi bre u jagomir... :wink:
jagomirka

Post by jagomirka »

jagomirka wrote:
:) wrote: he he

a mene ostavi na miru da se sepurim sa svojim sljivama, i svojim zavodjenjem, sarmom, svojim sexualnim sposobnostima.

halo ba,mladicu koji je popio degeneka,vrati se po jos jednu turu..

sta me napades?pa ti si postavio pitanje,ja sam samo odgovorila..

i za kraj..imamo mi jedno posebno krilo za takve kao sto si ti-zove se zoloski vrt,staviti cemo te sa Vukom,"bre",pa onda pokazuj svoje sexualne sposobnosti.. :D :D :D

jagomirka wrote:
jagomirka wrote:

halo ba,mladicu koji je popio degeneka,vrati se po jos jednu turu..

sta me napades?pa ti si postavio pitanje,ja sam samo odgovorila..

i za kraj..imamo mi jedno posebno krilo za takve kao sto si ti-zove se zoloski vrt,staviti cemo te sa Vukom,"bre",pa onda pokazuj svoje sexualne sposobnosti.. :D :D :D
hajde bona, nemoj me vise prosipati, prosto me stid Image:D

u zoloski vrt sam davno prestao ici, mislim da cu otici opet ako dobijem sina/kcerku da im pokazem zirafe, mečke, foke i ostale zivotinjke tebi srodne :lol: :lol:

uzvracam udarac 8-) (oko za oko, sljiva za sljivu....da ne nabrajam)
Saian

Post by Saian »

dajte nek mu neko kazhe da on sigurno dobro izgleda i da sljiva nije imala nikakve veze s neskrivenim odushevljenjem tih zena njegovim visage-em, pa da mozhemo zamandalit temu :D :D :D
Post Reply